Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 25, 2016 11:57 am

Ja sam za 3-1-3-1-2 formaciju gdje kad napadamo ove jedinice se pridruzuju formaciji ispred, a kad se branimo formaciji nazad.Ako treba pojasnjenje trebaju nam bekovi koji su u napadu zadnji vezni,odnosno centralni vezni koji je u napadu kad napadamo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Model1964

sub jun 25, 2016 12:02 pm

Hurmasica je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Pa covjek ga trenirao. Ako iko poznaje njegove kvalitete to je Kostic jbt.
Trenirao ga 8 kola, znaci 2 mjeseca, a ubacio ga 4 zadnje utakmice. Sigurno da ima potencijala, ali nikakav garant uspjeha, pogotovo neiskusan za ovu ligu, ove terene, ali eto vidjecemo. Ja mislim da se on nece naigrati.
Griješiš, Kostić je na čelo Krke došao 7. aprila. Od tada, Boccacini je igrao utakmice 10. aprila, 16. aprila, 24. aprila, 30. aprila, 7. maja, 11. maja, 14. maja te posljednju utakmicu sezone 21. maja. Dakle nije samo 4 tekme nego 8 tekmi i to otkako je mjesto šefa stručnog štaba preuzeo Kostić. Nekada pored transfermarkta treba pogledati i zvaničnu stranicu Krke :)
Evo probudih se i prvo vidim ...poceo i se baviti špijunažom na mom terenu :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:04 pm

uranio zoru prevario :ganja:
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:06 pm

gavran je napisao/la:Ja sam za 3-1-3-1-2 formaciju gdje kad napadamo ove jedinice se pridruzuju formaciji ispred, a kad se branimo formaciji nazad.Ako treba pojasnjenje trebaju nam bekovi koji su u napadu zadnji vezni,odnosno centralni vezni koji je u napadu kad napadamo
Odlicno si ti sve to zamislio :shisha:
Željezničar ante portas !

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:12 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Koliki bi trebao biti kapacitet ovog "novog" istoka?

Model1964

sub jun 25, 2016 12:17 pm

MrRiccoli je napisao/la:Ne pisem toliko cesto, ali redovno citam svaki napisani post. Sva ova prica otkako je krenula sve me vise uvjeravalo da nam je uprava sposobna da zna sta radi i da zna u sta se upusta medjutim najveci dokaz jeste dobijanje urbanisticke saglasnosti gdje su ljudi u upravi, a posebno pravni tim itekako dobro znali u sta se upustaju i tvrdili nam kako smo mi upravu bez neke medijske pompe vec jednostavnim izjasnjavanjem preko zvanicne stranice, dok su hostapleri iz sd i opcine pokusavali svasta i na raznorazne nacine. Ovo je braco velika pobjeda, mozda i najveca od rata jer smo pokazali koliko mozemo, koliko znamo, koliko smo sposobni i koliko volimo klub i kad su u upravi ljudi koji vole klub i zele mu dobro da je to glavni recept za uspjeh. Mozda neki ne dozivljavaju ove dozvole aman jer se znalo da cemo ih dobiti, ali meni je ovo najveca pobjeda i najveci dokaz za sve...

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ma hajteee :lol:
Skoro ko i ja :lol: a to je cesto :lol:

iggy2377

sub jun 25, 2016 12:18 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Koliki bi trebao biti kapacitet ovog "novog" istoka?
5 000

cikazubo
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:27 pm

Hurmasica je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Pa covjek ga trenirao. Ako iko poznaje njegove kvalitete to je Kostic jbt.
Trenirao ga 8 kola, znaci 2 mjeseca, a ubacio ga 4 zadnje utakmice. Sigurno da ima potencijala, ali nikakav garant uspjeha, pogotovo neiskusan za ovu ligu, ove terene, ali eto vidjecemo. Ja mislim da se on nece naigrati.
Griješiš, Kostić je na čelo Krke došao 7. aprila. Od tada, Boccacini je igrao utakmice 10. aprila, 16. aprila, 24. aprila, 30. aprila, 7. maja, 11. maja, 14. maja te posljednju utakmicu sezone 21. maja. Dakle nije samo 4 tekme nego 8 tekmi i to otkako je mjesto šefa stručnog štaba preuzeo Kostić. Nekada pored transfermarkta treba pogledati i zvaničnu stranicu Krke :)
Ima na zvanicnoj strani Slovenskog saveza, odigrao je standardno zadnjih 8 utakmica odkako je Kostic preuzeo ekipu i u tim utakmicama jednom bio strijelac a igrao gotovo sve pozicije u zadnjoj liniji.. Takodje vrijedno pomena je da je Kostic do kraja osvojio 9 bodova, a igrali su sa 5 ekipa iz vrha, zadnja 2 kola Maribor i Olimpija.. Tako da siguran sam da Kostic ne dovodi bezveze Mattea, licno vise vjerujem u njega nego u Toskasa..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sub jun 25, 2016 12:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:28 pm

iggy2377 je napisao/la:
5 000
Hvala, znači ipak manje od dvoetažne koja je trebala imati 5600.
Osim toga, očekivao sam više jer istok je duži od sjevera.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:31 pm

iggy2377 je napisao/la:
5 000
Vjerovatno negdje oko pet hiljada, mozda je i vise, tesko je znati. Sjever ima veci kapacitet zbog zdenki. Uglavnom fin kapacitet, jos jug kad legne, divota ce to da bude :karanje:
Mada, ja cu cekati detalje, jer vidim promijeni se plan za istok, sto nisam ocekivao.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:37 pm

Omar500 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la: 5 000
Vjerovatno negdje oko pet hiljada, mozda je i vise, tesko je znati. Sjever ima veci kapacitet zbog zdenki. Uglavnom fin kapacitet, jos jug kad legne, divota ce to da bude :karanje:
Mada, ja cu cekati detalje, jer vidim promijeni se plan za istok, sto nisam ocekivao.
Jug ne smije ići ispod petaka nikako. Nama je onaj jug na Koševu odavno tjesan na derbijima i evropskim utakmicama. Petak je baš minimum minimuma, eh kad se sjetim da je tu nekad cener hladno stajao pa i više kad zatreba. Veće navijačke tribine kod nas nije bilo.

Model1964

sub jun 25, 2016 12:38 pm

cikazubo je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:
Ima na zvanicnoj strani Slovenskog saveza, odigrao je standardno zadnjih 8 utakmica odkako je Kostic preuzeo ekipu i u tim utakmicama jednom bio strijelac a igrao gotovo sve pozicije u zadnjoj liniji.. Takodje vrijedno pomena je da je Kostic do kraja osvojio 9 bodova, a igrali su sa 5 ekipa iz vrha, zadnja 2 kola Maribor i Olimpija.. Tako da siguran sam da Kostic ne dovodi bezveze Mattea, licno vise vjerujem u njega nego u Toskasa..
Evo još jedan u mojoj avliji :lol:
Pisao sam vam da voli klepiti, često hinjski. Tacno je da bi mogao koji penal skriviti. Isto je tacno da bi mogao koji crveni pasti protivnicima nakon njegovih hinjskih provokacija :lol: . U slo ligi su skakaki ko opareni na njega :lol: , kao ce tek Bosanci koji su poznati po celofan živcima.

1921.ba
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:38 pm

https://www.facebook.com/1921.ba/photos ... 3135072873" target="_blank

slike su malo losije kvalitete jer nam je clan slikao mikrovalnom :shisha:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Model1964

sub jun 25, 2016 12:39 pm

Omar500 je napisao/la:
Jug ne smije ići ispod petaka nikako. Nama je onaj jug na Koševu odavno tjesan na derbijima i evropskim utakmicama. Petak je baš minimum minimuma, eh kad se sjetim da je tu nekad cener hladno stajao pa i više kad zatreba. Veće navijačke tribine kod nas nije bilo.

I jug ce imati zdenke i to bez dva tunela ;)

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:43 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Sve utakmice Premijer lige BiH u direktnom prijenosu?
http://sport1.ba/sve-utakmice-premijer- ... prijenosu/" target="_blank
bilo bi dobro kad bi se svaka utakmica prenosila. jos ako budu u prenosu tim bolje. svidja mi je ideja po dvije utakmice petak-subota-nedelja.
slika
Evo drug kako je zapadna izgledala prije i zaista je to vece nego sada, ne znam kako neko kaze da je mala razlika. Na prvi pogled ogromna tribina, prava oldskul. Mada, da je ostala, kapacitet bi manji bio, zbog postavljenih stolica, ali svejedno.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

iggy2377

sub jun 25, 2016 12:55 pm

Omar500 je napisao/la:
Jug ce imati oko 2500 do 3000 sjedecih mjesta

Elegant
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:55 pm

Meni je najvaznije da je stadion osposobljen za euro utakmice tj. za prvo i drugo predkolo, do kraja godine izgradnjom istoka i kako je Misimovic rekao ugradnjom video nadzora i elektroskih brojaca ulaznica (sto nije ni blizu skupo koliko kosta izgradnja tribina) stadion ce imati mogucnost da na njemu igra reprezentacija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub jun 25, 2016 12:57 pm

kako lijepo izgleda ova stara zapadna tribina... tacno se vidi da je pravljena poslije prvog svjetskog rata... jos kad bi imao sjecanje na tu tribinu, ali nazalost nemam, iako me stari redovno vodio na tekme od 1989...

evo otisao nam i zapad 1992 :( otisao nam istok 2016. otice i jug za godinu dvije... jedino sto ce prezivjeti jeste sjever iz 1986. godine, znaci stadion kakvog poznaju prije 1986. nece vise postojati...
100/94/37/34 - i to je to!

cikazubo
Kontakt:

sub jun 25, 2016 1:02 pm

Omar500 je napisao/la:
Ma kakvih 5000, pa sad nam je 2.900 kapacitet juga pa ga napunis samo za derbije i neke bas bitne utakmice i to uz A sektor koji ako je raspolozen ako nista stoji da ne narusava izgled tribine, 3500 do 4000 mjera ako zmemo u obzir te derbije i euro utakmice, 5000 mi nikad nebi napunili osim u nekom play offu i slicno, imao bi previse navijaca koji nece ni navijat ni nista, bolje manju tribinu gdje ce biti ljudi koji navijaju nego vecu gdje ce to bit po coskovima sjedenje i slicno..

ChWilla
Kontakt:

sub jun 25, 2016 1:04 pm

3084 ili 74 je sad broj stolica na jugu.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 31 gost.

Prijava