Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 7:09 pm

ajde ima li neko blizak klubu da ovo potvrdi,joj Kosta brat otjerao pola ekipe :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

psihopata
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:10 pm

ChWilla je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Cekam jos da neko objavi da Kostic vise ne racuna na Lesnika.
ili misimovića...
senad, dejo, šiljak i almir manuel mu se ne uklapaju u koncepciju i traži se rješenje i nova sredina za njih...
a kad stadion prepiše na sebe 1/1,onda će se riješiti i navijača,a klub će promijeniti ime u fk koncepcija....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

IvanOsim
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:12 pm

Razumijemo se sofronije 8-)

Ma nidje veze za Acu to, nema tu istine ni 5 deka..

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:13 pm

Cujem Kostic nije zadovoljan efikasnoscu Lendrica i Stevanovica u proljetnom dijelu, pa ce traziti raskid ugovora za iste... :ganja:
Nema sanse ako ja mogu upratiti vise ko je dosao, a ko je otisao nama ovo ljeto :D
I da, onaj Bekric se prepolovio, sta je ono, nema pola covjeka. Izgleda da ce se obistiniti moja pretpostavka od prije mjesec dana, da ce Bekrija biti ponovo onaj stari :karanje:
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u čet jun 23, 2016 7:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:15 pm

psihopata je napisao/la:
a kad stadion prepiše na sebe 1/1,onda će se riješiti i navijača,a klub će promijeniti ime u fk koncepcija....
slika
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:17 pm

Ma ovo se onaj kralj banana prerušio u Kostića i sad uvodi red, na kraju ćemo i mi na forumu višak biti, puno se*remo :rofl1: . Za Kramarića me ne bi čudilo da Kostić ne računa na njega, mada u nekim kombinacijama i on može ostati, to sam pisao ranije, dok za Acu mislim da je 99 % šuplja.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:29 pm

Auuu cirkusa u Čeliku... Kad čovjek vidi i pročita ovakve stvari, ako nije do sad shvatio, sad ima priliku da shvati koliko smo mi privilegovani što imamo ovakve ljude na čelu kluba.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:33 pm

jel ovo eldinov stari što je napadnut, pa pucao?

sajo10
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:33 pm

Grbavica je napisao/la:Auuu cirkusa u Čeliku... Kad čovjek vidi i pročita ovakve stvari, ako nije do sad shvatio, sad ima priliku da shvati koliko smo mi privilegovani što imamo ovakve ljude na čelu kluba.
Mislim du posle Slobode, Veleza i Borca oni iducu na redu da napuste "Elitu" :lol:

Kapiten
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:38 pm

ChWilla je napisao/la:jel ovo eldinov stari što je napadnut, pa pucao?
jest
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Elegant
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:49 pm

Mora da se fino opario na Celiku pa sad sa pistoljem hoda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:51 pm

inače kad kreneš na skupštinu nekog udruženja uobičajeno je ponijeti pištolj, onako da se nađe :rofl:

sofronije
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:52 pm

Mario-Željo Milošević, budućnost bh. snookera: , zipa imena...prvak drzave covjek :)
:zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:55 pm

ChWilla je napisao/la:inače kad kreneš na skupštinu nekog udruženja uobičajeno je ponijeti pištolj, onako da se nađe :rofl:
Pogotovo kad su izbori ili neko odlucivanje, "ko je za to da ja budem gazda?" (izvadi pistolj, repretira i stavi na stol) ... jednoglasno dobije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Veteran1965
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:56 pm

Ma svi mi moramo shvatiti i biti svjesni da se od tradicije, trofeja i starih zasluga ne živi. One su super, sa svakim uspjehom klub je bogatiji, ali danas u vrijeme vladavine finansija samo su završni računi mjerilo uspjeha firmi, agencija, klubova....
Jednom sam već napisao, u ozbiljnim klubovima dva puta se godišnje brojevi gledaju, prvi put na kraju godine, i tada trebaju biti izraženi sa što više nula(dakle finansijski) a drugi put krajem maja kada bi zbroj osvojenih bodova trebao biti dovoljan za prvenstveno plasman u Europu kao neki minimum, a prvenstveno za titulu prvaka ove lige...
Mi smo počesto imali ove druge brojeve (bodove) ali finansijsku stablinost nismo. Još uvijek je nemamo, ali smo na dobrom putu da je ostvarimo, kao osnovni preduslov u budućnosti za uspjeh sportskog segmenta kluba. Inače je još uvijek tanka linija da ne završimo kao Velež, Borac, Čelik....imamo dušmana ( a to se vidi svakodnevno) više nego ova sva tri zajedno. Zato samo pametno i strpljivo...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 8:13 pm

sofronije je napisao/la:Mario-Željo Milošević, budućnost bh. snookera: , zipa imena...prvak drzave covjek :)
Hahaha, a ja kontam jesam li dobro cuo kad ono fkt. Mali daBogda bio prvak svijeta

Sent from my C5303 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:15 pm

bili su članci o njemu, jeste mu stari dao ime po klubu.

Alipasino
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:15 pm

Gledo Zelju onog u onoj drzavi a evo sad i ovog u novoj drzavi.Razlika nebo i zemlja.Ok bio rat drzava siromasna itd ali kako smo onda mogli imat igrace poput Mese Fice Skore Ode da ne nabrajam jer recimo pola strasnih igraca je dolazilo iz drugih sredina Skoro Nikic Mihajlovic Sabanhadzovic i ostali.I tad je bila lopta okrugla uslovi isti teren trener i opali e sad vidis igraca nezna osutat na go nezna glavom nezna predriblat nezna osnovne fudbalske vjestine kako on uopste moze bit fudbaler nekog tima a pogotovo Zelje.To mene ko navijaca boli kaze nema se para tanka liga ali halo pa napravi igraca proizvedi ga nauci ga zasto sluzi trener koji *****.**** ti ovo dovedi prodaj istrpi i sta ima navijac ot te politika nista.Veliku nulu.Bolje platit dobrog trenera od pionira pa nadalje cekat 10 godina i onda docekat napokon tim koji je vrjedan imena Zeljo ovo sad je posto biznis kupoprodaja i da ne nabrajam.Sjetite se generacije pred sami rat sa Pavlovicem na golu i Bogdanovicem u napadu sve Zeljina djeca da se ne zarati uzeli bi ligu.Pogledajte tim nekadasnji koji je doso u evropi do polufinala Maca Berjan Baljic Capljic Mesa Fico Samardzija Cipe sve Zeljina skola.Ovo sad je Zeljo kompany.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:16 pm

Alipasino je napisao/la:Gledo Zelju onog u onoj drzavi a evo sad i ovog u novoj drzavi.Razlika nebo i zemlja.Ok bio rat drzava siromasna itd ali kako smo onda mogli imat igrace poput Mese Fice Skore Ode da ne nabrajam jer recimo pola strasnih igraca je dolazilo iz drugih sredina Skoro Nikic Mihajlovic Sabanhadzovic i ostali.I tad je bila lopta okrugla uslovi isti teren trener i opali e sad vidis igraca nezna osutat na go nezna glavom nezna predriblat nezna osnovne fudbalske vjestine kako on uopste moze bit fudbaler nekog tima a pogotovo Zelje.To mene ko navijaca boli kaze nema se para tanka liga ali halo pa napravi igraca proizvedi ga nauci ga zasto sluzi trener koji *****.**** ti ovo dovedi prodaj istrpi i sta ima navijac ot te politika nista.Veliku nulu.Bolje platit dobrog trenera od pionira pa nadalje cekat 10 godina i onda docekat napokon tim koji je vrjedan imena Zeljo ovo sad je posto biznis kupoprodaja i da ne nabrajam.Sjetite se generacije pred sami rat sa Pavlovicem na golu i Bogdanovicem u napadu sve Zeljina djeca da se ne zarati uzeli bi ligu.Pogledajte tim nekadasnji koji je doso u evropi do polufinala Maca Berjan Baljic Capljic Mesa Fico Samardzija Cipe sve Zeljina skola.Ovo sad je Zeljo kompany.

:rofl: što mi poznato zvuči

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:17 pm

:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava