Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2016 3:23 pm

Izdavanje urbanisticke dozvole formalnost uskoro krece gradnja tribine..gg.ba
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sajo10
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:24 pm

Prema informacijama iz izvora bliskih klubu, Željezničar je dobio pozitivno mišljenje Zavoda za izgradnju u postupku izdavanja dozvole...

SS.ba
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Whisperer

pet jun 24, 2016 3:26 pm

BHDragons je napisao/la:Pa je li ovo moguće? :ganja:
itekako moguceeee , sto nebi bilo moguce ? :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mula
Kontakt:

Neće biti lahko nimalo!
U derbi ulazimo bez dva sandardna prvotimca, po mom skromnom mišljenju Blagojević je najkompletniji igrač kojeg Željo ima u ovom trenutku(svaka čast Lendriću, Stvevanoviću). Prva utakmica i to ona najvažnija, po meni ona je odlučujuća za Želju iz razloga, da ako pobjedimo aBd 100% dobijamo na samopuzdanju i u svaku sljedeću utakmicu ulazimo psihički jači.
Najviše se pribojavam zadnje linije i čisto sumnjam da se može nešta posebno uigrat za mjesec dana.
O komšijama i njihovim pojačanjima ne želim da pričam i o tome šta bi se desilo da ne daj Bože izgubimo.
Ovo je također i najbolja prilika za Kostića da se pokaže na djelu i da opravda sve rizične poteze koje je napravio.
:zeljeznicar1: :titula:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
Prema informacijama iz izvora bliskih klubu, Željezničar je dobio pozitivno mišljenje Zavoda za izgradnju u postupku izdavanja dozvole...

SS.ba
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ne mogu da vjerujem da ovo pisu :D jos ce tvrditi da imaju skolovane novinare... :rofl1:
100/94/37/34 - i to je to!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:27 pm

Uskoro kreće izgradnja istočne tribine
Izdavanje urbanističke dozvole stvar formalnosti
Piše: A. Beganović Danas, 15:16
Stadion Grbavica će uskoro konačno dobiti novu, modernu istočnu tribinu. Prema informacijama iz izvora bliskih klubu, Željezničar je dobio pozitivno mišljenje Zavoda za izgradnju u postupku izdavanja dozvole. Općina je tražila mišljenje od Zavoda da je izgradnja u skladu sa prostornim planom Kantonom, što je Zavod i potvrdio, pa je izdavanje urbanističke dozvole sada samo stvar formalnosti. Tako će gradnja istočne tribine stadiona Grbavica započeti vrlo brzo, a treba spomenuti i da su danas iz FK Željezničar predstavili njen budući izgled (kao na fotografiji). Treba istaći da je krajnje vrijeme da se država Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine i Kanton Sarajevo konkretno uključe u projekat rekonstrukcije stadiona Grbavica, ali ne samo njega, već i ostalih sportskih borilišta u našem glavnom gradu i širom BiH.

:titula: :titula: :titula:
@Don Juan
znaci sigurno danas jos jedan bum? :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

pet jun 24, 2016 3:28 pm

exbabilon je napisao/la:A bilo je pitanje trenutka ako cemo posteno...nikakav sad neocekivani i veliki boom, ako se o tome radi.
Jesili ti svjestan kako nam rade o glav? Nije valjda da ti ja moram otvarati oci iz Slo.
HAJDE PRIPREMAJTE MILJU MARA!
PRODAJTE ZLATO SVOJE ZENINO, SATOVE ZAZIDLJIVE I NEZAZIDLJIVE PARCELE AUTE... GACE
POKAZIMO DA MOZEMO SKUPITI 500 000 HILJADA
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

baxuz87
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:29 pm

Hajca vas dandy :karanje:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

LAPAZ
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:32 pm

Super :) , to je to , evo i Bikic je objavio i to je gotovo ...Sretan, ma sta sretan...presretan ..VOLIM TE ZELJO

Okolele
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:33 pm

slika

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Whisperer

pet jun 24, 2016 3:34 pm

Omar500 je napisao/la:Uskoro kreće izgradnja istočne tribine
Izdavanje urbanističke dozvole stvar formalnosti
Piše: A. Beganović Danas, 15:16
Stadion Grbavica će uskoro konačno dobiti novu, modernu istočnu tribinu. Prema informacijama iz izvora bliskih klubu, Željezničar je dobio pozitivno mišljenje Zavoda za izgradnju u postupku izdavanja dozvole. Općina je tražila mišljenje od Zavoda da je izgradnja u skladu sa prostornim planom Kantonom, što je Zavod i potvrdio, pa je izdavanje urbanističke dozvole sada samo stvar formalnosti. Tako će gradnja istočne tribine stadiona Grbavica započeti vrlo brzo, a treba spomenuti i da su danas iz FK Željezničar predstavili njen budući izgled (kao na fotografiji). Treba istaći da je krajnje vrijeme da se država Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine i Kanton Sarajevo konkretno uključe u projekat rekonstrukcije stadiona Grbavica, ali ne samo njega, već i ostalih sportskih borilišta u našem glavnom gradu i širom BiH.

:titula: :titula: :titula:
@Don Juan
znaci sigurno danas jos jedan bum? :karanje:

Pa brate bumm je istokkkkkk da se dobila dozvola zar vam treba vec bumm za danas od ovog ?

al uskoro ce bit sigurno jos jedan ili dva , kad ce portali da budu na aparatima :karanje:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

flux
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:35 pm

Okolele je napisao/la:slika

slika
Ovog na donjoj slici na stopera staviti. :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:37 pm

https://novi.ba/clanak/77481/sarajevo-b ... vice-osima" target="_blank posto nije niko objavio

Nego, naravno da je bum, bum desetljeca ba. Ja ne mogu jos da vjerujem :D
I je li moguce da oni nastavljaju sa sminkanjem Grbavice? Ove dvije slike sto postavi Okolele, a jos se nesto i na jugu radi :klanjase2: :klanjase2:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Dzezvar
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:38 pm

baxuz87 je napisao/la:Hajca vas dandy :karanje:
Info za koji si ti rekao ljudima ovdje da prate zvanicnu je bio prezentacija istoka.
....
Tako da ne znam ko koga hajca ovdje moj Fanzi.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Veteran1965
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:38 pm

A što se bivši medijski sponzor raspiso o Želji ocm hahhahhahahah
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

DR.HOUSE
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:39 pm

DANAN je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:Hajca vas dandy :karanje:
Info za koji si ti rekao ljudima ovdje da prate zvanicnu je bio prezentacija istoka.
....
Tako da ne znam ko koga hajca ovdje moj Fanzi.
mislim danane da je to vise on sarkaticno ,a ako nije sorry :oops1: :oops1: :oops1:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Tavas1921
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:42 pm

slika
Jutros ustajem i kontam onaj prilaz pa mogao bi se i on asfaltirat malo je istroseno ono. I gledaj ovo ljudi moji dragi ja ne mogu da vjerujem. Pa sta rade ovi ljudi, jesu li oni normalni :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

Hare79
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:44 pm

UPRAVA NAPOLJE!!! kako ih nije stid, šta nam rade od naše stare urušene grbavice :pljesak:

vrbanjusa
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:45 pm

Je li to bio neki BOOM?
21 10 4

Petrović Slavko

tm8782
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:46 pm

Tavas1921 je napisao/la:

slika
Jutros ustajem i kontam onaj prilaz pa mogao bi se i on asfaltirat malo je istroseno ono. I gledaj ovo ljudi moji dragi ja ne mogu da vjerujem. Pa sta rade ovi ljudi, jesu li oni normalni :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Samo bi se trebale ukloniti ove stepenice na drugoj slici sto su, desno. Pa nek neki uskacu ko psi u kucu...ko moze da skoci...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava