a kad stadion prepiše na sebe 1/1,onda će se riješiti i navijača,a klub će promijeniti ime u fk koncepcija....ChWilla je napisao/la:senad, dejo, šiljak i almir manuel mu se ne uklapaju u koncepciju i traži se rješenje i nova sredina za njih...psihopata je napisao/la:ili misimovića...exbabilon je napisao/la:Cekam jos da neko objavi da Kostic vise ne racuna na Lesnika.
psihopata je napisao/la:
a kad stadion prepiše na sebe 1/1,onda će se riješiti i navijača,a klub će promijeniti ime u fk koncepcija....
Mislim du posle Slobode, Veleza i Borca oni iducu na redu da napuste "Elitu"Grbavica je napisao/la:Auuu cirkusa u Čeliku... Kad čovjek vidi i pročita ovakve stvari, ako nije do sad shvatio, sad ima priliku da shvati koliko smo mi privilegovani što imamo ovakve ljude na čelu kluba.
jestChWilla je napisao/la:jel ovo eldinov stari što je napadnut, pa pucao?
Pogotovo kad su izbori ili neko odlucivanje, "ko je za to da ja budem gazda?" (izvadi pistolj, repretira i stavi na stol) ... jednoglasno dobije.ChWilla je napisao/la:inače kad kreneš na skupštinu nekog udruženja uobičajeno je ponijeti pištolj, onako da se nađe
Hahaha, a ja kontam jesam li dobro cuo kad ono fkt. Mali daBogda bio prvak svijetasofronije je napisao/la:Mario-Željo Milošević, budućnost bh. snookera: , zipa imena...prvak drzave covjek
Alipasino je napisao/la:Gledo Zelju onog u onoj drzavi a evo sad i ovog u novoj drzavi.Razlika nebo i zemlja.Ok bio rat drzava siromasna itd ali kako smo onda mogli imat igrace poput Mese Fice Skore Ode da ne nabrajam jer recimo pola strasnih igraca je dolazilo iz drugih sredina Skoro Nikic Mihajlovic Sabanhadzovic i ostali.I tad je bila lopta okrugla uslovi isti teren trener i opali e sad vidis igraca nezna osutat na go nezna glavom nezna predriblat nezna osnovne fudbalske vjestine kako on uopste moze bit fudbaler nekog tima a pogotovo Zelje.To mene ko navijaca boli kaze nema se para tanka liga ali halo pa napravi igraca proizvedi ga nauci ga zasto sluzi trener koji *****.**** ti ovo dovedi prodaj istrpi i sta ima navijac ot te politika nista.Veliku nulu.Bolje platit dobrog trenera od pionira pa nadalje cekat 10 godina i onda docekat napokon tim koji je vrjedan imena Zeljo ovo sad je posto biznis kupoprodaja i da ne nabrajam.Sjetite se generacije pred sami rat sa Pavlovicem na golu i Bogdanovicem u napadu sve Zeljina djeca da se ne zarati uzeli bi ligu.Pogledajte tim nekadasnji koji je doso u evropi do polufinala Maca Berjan Baljic Capljic Mesa Fico Samardzija Cipe sve Zeljina skola.Ovo sad je Zeljo kompany.