ned jul 08, 2018 1:10 pm
Nadam se samo da u novu sezonu nećemo ući samo sa Krpićem kao jedinim ozbiljnim rješenjem na centralnom napadaču. Nadam se da će i stoperska pozicija biti popunjena jednim koji bi mogao biti vođa odbrane. Ne nadam se da sa Sinanom, Blagojevićem, Arežinom, Vranješom, Šabanom i Hajdarom možemo biti lošiji u sredini od prošle sezone. Koliko će moći desno iznijeti bočni igrači nedostatak Zakarića (ne trkački) po lucidnosti i kvalitetu vidjet ćemo. Koliko imamo problema sa Ukletim mjestom (lijevim bekom(vima)) i to ćemo saznati po početku takmičarske sezone jer ovi za sada (Pavić i Mehremić) djeluju kao da su prepisivali jedan od drugog. Godina duga, puno utakmica a treće poluvrijeme po plasmanu određuje raspored. Ja lično jedva čekam da počne jer dodijali su mi ovi svjetski roboti koji šablonski guraju loptu pretrčavši na stotine kilometara po terenu i ne može me niko ubjediti da ne koriste "dozvoljenu" hemiju. Ja čekam naše "kile" da moju plavu dušu zadovolje i ono moje mjesto na Grbavici sa pogledom na plavo-zeleni tepih.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.