jesu se raširili po tribini ali opet nedovoljno za običnu paroluKLIS je napisao/la:Ne znam je li iko postavljaoSpoiler:
Može i samo u boksericama voditi ekipu, ali da se igra vidi na terenu. Ne pljujem momka, volim što je u klubu, al ne može me niko ubijediti da je "dobar" trener i da ćemo napredovati sa njim. Igrači i motivacija su jedini koji su zaslužni za ove pobjede.cikazubo je napisao/la:A sto si ubijejen da Edis nije takticki potkovan ?hardwell je napisao/la:Ne može lošiji trener imati boljeg za pomocnika. Nije logicno
Da nosi sako i kravatu onda bi dobio i te karakteristike kod ljudi, ovako u trenerci i s ovom dozom energije je ljudima samo motivator
Pa šta hoćeš više možda da još u finale kupa odemo, pa sve same pobjede čovjek ima bez ijednog poraza uligi kako je došao, imamo najbolje proljeće u historiji i nije on kriv pa smo kasnili dvocifren broj bodova za vodećim pa smo tu gdje jesmo. Možda imamo i odličan tim to ne sporim ali valja to sve ukomponovati što je ipak njegova zasluga. Ne igramo lepršavo ali su rezultati tu i to je jedino bitno.hardwell je napisao/la:Može i samo u boksericama voditi ekipu, ali da se igra vidi na terenu. Ne pljujem momka, volim što je u klubu, al ne može me niko ubijediti da je "dobar" trener i da ćemo napredovati sa njim. Igrači i motivacija su jedini koji su zaslužni za ove pobjede.cikazubo je napisao/la:A sto si ubijejen da Edis nije takticki potkovan ?hardwell je napisao/la:Ne može lošiji trener imati boljeg za pomocnika. Nije logicno
Da nosi sako i kravatu onda bi dobio i te karakteristike kod ljudi, ovako u trenerci i s ovom dozom energije je ljudima samo motivator
Bravo za ekipudiego1921 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=a9XC6mA ... e=youtu.be
ako ti nije mrsko posalji prije tekme, hvala ti..ž'21 je napisao/la:Sa Arene budu linkovi po ovim stranicama, a Arena nas u petak prenosi. Ako ti treba poslacu ti u pp nekoliko stranica sa linkovima valjda bude jedna prava.plavi kanarinac je napisao/la:Hoce se moci raditi stream za Zrinjski, biti cu u putu pa da malo barem sa mobitela propratim ?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Tako je.ono.na je napisao/la:Ako Zrinjski uzme titulu, a Sloboda kup, ide li onda 4. mjesto u Evropu?
bravo FKZ1921 kao i za bezbroj puta do sadaFKZ1921 je napisao/la:Mi jesmo poznati po tome da smo eksperti za sve...A posebno za igru koja se zove nogomet ili fudbal. Biti trener,po nama,to je pickin dim,ništa mudro što svako od nas ne bi mogao biti.
Zbog toga je normalno napisati kako je recimo Edis samo dobar motivator,ostali nula. Šta to znači?
Znači,igraš lopte 20 godina...
Onda počneš da treniras djecu...
Kreneš učiti osnovne stvari,završiš neki nivo edukacije...
Počneš trenirati malo stariju djecu...pa osvojis s njima titulu (to je ono kad budeš bolji od svih da kojima se takmicis)...
Pa nakon toga osvojis i titulu i kup...
Upišeš neki viši stepen edukacije...
Uprava kluba te,najvjerojatnije zbog rezultata i procjene da nesta znaš,prebaci u stručni štab prvog tima...
Pa te u neko doba uprava postavi za šefa stručnog štaba...
Pa u sklopu edukacije provedeš dvije sedmice u nekom klubu u bundes ligi,budeš na treninzima,gledaš,sninas8,pišeš,pamtiš...
Pa završiš taj ciklus školovanja je dobiješ profi trenersku licencu...
Vodiš prvi tim,imaš neke dobre neke slabe rezultate. u konačnici si napravio neke pomake,došao u situaciju da ispunis cilj koji je uprava postavila ta ovu sezonu.
Imaš određenih problema sa slaganjem ekipe i pravljenjem tima,imaš puno novih igrača,stekaju neke stvari,vidiš šta šteka,nešta popravio nešta ne popravis...
E vidite koliko se toga napisa.
I dodje stručnjak koji,vrlo moguće,nikad nije obuo kopačke na noge i kaže za tog nekog na koga se odnosi sve napisano,da je nula.
Ali,valjda nula ni ne može napisati bolje.
Fkt ne znam ni ja kako vas nije stid pljuvati po čovjeku koji ima sve pobjede u proljetnom dijelu prvenstva. Pa brate moj da je on samo motivator ti mislis da bi mogao pobjediti Slobodu i sarajeva u gostima i Sirokog(koji je tricu slozio u Tuzli) na Grbavici. Ako bar malo poznajes fudbal i ako si gledao sve utakmice Zelje, a posebno ove tri koje sam nabrojao, onda si trebao vidjeti kako tu ima i jos nesta osim motivacije. Mulalic ima sve odlike koje bi jedan trener trebao imati i potrebno je normalno iskustva, kao i u svakom poslu. Ono sto bih najvise zamjerio upravi, bilo bi to da Mulalicu daju ostavku bez obzira kako se sezona zavrsila.damirfile je napisao/la:Pa šta hoćeš više možda da još u finale kupa odemo, pa sve same pobjede čovjek ima bez ijednog poraza uligi kako je došao, imamo najbolje proljeće u historiji i nije on kriv pa smo kasnili dvocifren broj bodova za vodećim pa smo tu gdje jesmo. Možda imamo i odličan tim to ne sporim ali valja to sve ukomponovati što je ipak njegova zasluga. Ne igramo lepršavo ali su rezultati tu i to je jedino bitno.hardwell je napisao/la:Može i samo u boksericama voditi ekipu, ali da se igra vidi na terenu. Ne pljujem momka, volim što je u klubu, al ne može me niko ubijediti da je "dobar" trener i da ćemo napredovati sa njim. Igrači i motivacija su jedini koji su zaslužni za ove pobjede.cikazubo je napisao/la: A sto si ubijejen da Edis nije takticki potkovan ?
Sad im je drugačiji trener koji je vise orijentisan ka defanzivi pa sumnjam da ce bit golova. Uglavnom volio bih da bude jedan vise u njihovoj mrezidell21 je napisao/la:Sa zrinjskim su uvijek nabolje utakmice bile na grbavici, strasan nogomet se igra sa golovima. Tako će biti i u petak i mi i oni idemo po pobjedu jer su nam potrebne ne zna se kome više. Našu pobjedu može odlučiti i vjerujem da hoće posjeta i tribine. Nama vjetar u leđa i ogroman motiv igračima a njima da se noge odrežu
. Ja bi čak i smanjio cijene ulaznica ako je to ikako moguće radi veće posjete jer nam je ovo do kraja najteža i odlučujuća utakmica za evropu.
Oni koji su protiv Edisa ili su neprijatelji kluba ili pitari, tako da ne vidim razlog da se djelimo izmedu sebedelinjo je napisao/la:molim vas eto molim znaci da se ne dijelimo izmedju sebe na one koji su za Edisa i koji nisu...ajmo uzivati u ovim stvarima a ne da se dijelimo svadjamo i vrijedjamo jedni druge...nek svako napise svoje misljenje ali ne treba nam sad neka svadja,tenzije ili bilo sta drugo sto je negativno...eto molim vas dok ne zavrsi sezona pa cemo onda oplesti..