Da da, do mene je... Mislim da Blagoje ima jos protiv kona da odragi, a Veca jos tri, ako se ne varam.fk1921 je napisao/la:Mslm da nije tako, manje tekmi blsgoje ima od vecerodrigo87 je napisao/la:Znaci bez Blagojevica i Vece na Sarajevo Olimpic i Siroki..
samo Derbifk1921 je napisao/la:Mslm da nije tako, manje tekmi blsgoje ima od vecerodrigo87 je napisao/la:Znaci bez Blagojevica i Vece na Sarajevo Olimpic i Siroki..
Blagoje nema samo prvu, a Vece prve trifk1921 je napisao/la:Mslm da nije tako, manje tekmi blsgoje ima od vecerodrigo87 je napisao/la:Znaci bez Blagojevica i Vece na Sarajevo Olimpic i Siroki..
Veca 3,Blagoje 1..rodrigo87 je napisao/la:Da da, do mene je... Mislim da Blagoje ima jos protiv kona da odragi, a Veca jos tri, ako se ne varam.fk1921 je napisao/la:Mslm da nije tako, manje tekmi blsgoje ima od vecerodrigo87 je napisao/la:Znaci bez Blagojevica i Vece na Sarajevo Olimpic i Siroki..
Sve stoji @delinjo, ali poneta je, ako sam dobro skontao, zbog @neandertalca, koji recimo, kudi sad Kostća jer smo potencijalno od Dade zijanili 200.000, a hvali Amara, a zaboravlja da je Amar sa tim nerealnim dizanjima cijana nekim našim igračima izgubio milion minimum, eto da ne pretjerujem a možda i više s obzirom na cifre koje se potežu i koje su se potezale onda, a koje su nam navodno nudili za Svrake, Adiloviće, Jammake, Čole, GOjaka, Hajradinovića i sl, a nijednog nismo prodali. Amaru kapa do poda za sve. VOlio bi fakat kad bi on bio u Želji čitav život, ali ovo su mu greške, po meni ili nisu greške jer ne znamo faktičko stanje stvari. Ali sad se kudi uprava zbog Dade ili zbog TOmića, a ni ovdje ne znamo cijelu priču ni zvaničnu info, a AMar je tad kao dobro dizao cijene.delinjo je napisao/la:Amar je imao taj peh da nije imao ove ljude u klubu i da nije bilo novaca kao sto ih sada ima ...e sad zamisli njegove rezultate i njegova pojacanja uz ovu upravu ...to bi bilo nesto savrseno ...jednostavno mi smo se u ono vrijeme krpili ....da je ova uprava bila siguran sam da bi sada imali skroz renoviran stadion i igrali grupe el...ok to se ne moze garantovati ali sve vodi jedno ka drugom ....sta bi bilo kad bi bilo cuvena nasapinki je napisao/la:Bitno je da je Amar digao ljestvicu...
Isto tako je digao i sa Svrakom, Čolićem, Kvesom, Jamakom i ostalim...
Ne tezimo. Tezimo ka dvanaest bodova. Gazi !shzna je napisao/la:10 bodova iz prva 4 kola je fantazija. Nadam se da tome težimo.
Nadam se da tezimo 12, a 10 nek bude optimalno, 9 eto u najgorem slucajushzna je napisao/la:10 bodova iz prva 4 kola je fantazija. Nadam se da tome težimo.
slazem se sa tobom !!! Amar je zelio da bude prvi covjek koji ce podici transfere u nasoj ligi na jedan veci nivo ali nije uspio...i on je sam bio svjestan da Svraka npr nije vrijedio para koje je trazio...medjutim bila je takva situacija da je bio u izlogu...igrao za repku zabio par golova za repku....ovdje kao vezni puno golova zabijao zahvaljuci Nyemi i Amar je zelio to iskoristiti ....nije uspjelo...ko zna da smo uspjeli sa Svrakom mozda bi sada prodavali igrace za malo vece pare....mada ko god da je kupio Svraku u tom periodu vratio bi ga za pola godine jer ono je krampa da se ne lazemo ...ponosannavas je napisao/la:Sve stoji @delinjo, ali poneta je, ako sam dobro skontao, zbog @neandertalca, koji recimo, kudi sad Kostća jer smo potencijalno od Dade zijanili 200.000, a hvali Amara, a zaboravlja da je Amar sa tim nerealnim dizanjima cijana nekim našim igračima izgubio milion minimum, eto da ne pretjerujem a možda i više s obzirom na cifre koje se potežu i koje su se potezale onda, a koje su nam navodno nudili za Svrake, Adiloviće, Jammake, Čole, GOjaka, Hajradinovića i sl, a nijednog nismo prodali. Amaru kapa do poda za sve. VOlio bi fakat kad bi on bio u Želji čitav život, ali ovo su mu greške, po meni ili nisu greške jer ne znamo faktičko stanje stvari. Ali sad se kudi uprava zbog Dade ili zbog TOmića, a ni ovdje ne znamo cijelu priču ni zvaničnu info, a AMar je tad kao dobro dizao cijene.delinjo je napisao/la:Amar je imao taj peh da nije imao ove ljude u klubu i da nije bilo novaca kao sto ih sada ima ...e sad zamisli njegove rezultate i njegova pojacanja uz ovu upravu ...to bi bilo nesto savrseno ...jednostavno mi smo se u ono vrijeme krpili ....da je ova uprava bila siguran sam da bi sada imali skroz renoviran stadion i igrali grupe el...ok to se ne moze garantovati ali sve vodi jedno ka drugom ....sta bi bilo kad bi bilo cuvena nasapinki je napisao/la:Bitno je da je Amar digao ljestvicu...
Isto tako je digao i sa Svrakom, Čolićem, Kvesom, Jamakom i ostalim...