Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 5:56 pm
Durgo je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 5:26 pm
Ljudi, znate li slucajno neke navijace sa vana koji bi bili raspolozeni da podrze akciju?
Znam da je dosta ljudi učestvovalo u ovim akcijama ranije, al sada nam je taj navijački dio van BiH malo zakazao... ne bi bilo lose kada bi dosli u kontakt sa istim da poguramo ovu akciju..
Na početku nas je dosta bilo za akciju, al kako vrijeme prolazi sve manje se ljudi uključuje i radi na promociji iste.
Mislim da definitivno moramo uraditi nešto po ovom pitanju i da promovisemo istu malo vise.
Molim vas, nemojte spominjati "kutiju" to nije opcija nikako, iz vise razloga, a najvise pravnih....
Kralju nemoj se sikirati.. I 5-6 milja mi da skupimo reflektor ce se ofarbati.. Ja, licno, s obzirom kakva je atmosvera bila kada je ova akcija pocela, sam pozitivno iznenadjen i sa 5 milja koje su se do sada uplatile.. Nije haveru malo donijeti klubu pola iznosa za farbanje reflektora, pogotovo ako uzmemo u obzir da je ovo interna akcija kojoj su mnogi pametnjakovici konstantno nalazili mane jer imaju animozitet prema ovom forumu.. Onom strucnjaku, gavranovom suborcu iz drugog svjetskog rata, zasmetalo sto se pomenuo sport1 forum i to mu bilo bitnije od sustine akcije.. takvih je bilo jos puno, tako da trebas biti zadovoljan sa rezultatima..
Slazem se.
Vjeruj mi da je to degutantno. Nedavno smo Durgo i ja sjedili i generalno pricali o nasem mentalitetu. Mi cemo taj reflektor ofarbati, ne mi sa foruma, vec mi kao navijaci Zeljeznicara, ali ono sto boli je generalno taj nas mentalitet kod pojedinih, da je to porazno. Kukavicki, hinjacki i sve dosaptavajuci se iza ledja. Takvi, koje si spomenuo jasno, su bivsi clanovi ovog foruma, i najbolja odluka moderacije je to sto su banovani, jer ne samo da su losi ljudi, lose uticu i na omladinu ovdje, a neka misija ovog foruma i jeste da dizemo svijest o Zelji i generalno pokusamo biti tu jedni za druge. Prvo smo se morali rijesiti tih trulih kruski medju nasim redovima. Nije da ih nije bilo, bilo ih je, ali sada ne mogu trovati ovu omladinu ovdje. Cuj, nece da pomogne akciji jer je pokrenuta sa sport1 foruma i jos druge to isto nagovara. Pa da li ste vi normalni? Akcija je pocela od navijaca Zeljeznicara i to je jedino bitno. Zalosno je da se uopste prica o tome, kao cija je akcija. Akcija je krenula od navijaca Zeljeznicara, bilo to sa foruma, fb grupe ili ne znam odakle, krenula je od NAVIJACA i to je jedino bitno. Ali ne.. problem je forum. Eto koliko su neki mali, proracunati i generalno losi kao ljudi, a i sto se mene tice kao i navijaci. Licitira se time odakle je krenula akcija, a ne sa time da se uplati sto vise i sto prije.
Navikli smo... godinama nas napadaju, sada eto mi nekako profitiramo od foruma. Profitiramo, jer profitira Zeljo, i jedino Zeljo moze profitirati od foruma. A kada Zeljo profitira, onda profitira svaki normalan i iskren navijac Zelje. Osim takvih. I to je jedina nasa uloga ovdje. Da Zelji bude bolje. Jos dugo, jako dugo ce takvi gledati svu ovu finu raju ovdje, sloznu i okupljenu oko Zelje, i kao redakcija, iz ponekog zbuna viriti ne bi li bih neko pozvao 'medju pravu raju'. Zagrizli su ono sto je aco sa ss.ba kenjkao prije 3 godine, zagrizli i svidjelo im se. Srecom, velika su manjina i tako ce i ostati.
Zato, Manijaci, hajde da ofarbamo taj reflektor i postavljajte Uplatnice ovdje. Svako koliko moze.
Idemo taj reflektor ofarbati!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/