Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Rodom s mejtaša
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 26, 2016 11:56 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Prevagu već imaš u Lendriću i Stevanoviću...Lijevo krilo i desetka još ako budu prevaga to će biti TOP. Pa ni Real nema više od 4-5 igrača koji mogu napravit prevagu...previše igramo FM-a u real lifeu.... Evo ko je to u Zrinji prevaga ? u Sarajevu ? u Širokom ? u Slobodi ? Jedan-dva maximalno igrača....
Usput evo Hareta gost na BHT1 :ganja:
Nisu ti oni neka prevaga nego u pet deka sa Krstanovićem, Benkom, Ahmetovićem ili Duljom, Zakarićem itd. Evo u petak stavi u ekipu ovu trojicu novih i opet bi strepio protiv Zrinjskog. O tome ja pričam. E da mi staviš recimo jednog Štilikea ili nešto tog ranga puno bi ja optimističniji bio.
Smiješno je porediti Lendrića i jednog Ahmetovica koji nije dao gol pola godine,te jednog Stevanovića koji je igrao u ligi petice i s jednim Gatačkim Rolandom koji već ima 22 godine i nije mrdnuo iz ove naše žabokrečine,statistički da ih poredim to je još veći apsurd....Vjerovatno će se sačekat do kraja sezone pa ako ubodemo Evropu onda ću očekivati još 2-3 TOP igrača a ako ne onda nek se dovede šta se može...ne zaboravite da će i konkurencija biti slabija slijedeće godine,Husara sigurno vodi Pirića i Ordagića iz Slobode a vjerovatno i Mešanovića iz Zrinjskog tako da o tom po tom,bit će interesantno ljeto :DD:
Nismo mi realni kad su tuđi igrači u pitanju. Svoje dižemo previše, a tuđe minimiziramo. A kad neko dođe odmah je u pola bolji nego što je bio.
Shvatam ja ovo što 1921 govori, ali nije davno bilo kad su u ovoj ligi igrali Huljev, Agić, Denis Karić i slični. Ovu ligu još uvijek tri prava igrača mogu prekucati, a ovih Husića, Radinovića, Pozdera i sličnih ima koliko god hoćeš. To neće donijeti ništa novo već standardno strepi do zadnje, nekad ćeš dobiti ove jače ekipe, nekad ne, a o Evropi da ne govorim. Ma nema veze, idemo dalje, ginut svaku utakmicu pa kakva nam nafaka bude.

LARSSONN
Kontakt:

uto apr 26, 2016 11:58 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la: Nismo mi realni kad su tuđi igrači u pitanju. Svoje dižemo previše, a tuđe minimiziramo. A kad neko dođe odmah je u pola bolji nego što je bio.
Shvatam ja ovo što 1921 govori, ali nije davno bilo kad su u ovoj ligi igrali Huljev, Agić, Denis Karić i slični. Ovu ligu još uvijek tri prava igrača mogu prekucati, a ovih Husića, Radinovića, Pozdera i sličnih ima koliko god hoćeš. To neće donijeti ništa novo već standardno strepi do zadnje, nekad ćeš dobiti ove jače ekipe, nekad ne, a o Evropi da ne govorim. Ma nema veze, idemo dalje, ginut svaku utakmicu pa kakva nam nafaka bude.
A zašto onda ti naše minimiziraš? Kako znaš da neće eksplodirati svi, rušiti pred sobom? Radije da ne pišemo onda nikako

damirfile
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:01 am

Ja prvi put čujem za ovog , niko nije pojačanje dok se ne pokaže kao pojačanje. Dobar primjer je blagojević sa kojim smo uboli a došao iz veleža i realno većini nije bio neki kvalitet. Samo su o njemu pohvalno navijači veleža pisali na onom starom forumu.
Ono što je bitno da se ne gomilaju igrači na određenim pozicijama. Vidjećemo na pripremama kakvi su ovi što su došli ova 3 za sad.

damirfile
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:03 am

nebitan lik je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Odem sad na forum od gubitnika,da vidim šta kazu poslije dva dana,jesu li im rane zacjelile,igral se ove godine završnica Lige šampiona...a tamo stanje kao da sam došao na stranicu oboljelih od SCH.Oni izašli iz UDB-e a UDB-a nikad iz njih.Kazu sudija ih oštetio,iskasapio ih,tri im penala nije sviro,trebao je 5-6 igraca Zelje iskljuciti...Njih pod hitno treba osvjestiti,oni svojim lazima,prevarama,raznim malverzacijama uništavaju BiH fudbal,navijacku scenu...za sve što rade godinama zasluzuju da budu izbaceni u Kantonalnu ligu.Ako nece njihovi ljudi iz Saveza to mora uraditi UEF-a.Jakupovic je oštetio nas i mi smo oštecena strana ali nema potrebe zaliti se,šest bodova od torpedera ove sezone je više nego dobro. :rofl: :rofl: :rofl:
Haha jel od juce ligu pratis? Kakve su lakrdije nama radili penal za Zrinjski,Sloboda izvodi suspendovanog igraca itd znamo odlicno ko je vazda zasticen bio,al prosle sezone ste cmizdrili ko zene,pitari sve kupili,drze NS haha kako ste smjesni samo
Pa ovo je istina , a za savez neki dan je i milošević to javno rekao.

Ajzea
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:04 am

Plavi orkestar je napisao/la:Odem sad na forum od gubitnika,da vidim šta kazu poslije dva dana,jesu li im rane zacjelile,igral se ove godine završnica Lige šampiona...a tamo stanje kao da sam došao na stranicu oboljelih od SCH.Oni izašli iz UDB-e a UDB-a nikad iz njih.Kazu sudija ih oštetio,iskasapio ih,tri im penala nije sviro,trebao je 5-6 igraca Zelje iskljuciti...Njih pod hitno treba osvjestiti,oni svojim lazima,prevarama,raznim malverzacijama uništavaju BiH fudbal,navijacku scenu...za sve što rade godinama zasluzuju da budu izbaceni u Kantonalnu ligu.Ako nece njihovi ljudi iz Saveza to mora uraditi UEF-a.Jakupovic je oštetio nas i mi smo oštecena strana ali nema potrebe zaliti se,šest bodova od torpedera ove sezone je više nego dobro. :rofl: :rofl: :rofl:
Haha jel od juce ligu pratis? Kakve su lakrdije nama radili penal za Zrinjski,Sloboda izvodi suspendovanog igraca itd znamo odlicno ko je vazda zasticen bio,al prosle sezone ste cmizdrili ko zene,pitari sve kupili,drze NS haha kako ste smjesni samo
Kupili ste i sve drzite. Jakupovića ste također završili i brutalno nas je oštetio na derbiju, međutim, ni to vam nije pomoglo.
Ono je sramotno šta ste nam uradili na derbiju. Oštećeni smo u više navrata, a i penal nam nije sviran pored dva crvena kartona koja ste "izbjegli".

diego1921
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:13 am

https://www.facebook.com/fkssvenovosti/?pnref=story" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo dokaza da Jakupovic nije ostetio sarajevo kod starta Sinise,lijepo se vidi da Sinisa desnu nogu dize iznad a lijevu skuplja,ovo je sudar i jedan i drugi su isli na loptu,plus teren klizav.. :shisha:

nikson
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:18 am

LARSSON je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la: Nismo mi realni kad su tuđi igrači u pitanju. Svoje dižemo previše, a tuđe minimiziramo. A kad neko dođe odmah je u pola bolji nego što je bio.
A zašto onda ti naše minimiziraš? Kako znaš da neće eksplodirati svi, rušiti pred sobom? Radije da ne pišemo onda nikako

Rodom s mejtasa - a gdje to ima takvih i slicnih koliko hoces??? Da uzmemo jedno 50 pa ce biti 10 vrhunskih od njih 50??? Ne tako davno najbolji igrac nam je otisao bas u tu Madjarsku ( Djelmic) i bas u toj Madjarskoj se nije nesto pokazao a kod nas harao? Jel to neko mjerilo da je taj Husic los??? Previse mi letimo, sto se tice tih pojacanja a do jucer smo drkali na gore od njih :)

Ovo kazem bez namjere da ulazim u rasprave al mozda bas budemo drkali i na tog Husica...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

pintol_TM87
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:20 am

sutra trening u 11 da se zna..

cala
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:22 am

diego1921 je napisao/la:https://www.facebook.com/fkssvenovosti/?pnref=story
Evo dokaza da Jakupovic nije ostetio sarajevo kod starta Sinise,lijepo se vidi da Sinisa desnu nogu dize iznad a lijevu skuplja,ovo je sudar i jedan i drugi su isli na loptu,plus teren klizav.. :shisha:
Majke mi vise su sebe obrukali u ovom videu. Sto ti kazes, lijeva noga Sinise presavijena a desna podignuta skroz iznad noge protivnika. "Penal" necu ni komentarisati...
Ostalo bas nije vrijedno spomena.

Virtu4L

sri apr 27, 2016 12:25 am

Grbavica je napisao/la:To je isto da Minjore zajjebava Ajzeu što je karo onu krezavu trebu od 100 kila, a Minjore suha qrca 100 godina :mrgreen: :rofl1: Tako nekako i sa ovim parolama njihovim...
:mrgreen:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

diego1921
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:26 am

cala je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:https://www.facebook.com/fkssvenovosti/?pnref=story
Majke mi vise su sebe obrukali u ovom videu. Sto ti kazes, lijeva noga Sinise presavijena a desna podignuta skroz iznad noge protivnika. "Penal" necu ni komentarisati...
Ostalo bas nije vrijedno spomena.
Hvala im sto su ovo uradili,ovo je najbolji snimak,gdje se jasno vidi !! Ostalo necu da komentarisem :ganja:

storm_raider
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:29 am

storm_raider je napisao/la:Sesar nije opcija.
A je li Štilike opcija?
Ne jos uvijek realna opcija
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:29 am

LARSSON je napisao/la:
Nemam ja šta minimizirati, Sloboda nam je pokazala gdje smo. I sa ovom trojicom novih bi slično prošli. Ako hoćemo da dignemo igru da to na nešto liči onda je bolje dovest jednog pravog igrača nego trojicu upitnika kako je Amar to jednom definisao. Imat ćemo vjerovatno najboljih 25 igrača, ali fol je što igra samo 11 u isto vrijeme i tu smo u pet deka sa ovim iz vrha. Ali hajd nema veze, bezveze mi da ja sam ovdje protiv svih pokušavam nešto dokazati.
Okrenut se Zrinjskom, teška utakmica i pravo bitna. Izginuti kao derbiju i uz puno sreće nadam se da možemo do pobjede koja bi nas dovela korak do Evrope.

LARSSONN
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:37 am

Nemam ja šta minimizirati, Sloboda nam je pokazala gdje smo. I sa ovom trojicom novih bi slično prošli. Ako hoćemo da dignemo igru da to na nešto liči onda je bolje dovest jednog pravog igrača nego trojicu upitnika kako je Amar to jednom definisao. Imat ćemo vjerovatno najboljih 25 igrača, ali fol je što igra samo 11 u isto vrijeme i tu smo u pet deka sa ovim iz vrha. Ali hajd nema veze, bezveze mi da ja sam ovdje protiv svih pokušavam nešto dokazati.
Okrenut se Zrinjskom, teška utakmica i pravo bitna. Izginuti kao derbiju i uz puno sreće nadam se da možemo do pobjede koja bi nas dovela korak do Evrope.

Onda najbolje da smo ostavili ekipu iz prvog dijela i doveli jednog dobrog igrača i čekali da on sam riješi utakmice

Plavi orkestar
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:38 am

Pratim još od one titule što vam je Dario Dzarovski sa Salemom Prolicem namjestio.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:41 am

Grbavica je napisao/la:To je isto da Minjore zajjebava Ajzeu što je karo onu krezavu trebu od 100 kila, a Minjore suha qrca 100 godina :mrgreen: :rofl1: Tako nekako i sa ovim parolama njihovim...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
p.s. bolje suha qrca nego bez qrca :karanje: :karanje:
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u sri apr 27, 2016 12:44 am, ukupno mijenjano 2 puta.

Ajzea
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:43 am

LARSSON je napisao/la:
Gdje smo? U dugoročnom procesu sastavljanja ekipe, uigravanju a ujedno i nadograđivanju iste. Premda se veliki broj nas, još na polusezoni oprostio i izljubio sa Europom, mozemo reći da smo sada jako blizu iste. To nam je, ruku na srce, bilo nepojmljivo.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:45 am

LARSSON je napisao/la:

Onda najbolje da smo ostavili ekipu iz prvog dijela i doveli jednog dobrog igrača i čekali da on sam riješi utakmice
Matematicki je ako dovedeš igraca koji ce na toj poziciji popraviti igru u odredjenom segmentu 5% ti si automatski doveo pojacanje.Dovedeš tri takva koji ce popraviti 5% igru na odredjenim pozicijama ti si digao kompletnu igru tima 15%.To izgleda malo ili neprimjetno ali mozda da je Husic bio umjesto Memije i za tih 5% ga vjerovatno onaj nebi otresao u šesnestercu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

delinjo
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:49 am

ajde sta razapinjete momka nije nista lose napisao....prinova je dok ne pokaze da je pojacanje ...momak vjerovatno misli na igrace tipa Miroslava koje nije ni lako dovesti ali to je pojacanje u pravom smislu te rijeci,...mozda i ovaj to bude a mozda bude promasaj vidjet cemo...okrenimo se Zrinji ...to nam je finaleeee ....zna li neko kakvo vrijeme najavljuju u petak P???
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

kontranogama
Kontakt:

sri apr 27, 2016 12:53 am

U petak dobre sanse za kisu, kasno popodne i u vrijeme tekme 14 C sa 50% mogucnosti kise.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava