Istok ce biti gotov do sredine septebracala je napisao/la:E ako ovaj istok naprave do kraja godine treba im svima statue dici ispred stadiona, citavoj upravi.
Ja imam neki osjecaj da ce nam Šećer biti najbolje pojacanje od svih ovih..fk1921 je napisao/la:Secerovic ce ga zamjeniti 100%, mali je radilica ko BlagojeKapiten je napisao/la:A nema ko drugi... Ali nema brige... prosli derbi na Grbavici su imali 0 suteva u okvir, samo to treba ponovitiexbabilon je napisao/la:Nece valjda Fejzic branit prva tri kola..![]()
![]()
Blagojevic me brine, ali eto imamo dosta zamjena sada. Nadam se da ce ga dostojno zamijeniti neko od ovih silnih vezista.
@shzna to kada ce se derbi igrati vjerovatno niko ne zna u ovom trenutku
Pa eto da se upoznamo, da me naruzis. Bujrum.pinki je napisao/la:neću te prijavljivati niti tražiti da se banuješ samo zato što više nisi nikome zanimljiv, a vrijeđati možeš SAMO preko tastature...Neandertalac je napisao/la:. Na jedan normalan post se nakacis samo da meni kontriras.pinki je napisao/la:
ti nemoj vrijeđati, idi se uvlači Amaru nemoj nas daviti iz dana u dan...
Ako ti se ne svidja, imas opciju ignore.
Kao sto rekoh, ne budi glup. Nije vrijedjanje, to je za tvoje dobro.
Džemila mi vjeruj prva komšinica..Eisenbahner1921 je napisao/la:reci šta da odigram na kladari danasPlava Porodica je napisao/la:Daj divove u prvom kolu
Ali će biti iz jednog dijela, a ne dva kako je bilo predviđeno... Samo pitam, meni se svakako viđe sviđa iz jednog dijela, pogotovo Jug...Ajzea je napisao/la:Treba prodavati karte za, sa zemljom sravnjeni istok, uzeti pare gurbetima.
@Hare
Da, odstupa se od plana. Mjesto da se gradi pola, gradit cemo citavu.
Info?smurf_ je napisao/la:Evo izgleda Zeljo-Metalleghe na Grbavici prijateljska pred samo prvenstvo
Prva faza do pola druga od pola hahaOmar500 je napisao/la:Info?smurf_ je napisao/la:Evo izgleda Zeljo-Metalleghe na Grbavici prijateljska pred samo prvenstvo
A ljudi, nesto sumnjam da do septembra moze biti gotov istok, pogotovo ovakav, pa ni Japanci to ne bi uspjeli![]()
![]()
Mozda se misli na prvu fazu, a sta je prva faza, sad ne bih znao reci, posto nema spratova. Polako samo, bit ce pojasnjenje sigurno.
prva faza je trebalo da bude izgradnja donje tribine i ona je trebala da bude gotova do kraja godine. Al sad kako će istok biti iz jednog dijela ne znam koji je rok za izgradnju... valjda će dati neko pojašnjenje iz kluba...Omar500 je napisao/la:Info?smurf_ je napisao/la:Evo izgleda Zeljo-Metalleghe na Grbavici prijateljska pred samo prvenstvo
A ljudi, nesto sumnjam da do septembra moze biti gotov istok, pogotovo ovakav, pa ni Japanci to ne bi uspjeli![]()
![]()
Mozda se misli na prvu fazu, a sta je prva faza, sad ne bih znao reci, posto nema spratova. Polako samo, bit ce pojasnjenje sigurno.