Što se tiče utakmice, naravno da očekujem da startamo sa 3 boda.
Vjerovatno će biti nekih promjena u sastavu. Ono što bih ja volio vidjeti: Kjosevski, Stevanović, Rodin, Bakrač, Pavić, Vranješ, Hajdarević, Veselinović, Arežina, Zajmović, Krpić.
Osvrnut ću se i na Europu. Apollon je naravno jači protivnik i favorit u tom dvomeču sa nama. Međutim, nisu oni ništa strašno da mi sad strepimo i da se branimo. Proći ih možemo ako budemo dovoljno hrabri. Za prolaz bi nam trebala pobjeda na Grbavici, a ja mislim da to možemo ostvariti uz pun stadion i pritisak sa svih strana. Hrabro moramo igrati, agresivno od prve minute pa šta bude. Polažem nadu i u Krčmarevića. Može nam biti veliki plus on, znamo svi da je dosta vremena proveo tamo, poznaje dosta toga... Al' eto, kasnije ćemo o tome, ima vremena, da prvo riješimo Gošk.
Ne mogu da se ne osvrnem i na tribinu. Vidim dosta se o tome pričalo danas. Nikako mi se ne sviđa kad pročitam ono "nećemo o tribini ovdje". Ja baš mislim da se o tribini treba pričati i diskutovati. I mora. Ja bih čak predložio da se otvori posebno tema vezano za tribinu (ako već nema, a nisam upratio da ima). I ja sam član tog juga, i šta god bilo i kako mora se priznati i reći da stanje na tribini nije idealno. Daleko od toga. Još od prošle sezone jug dobija kritike, navijanje nije bilo na nivou, to se izgleda nastavlja, ali meni izgleda da je sad još gora situacija. Čuo sam dosta ljudi koji su članovi kopa da se žale na izbore i forsiranje nekih pjesama, pjevanje nečega nevezanog za Želju, a posebno na ljude koji se pitaju za to sve... Sad i ti statusi i komentari na fb-u koji dosta govore o tome ko vodi glavnu riječ o tribini. Neću dugo, stvari se moraju mijenjati, ljudi također. Još bolje ćemo vidjeti stvarnu sliku tribine dok prođe Europa... Ako se ništa ne promijeni kop će zjapiti poluprazan, a ionako je siromašan. Ne bi me iznenadilo da oni u zdenci postanu još brojniji...
Zaboravih napisati i za cijene karata. Apsolutno se slažem, s tim da bih ipak stavio jug 7, a sjever smanjio na 12-13.
Sretno Željo! 0:2, Krpa oba zabija!