Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 25, 2016 6:38 pm

Cilj je titula i ako hoće nek Maradonu dovedu ali nek je osvoje a ako im zapne nek Karić uleti na krilo samo titula da se uzme.
イビチャ・オシム

super1
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:39 pm

fk1921 je napisao/la:sto mekic obrisa post :rofl: :rofl: :rofl: , napisa sto super1 ne kaze nama ko ce nam doci tokom piprema ili pred pocetak sezone? btw naveo je da i on zna ko je, haj da cujemo :D
Necija djevojka ili sestra je propjevala jel.mirso :rofl:

ž'21
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:40 pm

storm_raider je napisao/la:I jeste problem Jahicevo placanje, prica vamo o nekoj ljubavi a bez 9000 eura nece ni da cuje o ugovoru. Zato se slazem sa @super-om. Gurati Omankovica. Grk kako cujem radi mjesecima aktivno sa privatnim trenerom.
A isto tako se priča o Samirovoj ljubavi prema klubu, pa se samim tim postavlja pitanje zašto taj Samir iz ljubavi nije došao prije nekoliko sezona kada nismo bili "pri parama, a kontaktiran je od strane kluba? :) Shvatam da neće niko igrati za kikiriki, ali nemoj furati tu priču, volim ovo, volim ono, a nećeš da potpišeš bez 5 000 eura. Smanji malo zahtjeve, ako već voliš :)

crnamamba96
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:44 pm

slika

to je to vjerovatno s tim da je moguca jedna ili dvije rotacije u utakmici s konama, s opcijom da ne dodje jahić igrao bi ili sinisa, toskas ili trafika
. S tim da bi se husić i memija vjerovatno povlacili na bekovske pozicije dok traje napad kona
:karanje:

fk1921

sub jun 25, 2016 6:46 pm

crnamamba96 je napisao/la:slika

to je to vjerovatno s tim da je moguca jedna ili dvije rotacije u utakmici s konama, s opcijom da ne dodje jahić igrao bi ili sinisa, toskas ili trafika :karanje:
i ja se nadam ovakvoj formaciji sem Jahica naravno :D ne bih volio da on dodje...hem skup hem star
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

storm_raider
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:46 pm

ž'21 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:I jeste problem Jahicevo placanje, prica vamo o nekoj ljubavi a bez 9000 eura nece ni da cuje o ugovoru. Zato se slazem sa @super-om. Gurati Omankovica. Grk kako cujem radi mjesecima aktivno sa privatnim trenerom.
A isto tako se priča o Samirovoj ljubavi prema klubu, pa se samim tim postavlja pitanje zašto taj Samir iz ljubavi nije došao prije nekoliko sezona kada nismo bili "pri parama, a kontaktiran je od strane kluba? :) Shvatam da neće niko igrati za kikiriki, ali nemoj furati tu priču, volim ovo, volim ono, a nećeš da potpišeš bez 5 000 eura. Smanji malo zahtjeve, ako već voliš :)
Slazem se sa tobom, zato uvijek i kazem da je par njih rijetkih, a zna se i ko su. Oni koji se obicno ne isticu nimalo. Zna se veoma dobro ko je tu zbog ljubavi: posebni, oni koji odvajaju od usta da Zelju pogledaju, da odu na gostovanja, da kupe godisnju, da se kupe clanske karte, da kupuju salove, sekiraju se, nerviraju, tuguju i raduju se. Koje malo sta moze "izbaciti iz takta", ali Zeljo to uvijek uspije. Oni koji ne mijenjaju, koji vole i osjecaju pripadnost. Sve zbog Zelje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:47 pm

ChWilla je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Koliko je sigurno to za Jahica, ali svakako da bi valjao. Tad bi imali 5 stopera, malo mi je tu zao Keme, ali eto..
Nesto kontam da je u tom slucaju Grk bespotrebno doveden, jos i ova neozbiljnost s pasosem :cigara:
Miroslav ako ne bude igrao, to pravilo odmah treba ukinuti, fakat preglupo..
prostora će sigurno biti za sve koji zasluže. a jahić za razliku od keme nije samo stoper i može pomoći na skoro svim pozicijama kad zapne.
sa 5 stopera mozda i nece :cigara: Takodjer, popunjeni smo na svim pozicijama pa tesko da cemo doci u situaciju da Jahic mora krpiti. Jahic je klasa igrac, to ne moze niko osporiti, svakako da sam za to da dodje, ali ne znam koliko isplativo mada to mene ne treba da brine, imaju ljudi koji se time bave.. Samo mogu reci da bi valjalo pokusati sve sto je u nasoj moci da dovedemo Memisevica..
Ocekujem od Talijana mnogo, a Grk mi je s ovim pasosem odmah bacio sumnju, bolje bi bilo da je cijelo vrijeme tu.. Ako dolazi u srijedu, onda on ide u Sloveniju a ove mozda i najbitnije pripreme je propusti.. Nek na dobro izadje..

ž'21
Kontakt:

sub jun 25, 2016 6:49 pm

storm_raider je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Slazem se sa tobom, zato uvijek i kazem da je par njih rijetkih, a zna se i ko su. Oni koji se obicno ne isticu nimalo. Zna se veoma dobro ko je tu zbog ljubavi: posebni, oni koji odvajaju od usta da Zelju pogledaju, da odu na gostovanja, da kupe godisnju, da se kupe clanske karte, da kupuju salove, sekiraju se, nerviraju, tuguju i raduju se. Koje malo sta moze "izbaciti iz takta", ali Zeljo to uvijek uspije. Oni koji ne mijenjaju, koji vole i osjecaju pripadnost. Sve zbog Zelje.
Ovo treba citirati svaku stranicu :) :palacgore:

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 25, 2016 7:02 pm

crnamamba96 je napisao/la:slika

to je to vjerovatno s tim da je moguca jedna ili dvije rotacije u utakmici s konama, s opcijom da ne dodje jahić igrao bi ili sinisa, toskas ili trafika
. S tim da bi se husić i memija vjerovatno povlacili na bekovske pozicije dok traje napad kona
:karanje:
Najvise bi volio ovu formaciju da igramo ali vidjet cemo. Samo ja bi Secerovica umjesto Ugljese i u zavisnosti kakav je Tuce, mozda umjesto njeg Ugljesa, mada stari Tuce je doktor za ovu ligu i nadam se da ce biti.

Whisperer

sub jun 25, 2016 7:03 pm

super1 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:sto mekic obrisa post :rofl: :rofl: :rofl: , napisa sto super1 ne kaze nama ko ce nam doci tokom piprema ili pred pocetak sezone? btw naveo je da i on zna ko je, haj da cujemo :D
Necija djevojka ili sestra je propjevala jel.mirso :rofl:
@Super1 zar je vazno koje sta propjevo, vazno je da necu iznjet to ovde dao sam obecanje jednom od provjerenih forumasa , i ono sto sam ja cuo i sazno necu sig iznjeti :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

sub jun 25, 2016 7:03 pm

Da li je kod nas kompletiran prelazni rok ? Hoce li nas ko napustiti ?

Vecu i Blagojevica mozemo nadnoknaditi, mislim da nece biti problema za derbi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

barbarez
Kontakt:

sub jun 25, 2016 7:04 pm

Ne znam kakva je situacija sa Jahicem. Volio bih da dodje, jer ko zna sta ce biti i kakvi su ovi stranci.
Jebi ga ne valja nam Jahic, ne valja Nikolic. Trebaju igrat Mujagic i Osmankovic.
Daj ba ljudi manite se suplje. Hocete iskorak ekipe, a zelite da vam jako bitnu ulogu igraju 2 juniora.
Realnost je da ni jedan ni drugi nisu ni pribliznog kvaliteta kao Hodzic, Bajic i Hadziahmetovic, a tim istim igracima se jebavalo sve po spisku , kada su malo padali u formi i kada su bili skloni oscilacijama sto je i normalno.
Ja sam tada prvi svadjao se po onom forumu, da prije hocu da gledam ova 3 momka nego Adilovica, Svraku , Jamaka i Stanica.
Ne da sam bio u pravu nego sam 100 % pogodio.
Ne zato sto sam veliki strucnjak , nego sto ovi zaista su imali taj kvalitet, ali i oni su prosli faze da uz iskusnije sazrijevaju , pa su cak i kad su bili baceni u vatru, bilo je od super meceva do uzasnih.
Cinjenica je da mi nista nismo osvojili, a to je zbog neiskistva tih igraca.
Tako da ako vi ocekujete iskorak a da prvi stoper bude Osmankovic, i prva alternativa u napadu Mujagic, onda super nemojte se ni nadati nekom rezultatu.
Evo imamo primjer i Beganovica i Memije. Ne mogu oni tako mladi igrati dobro u kontinuitetu , mogu par tekmi, i onda ih nema . To je sazrijevanje. To je tako.
Zato Boga vam , postujem vas sve, ali ostavite se price vi bi prije Kemu nego Jahica, ili Mujagica prije Nikolica.
I ja bi da j e b e m Kim Kardasijan, ali prvo moram naucit na Bahri iz Buca potoka....
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u sub jun 25, 2016 7:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jun 25, 2016 7:05 pm

Don Juan je napisao/la: @Super1 zar je vazno koje sta propjevo, vazno je da necu iznjet to ovde dao sam obecanje jednom od provjerenih forumasa , i ono sto sam ja cuo i sazno necu sig iznjeti :shisha:
Znaci i Mirso postao jedan od onih insajdera sto znaju, ali su se dogovorili da nece nikom reci :ne:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

IvanOsim
Kontakt:

sub jun 25, 2016 7:06 pm

Ja se nadam da Jahic nece doci ni da mu je plata hiljadu evra, a kamo li vise..

A da je neozbiljno ovo sa grkom, definitivno jeste, ne znam kako se moglo ovako nesto desiti..

Whisperer

sub jun 25, 2016 7:06 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la: @Super1 zar je vazno koje sta propjevo, vazno je da necu iznjet to ovde dao sam obecanje jednom od provjerenih forumasa , i ono sto sam ja cuo i sazno necu sig iznjeti :shisha:
Znaci i Mirso postao jedan od onih insajdera sto znaju, ali su se dogovorili da nece nikom reci :ne:
ama brt moze ovde da me zove ko god zeli kako god hoce, nit vredjam ikog nit nesto, ja sam dao obecanje , suticu pa makar dobio ban bgm :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

sub jun 25, 2016 7:08 pm

barbarez je napisao/la:Ne znam kakva je situacija sa Jahicem. Volio bih da dodje, jer ko zna sta ce biti i kakvi su ovi stranci.
Jebi ga ne valja nam Jahic, ne valja Nikolic. Trebaju igrat Mujagic i Osmankovic.
Daj ba ljudi manite se suplje. Hocete iskorak ekipe, a zelite da vam jako bitnu ulogu igraju 2 juniora.
Realnost je da ni jedan ni drugi nisu ni pribliznog kvaliteta kao Hodzic, Bajic i Hadziahmetovic, a tim istim igracima se jebavalo sve po spisku , kada su malo padali u formi i kada su bili skloni oscilacijama sto je i normalno.
Ja sam tada prvi svadjao se po onom forumu, da prije hocu da gledam ova 3 momka nego Adilovica, Svraku , Jamaka i Stanica.
Ne da sam bio u pravu nego sam 100 % pogodio.
Ne zato sto sam veliki strucnjak , nego sto ovi zaista su imali taj kvalitet, ali i oni su prosli faze da uz iskusnije sazrijevaju , pa su cak i kad su bili baceni u vatru, bilo je od super meceva do uzasnih.
Cinjenica je da mi nista nismo osvojili, a to je zbog neiskistva tih igraca.
Tako da ako vi ocekujete iskorak a da prvi stoper bude Osmankovic, i prva alternativa u napadu Mujagic, onda super nemojte se ni nadati nekom rezultatu.
Evo imamo primjer i Beganovica i Memije. Ne mogu oni tako mladi igrati dobro u kontinuitetu , mogu par tekmi, i onda ih nema . To je sazrijevanje. To je tako.
Zato Boga vam , postujem vas sve, ali ostavite se price vi bi prije Kemu nego Jahica, ili Mujagica prije Nikolica.
I ja bi da ***** Kim Kardasijan, ali prvo moram naucit na Bahri iz Buca potoka....
To je to.. :palacgore:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

sub jun 25, 2016 7:08 pm

IvanOsim je napisao/la:Ja se nadam da Jahic nece doci ni da mu je plata hiljadu evra, a kamo li vise..

A da je neozbiljno ovo sa grkom, definitivno jeste, ne znam kako se moglo ovako nesto desiti..
Da li je on zelja Milosa ili ga je uprava dovela ? Talijan također ?

Neka ovo bude jedina greskica a da nas oni demantuju na terenu sve im je oprosteno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jun 25, 2016 7:09 pm

Talijan je garant želja Kostića, jer ga je on trenirao. Da nisi mislio na Grka?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 25, 2016 7:09 pm

Mirso brate, ako znas nemoj iznositi, ali poslije ovim pljuvacima trazi javno izvinjenje.. Nisi lagao za Subica a govorili su ti da lazes.. SSamo polahko :shisha:

ChWilla
Kontakt:

sub jun 25, 2016 7:10 pm

mirsi trebe sve kažu, i što ne pita :ganja:
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava