pon jul 30, 2018 5:15 pm
"Neko treba preuzeti odgovornost za poraz u Zenici, mislim da je uvijek trener najodgovorniji i to je prvi razlog mog odlaska. Razlog broj dva leži u činjenici da smo se našli u raskoraku između želje i ambicije i onoga što imamo. To opet pripisujem sebi jer neke stvari nisam odradio na najbolji način, a tu prije svega mislim na prijelazni rok. Ekipa se trebala pojačati još više znajući kakva je ovo liga. Ovo je izraz poštovanja prema predsjedniku i navijačima koji imaju opravdane zahtjeve od ekipe, moram još jednom reći da nisam sreo čovjeka koji toliko volio svoj klub kao gospodin Misimović i želim sve najbolje ovom klubu, koji će, pored Partizana, uvijek biti moj klub", rekao je Krčmarević, pa nastavio:
"U tunelu poslije utakmice nije bilo nikakvog sukoba, jedan navijač je izrazio svoje mišljenje i on ima pravo na to. Možda sam postavio neke standarde, ne mogu reći visoke, ali teške za igrače koji to nisu ispratili, zbog čega ih ja razumijem i shvatam", završio je sada već bivši strateg Plavih.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!