Kad prije postavi. Bio na zapadu sa beganovicem , dinom i jasminomkrajisnik87 je napisao/la:Joj Nede![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Kad prije postavi. Bio na zapadu sa beganovicem , dinom i jasminomkrajisnik87 je napisao/la:Joj Nede![]()
![]()
![]()
ma Duljevic vjetovatno sanja da igra za Real,divi mu frizure ala CR,sreca pa ga nismo kupili propali bi sa njim,covjek realno talasika zescaLARSSON je napisao/la:Kad prije postavi. Bio na zapadu sa beganovicem , dinom i jasminomkrajisnik87 je napisao/la:Joj Nede![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
9.500 mozemo nagurati, ako zažmire na kapijama 11.000 ce stati.sajo10 je napisao/la:Koji je full kapacitet Grbavice? Mislim da barem 10k bi trebalo stati protiv Zrinje?![]()
Cijelo jutro sjedio u Tuborgu, pojedinim momcima sa Juga uvlacio se u pakas, slikao se, castio i sl. valjda se malo opametio, jer nebi po njege valjalo da nijedamirfile je napisao/la:LIGATA![]()
![]()
"Srce ili pamet, želja ili taktika, sada je više nebitno!
Željo luđeg trenera od Edisa Mulalića nikad nije imao! Nikad niko nije vodio ekipu, niti pričao poput njega.
Poslije Koševa je sve nebitno - jer može mu se.
Šta god sada rekao, šta god pomislio - u pravu je i sad ga baš boli briga, jer dobio je Sarajevo dva puta, a to nikad niko nije u jednoj sezoni smile emotikon
Sada nek' se vraća ko god hoće"
Jest brate, ono ja ne znam kako je spasio, svaka mu castsofronije je napisao/la:Bracooo nisam vidio dobro....jel Aco blokirao onu loptu sto zavrsila na precki![]()
Jestsofronije je napisao/la:Bracooo nisam vidio dobro....jel Aco blokirao onu loptu sto zavrsila na precki![]()