Plavi orkestar je napisao/la:Evo jedna Tifina za pitare
Loše mi je pravite me ponovo
https://m.youtube.com/watch?v=TDtRcKBdQVc" onclick="window.open(this.href);return false;
Odjebi sa naše temenebitan lik je napisao/la:Vi pricate o namjestanju,kakva ironija. Niste dzaba dizali one trofeje dok je bilo Osima,Brkovica itd mada ste i prosle isto radili. Ako su ikoga sudije godinama krale to smo mi,al tad vam je odgovaralo pa niste cmizdrili kao sto to radite dvije sezoneChWilla je napisao/la:gledati kako se klub koji je u prošloj sezoni najdirektnije namjestio bar 5 svojih utakmica, a još duplo toliko tuđih + premiranja žali na suđenje i savez - neprocjenjivo
Ti si nebitan lik i polij se vodom,dohafizaj se.Nisi mi nešto sretan na početku sedmice.Nije valjda razlog to što će te od Evrope ove sezone jedino vidjeti Evrosong u maju, ili je razlog što će stadion Koševo na ljeto služiti za koncerte Željka,Dine,Zvjezda Granda umjesto za ono za šta je napravljen.Ajde malo vode i šećera pomješaj.Sportski pozdrav sa Grbavice.nebitan lik je napisao/la:Vi pricate o namjestanju,kakva ironija. Niste dzaba dizali one trofeje dok je bilo Osima,Brkovica itd mada ste i prosle isto radili. Ako su ikoga sudije godinama krale to smo mi,al tad vam je odgovaralo pa niste cmizdrili kao sto to radite dvije sezoneChWilla je napisao/la:gledati kako se klub koji je u prošloj sezoni najdirektnije namjestio bar 5 svojih utakmica, a još duplo toliko tuđih + premiranja žali na suđenje i savez - neprocjenjivo
Baš juče s haverom pitarom komentarišem, nikad ih manje nije bilo za derbi, posebno na sjeveru.dell21 je napisao/la:kupljanje pitara na sjeveru odnosno prelazak na sjever da ih ima dovoljno za koreografije, transovi u 2 reda da se ne vide prazne stolice 1 na 2 sotlice itd.... gori sjever nije bio ne pamtim al naš jug kao nekada![]()
.
Kakvo izivljavanje na nemoćnim pa ono je ljudi grehota bilo![]()
tek će se ljutiti. misle ljudi ovo juče bilo pitanje hoće li dino ostati na čelu kluba. nije to više pitanje, pitanje je hoće li ostati na slobodi (ne tuzlanskoj)...omladina1921zeljina je napisao/la:ko gubi, ima pravo da se ljuti
Ma mi smo naučili da nas povaljuju pa nam se čini da nas je pripazio. Siniša je vratio nogu kod onog klizećeg ipak mislim da nije za crvenog. Da nije imao zuti dobio bi ali nije za drugog zutog. Ostalo je sve čisto ko suza.Hadzijalagic je napisao/la:Ako cemo iskreno Jakupovic nas je juce dobro pripazio.. Valjda zbog toga ovaj snijeg pada
krajisnik87 je napisao/la: