jeste iz rusije ali opet zvucno imekrajisnik87 je napisao/la:10.jula protiv Arsenala![]()
Bitno da je Arsenal nema veze kojiDR.HOUSE je napisao/la:jeste iz rusije ali opet zvucno imekrajisnik87 je napisao/la:10.jula protiv Arsenala![]()
Ukrajina valjdaDR.HOUSE je napisao/la:jeste iz rusije ali opet zvucno imekrajisnik87 je napisao/la:10.jula protiv Arsenala![]()
Arsenal Tula (Russian: ФК «Арсенал» Тула) is a Russian football team from Tula playing in the Russian Football Premier League.ž'21 je napisao/la:Ukrajina valjdaDR.HOUSE je napisao/la:jeste iz rusije ali opet zvucno imekrajisnik87 je napisao/la:10.jula protiv Arsenala![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
prije tacno 40 godina smo igrali sa arsenalom a evo i sad...krajisnik87 je napisao/la:Bitno da je Arsenal nema veze kojiDR.HOUSE je napisao/la:jeste iz rusije ali opet zvucno imekrajisnik87 je napisao/la:10.jula protiv Arsenala![]()
![]()
Veceras u 20:38SIMA_SIMAU je napisao/la:gavran je napisao/la:Pravi bum tek dolazi,spremite jagnje![]()
![]()
Ja sam sve vrijeme mislio da je UkrajinaDR.HOUSE je napisao/la:Arsenal Tula (Russian: ФК «Арсенал» Тула) is a Russian football team from Tula playing in the Russian Football Premier League.ž'21 je napisao/la:Ukrajina valjdaDR.HOUSE je napisao/la: jeste iz rusije ali opet zvucno ime
Sent from my LG-D802 using Tapatalk![]()
ma nije ni vazno nama je to sve rusijaž'21 je napisao/la:Ja sam sve vrijeme mislio da je UkrajinaDR.HOUSE je napisao/la:Arsenal Tula (Russian: ФК «Арсенал» Тула) is a Russian football team from Tula playing in the Russian Football Premier League.ž'21 je napisao/la: Ukrajina valjda
Sent from my LG-D802 using Tapatalk![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
mozda ima veze sa amarom i ivicom...mirsad94 je napisao/la:E cuj asocijacija Japan.. Cekaj, Japan je zemlja izlazeceg sunca-shodno toj asocijaciji mi dobijamo generalnog sponzora poliklinika Sunce, nema sta drugo biti, to je to sigurno...ili ovo drugo, da tornjevi koje gradimo za par dana funkcionisu iskljucivo na Suncevu energiju , to je to nema sta drugo biti ako je asocijacija Japan cccc. Bice sta bude, fulali ste mnogi sa svojim vjestima, ima zvanicna i ljudi koji su zaduzeni za to.
Ja vjerujem da dosta njih i cita forumeponosannavas je napisao/la:Što Stevo fino odgovori na sva pitanja sa foruma vezana za njega:) Ko da čita
Banovacu se sam. Ako neko ima kartu od utakmice sa hajdukom da bi prodao nek se javi.Da ne bude da sam varalica kazu da ce vaziti kao godisnja na istokuGrbavica je napisao/la:To je druga stvar, uostalom vidjećemo. Za par dana ako se ne desi ništa spektakularno zaslužuješ ban, je li pošteno?gavran je napisao/la:Ja ne izmisljam,znam.Dolaze jos bolje vijesti,koje sam ja najavljivao(jer sam znao)jos na onom anamo,tobe jarabi,ne dao Bog nikom forumu prije pola godine.Asocijacija JapanGrbavica je napisao/la:Ako izmišljate zarad pažnje nadam se da će vas administracija banovati u što skorijem roku.
Još jedna dobra vijest danas...![]()
http://fkzeljeznicar.ba/stigli-papiri-za-yoshidu/" target="_blank
generalni sponzor sigurnostorm_raider je napisao/la:gavran zna sta prica. Polako, znace se...