Prema informacijama iz izvora bliskih klubu, Željezničar je dobio pozitivno mišljenje Zavoda za izgradnju u postupku izdavanja dozvole...
SS.ba
itekako moguceeee , sto nebi bilo moguce ?BHDragons je napisao/la:Pa je li ovo moguće?
ne mogu da vjerujem da ovo pisusajo10 je napisao/la:Prema informacijama iz izvora bliskih klubu, Željezničar je dobio pozitivno mišljenje Zavoda za izgradnju u postupku izdavanja dozvole...
SS.ba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesili ti svjestan kako nam rade o glav? Nije valjda da ti ja moram otvarati oci iz Slo.exbabilon je napisao/la:A bilo je pitanje trenutka ako cemo posteno...nikakav sad neocekivani i veliki boom, ako se o tome radi.
Omar500 je napisao/la:Uskoro kreće izgradnja istočne tribine
Izdavanje urbanističke dozvole stvar formalnosti
Piše: A. Beganović Danas, 15:16
Stadion Grbavica će uskoro konačno dobiti novu, modernu istočnu tribinu. Prema informacijama iz izvora bliskih klubu, Željezničar je dobio pozitivno mišljenje Zavoda za izgradnju u postupku izdavanja dozvole. Općina je tražila mišljenje od Zavoda da je izgradnja u skladu sa prostornim planom Kantonom, što je Zavod i potvrdio, pa je izdavanje urbanističke dozvole sada samo stvar formalnosti. Tako će gradnja istočne tribine stadiona Grbavica započeti vrlo brzo, a treba spomenuti i da su danas iz FK Željezničar predstavili njen budući izgled (kao na fotografiji). Treba istaći da je krajnje vrijeme da se država Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine i Kanton Sarajevo konkretno uključe u projekat rekonstrukcije stadiona Grbavica, ali ne samo njega, već i ostalih sportskih borilišta u našem glavnom gradu i širom BiH.
![]()
![]()
![]()
@Don Juan
znaci sigurno danas jos jedan bum?
Ovog na donjoj slici na stopera staviti.Okolele je napisao/la:
Info za koji si ti rekao ljudima ovdje da prate zvanicnu je bio prezentacija istoka.baxuz87 je napisao/la:Hajca vas dandy
mislim danane da je to vise on sarkaticno ,a ako nije sorryDANAN je napisao/la:Info za koji si ti rekao ljudima ovdje da prate zvanicnu je bio prezentacija istoka.baxuz87 je napisao/la:Hajca vas dandy
....
Tako da ne znam ko koga hajca ovdje moj Fanzi.
Jutros ustajem i kontam onaj prilaz pa mogao bi se i on asfaltirat malo je istroseno ono. I gledaj ovo ljudi moji dragi ja ne mogu da vjerujem. Pa sta rade ovi ljudi, jesu li oni normalniOkolele je napisao/la:
Samo bi se trebale ukloniti ove stepenice na drugoj slici sto su, desno. Pa nek neki uskacu ko psi u kucu...ko moze da skoci...Tavas1921 je napisao/la:Jutros ustajem i kontam onaj prilaz pa mogao bi se i on asfaltirat malo je istroseno ono. I gledaj ovo ljudi moji dragi ja ne mogu da vjerujem. Pa sta rade ovi ljudi, jesu li oni normalniOkolele je napisao/la:
![]()
![]()
![]()