Opet zadovoljan sa ova dva transfera kao i prije sa Lazićem imaju smisla. O Bevabu sam razmišljao kada sam vidio da ZG ispada iz prve lige ali nije mi se činio realna opcija zbog važećeg ugvora. Ali eto naši su se uspjeli dogovoriti sa Mediće, tako da skidam kapu za to.
Stevo odličan back-up, teško da bi boljeg mogli naći, s njegovim dolaskom vjerujem da o napadu kao i o sredini terena ne moramo razbijati glavu jer smo tu sad odlično popunjeni.
Što se tiče ovih natpisa o silnoj migraciji igrača, nema smisla komentarisati. U svemu podrzavam rad uprave. Koliko se sjećam, zimus na onom presu kada su predstavljeni Zola i Bekrija, rečeno je da je proljeće pored ostalog i prilika da se iskristalizira kadar od onog što imamo, dobili smo Lendru, Miru i S. Stevanovića ali i dosta upitnika je ostalo(Đerma, Mirza etc), glavni razlog je bivši trener jer čovjek od rotacije je jedino rotirao Memiju s desna na lijevo, a bolje da nije.
Jedino oko čega imam dilemu je ova saga oko Dade i prekid saradnje sa Midzićem i Šehićem, tu ne znam šta da mislim. Ali ljudi sigurno znaju zašto a vrijeme će pokazati o čemu je riječ