http://1921.ba/udruzenje-1921-legende-zive-vjecno-2397" target="_blank

Ove sezone da računamo četiri?jovanmaksimovic je napisao/la:ako me sjecanje sluzi samo jednom smo igrali sa sarajevom u prvom kolu prvenstva (1989/90) i te sezone smo obe utakmice uzeli protiv kona
Ne bih imao nista protiv da se ponovi istojovanmaksimovic je napisao/la:ako me sjecanje sluzi samo jednom smo igrali sa sarajevom u prvom kolu prvenstva (1989/90) i te sezone smo obe utakmice uzeli protiv kona
Eto ti ih,zaiskali ste evo vam gadelinjo je napisao/la:daj divove odmah u prvom kolu ...nismo dugo dobili na Kosevu
Da se banujem ili ne?Grbavica je napisao/la:To je druga stvar, uostalom vidjećemo. Za par dana ako se ne desi ništa spektakularno zaslužuješ ban, je li pošteno?gavran je napisao/la:Ja ne izmisljam,znam.Dolaze jos bolje vijesti,koje sam ja najavljivao(jer sam znao)jos na onom anamo,tobe jarabi,ne dao Bog nikom forumu prije pola godine.Asocijacija JapanGrbavica je napisao/la:Ako izmišljate zarad pažnje nadam se da će vas administracija banovati u što skorijem roku.
Još jedna dobra vijest danas...![]()
http://fkzeljeznicar.ba/stigli-papiri-za-yoshidu/" target="_blank
uz dodatno saopstenje ide jos nestoHare79 je napisao/la:Do proljeća je realno, ako krenu na vrijeme... Čudno da nema dodatno saopštenje...Hadzijalagic je napisao/la:Ma nek bude do kraja godine ili do proljetnog dijela prvenstva i svi sretni..
Japanci ne mogu,moze MISKEOmar500 je napisao/la:Info?smurf_ je napisao/la:Evo izgleda Zeljo-Metalleghe na Grbavici prijateljska pred samo prvenstvo
A ljudi, nesto sumnjam da do septembra moze biti gotov istok, pogotovo ovakav, pa ni Japanci to ne bi uspjeli![]()
![]()
Mozda se misli na prvu fazu, a sta je prva faza, sad ne bih znao reci, posto nema spratova. Polako samo, bit ce pojasnjenje sigurno.
Hoće li sljedeće godini praviti Jug na tom principu?iggy2377 je napisao/la:Oet ponavljam tribina je montazno betonska svi djelovi su gotovi i stoje na lageru cekaju se dozvole za izvodzenje radova,rok je do sredine septembra iz vise jako bitnih razloga,mlada reprezentacija,uslov NSBIH, itdHare79 je napisao/la:Teško da može biti gotovo do septembra, jedino ako konstrukcija nije već pripremljena. Al većina raje je za to da tribine budu iz jednog dijela kao Sjever..Hadzijalagic je napisao/la: Ako je istina onda je to odlicno.. Navijao sam za tribine bez etaza..
Kad startuju radovi?
Puno ljepse nego ono na dvije etaze jedino mozda radi veceg kapaciteta ali sto se tice izgleda ovo je mnogo boljeElegant je napisao/la:
Nego sto JUG viri direktno iza gola !
I ne laze tako ce bitidelinjo je napisao/la:pa koliko se sjecam sam Siljak je izjavio da je istok zavrsen do kraja godine i da se sljedece godine pravi jug...nema razloga da laze !!
Malo je seljačko pitanje... Al od kojih para?gavran je napisao/la: I ne laze tako ce biti
[video]https://www.youtube.com/watch?v=bu13hGpfi84[/video]neroazzuro je napisao/la:Malo je seljačko pitanje... Al od kojih para?gavran je napisao/la: I ne laze tako ce biti
Cuce se brzo,a kao sto Miske rece 1/4para je vec odvojena na stranuneroazzuro je napisao/la:Malo je seljačko pitanje... Al od kojih para?gavran je napisao/la: I ne laze tako ce biti