Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Simply Blue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 2:25 pm

Opet zadovoljan sa ova dva transfera kao i prije sa Lazićem imaju smisla. O Bevabu sam razmišljao kada sam vidio da ZG ispada iz prve lige ali nije mi se činio realna opcija zbog važećeg ugvora. Ali eto naši su se uspjeli dogovoriti sa Mediće, tako da skidam kapu za to.
Stevo odličan back-up, teško da bi boljeg mogli naći, s njegovim dolaskom vjerujem da o napadu kao i o sredini terena ne moramo razbijati glavu jer smo tu sad odlično popunjeni.

Što se tiče ovih natpisa o silnoj migraciji igrača, nema smisla komentarisati. U svemu podrzavam rad uprave. Koliko se sjećam, zimus na onom presu kada su predstavljeni Zola i Bekrija, rečeno je da je proljeće pored ostalog i prilika da se iskristalizira kadar od onog što imamo, dobili smo Lendru, Miru i S. Stevanovića ali i dosta upitnika je ostalo(Đerma, Mirza etc), glavni razlog je bivši trener jer čovjek od rotacije je jedino rotirao Memiju s desna na lijevo, a bolje da nije.
Jedino oko čega imam dilemu je ova saga oko Dade i prekid saradnje sa Midzićem i Šehićem, tu ne znam šta da mislim. Ali ljudi sigurno znaju zašto a vrijeme će pokazati o čemu je riječ
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

kontranogama
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:26 pm

Neka ovih pojacanja, od viska glava ne boli. Pa dvije sezone kukamo kako imamo kratku klupu, e sad kao imamo i previse. Dajte ljudi razmislite sekundu prije nego nesto napisete.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Grbavica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:27 pm

Kvalitetne igrače je lahko uigrati i uklopiti, problem je sa onim koji nisu kvalitet. Samo se sjetite početka prošle sezone i Livajinih egzibicija po desnom beku.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

DR.HOUSE
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:29 pm

kontranogama je napisao/la:Neka ovih pojacanja, od viska glava ne boli. Pa dvije sezone kukamo kako imamo kratku klupu, e sad kao imamo i previse. Dajte ljudi razmislite sekundu prije nego nesto napisete.
:palacgore: :palacgore: :palacgore: ne valja nikolic :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: vidi se da ovdje imamo velike skaute i menadere boze dragi pa valjda moras imati nekog i na klupi a ako nam nikolic bude na klupi ja nemam sta da kazem :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: prije jedno pola godine malo vise pogledas na klupu nemas sta ubaciti sad jedan nikolic na klupi ili pozder itd :klanjase2: :klanjase2:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Tavas1921
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:30 pm

Daj ovog daj onog dovedu se extra igraci za nase uslove ne valja?! Bas neki il namjerno il ne vide. Malo razmislite glavom promjenite tu nasu politiku ako se pojacanje dovede mora odma igrat mora bit najbolji strijelac i sl. Samo vas treba popisat sve sto govorite da je gomilanje i slicno i sve citirati i opet pitati tamo nekad kasnije. Boze sacuvaj.

Neandertalac

čet jun 23, 2016 2:30 pm

Nikolic zna igrati, gol igrac, iskusan, reci nesto drugacije nije korektno, pogotovo za nasu ligu.

To sto nisam za njegovo dovodjenje jer ima mladjih koji bi mogli dobiti sansu je druga prica.
Ali razumijem njegovo dovodjenje, itekako ima smisla.

Bevab, korektan igrac, nije neka prevaga ali se da iskoristiti.

Sretno im.
Željeznicar za život cijeli!

exbabilon
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:31 pm

Grbavica je napisao/la:Kvalitetne igrače je lahko uigrati i uklopiti, problem je sa onim koji nisu kvalitet. Samo se sjetite početka prošle sezone i Livajinih egzibicija po desnom beku.
Ma to je sve poenta.
Kad je trener dobar, a igraci kvalitetni, dobra igra i rezultati su neminovnost.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:32 pm

Grbavica je napisao/la:Kvalitetne igrače je lahko uigrati i uklopiti, problem je sa onim koji nisu kvalitet. Samo se sjetite početka prošle sezone i Livajinih egzibicija po desnom beku.
Zato i postoji zimska pauza, da možeš dofrizirati ekipu, ja očekujem barem 4 izmjene na zimu i napad na titulu sa 60-70% snage a 100% tehnike.
イビチャ・オシム

Brkoo
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:35 pm

Nikad mi se nije svidjalo to kad krenemo da pravimo neke sastave, ubacujemo igrace na osnovu imena a niko ne zna kakav ce on biti na terenu. Svi igraci imaju isti tretman kod Kostica(nema jaranskih i ostalih veza) ako Stevo zasluzi svojim radom na treningu igrat ce u prvoj postavi, ovo vazi i za ostale igrace. Puno puta sam procitao bice Stevo odlican za klupe isto kao da covjek ima 38 godina a ne 31 godinu, covjek se nalazi u najboljim godinama za jednog napadaca, jer pored kvaliteta ima i iskustvo da rijesi utakmicu ili da bude prevaga za svoju ekipu..
I jos nesto, ja sam prvi spomenuo Stevu, ne dozvoljavam ti @Ajzea razbojnice da ga prisvojis sebi :ganja: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:37 pm

zahtjevi lige 12 bi ipak trebali biti dosta veći u odnosu na ligu kakva je bila dosad, i trebaće veći fond dobrih igrača. laganih utakmica skoro bukvalno neće ni biti. nema više drine i obarske kod kuće (da ne govorim da nama u zadnje tri godine ni te nisu bile uvijek lake). ali zato hoće biti prostora za svakoga ko zasluži da igra. ako se bude jahalo 14 igrača pašćemo k'o kruška u neka doba, uz najbolju volju i spremu. k'o što je sloboda ove godine pala i ostala bez oba trofeja na samom kraju.
gradi željo boli te *****

vrbanjusa
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:38 pm

Ja bih da se pitam doveo još jedno 5 igrača. Ali ne pitam se :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Zeljo AP
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:39 pm

Godinama likovi kukaju kako nemamo sirinu u ekipi,sad sta ce nam Stevo,lik u top 5 napadaca u historiji ove lige :zeljeznicar1:

barbarez
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:39 pm

Neandertalac je napisao/la:Nikolic zna igrati, gol igrac, iskusan, reci nesto drugacije nije korektno, pogotovo za nasu ligu.

To sto nisam za njegovo dovodjenje jer ima mladjih koji bi mogli dobiti sansu je druga prica.
Ali razumijem njegovo dovodjenje, itekako ima smisla.

Bevab, korektan igrac, nije neka prevaga ali se da iskoristiti.

Sretno im.
Brate sto se Bevaba tice, on je igrao za mladu u onom periodu kad je A repka igrala kvalifikacije za Brazil.
Mlada nije nesto aman zaman igrala tad, ali jedini igrac koji je odskakao, i koji je bio kvalitetan je bio Bevab. Cak u onoj tekmi protiv A reprezentacije , frajer je ubijao po svojoj strani, sjecam se da sam tad govorio pa ovaj mali je 10 puta bolji igrac od Vrsajevica.
Igrao jako, hrabro, bio brz i prodoran.
Ako covjek bude u pola u Zelji pruzao ko tada , ja cu biti presretan.
Kod nas su raja svrsavala na Kvesica, ja mislim da ovaj nece biti nista losiji, a bolji moze itekako.
To je moje misljenje, e sad sve zavisi koliko trag je ostavila ta povreda i kakav je on bio prosle sezone.

kontranogama
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:41 pm

Ljudi u regionu pocinju da uvidjaju sta se desava u FK Zeljeznicaru. A mnogi od nas ne vide sta se trenutno desava. Ovo su stvari o kojima ce buduce generacije Zeljovaca da prepricavaju ko sto mi sada pisemo o Domorockom. Ako se nastavi ovaj nacin rada odgovorno tvrdim da ce Zeljo u skorijoj buducnosti postati nesto kao Maribor ili Dinamo. Samo da nam Bog da zdravlja i snage ovoj upravi da nam sto duze potraje. VTZ
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Ajzea
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:42 pm

Zeljo AP je napisao/la:Godinama likovi kukaju kako nemamo sirinu u ekipi,sad sta ce nam Stevo,lik u top 5 napadaca u historiji ove lige :zeljeznicar1:
Bravo !
Stevo je odlican, hvala Bogu pa smo ga doveli. Neki dan me neko upita ima li bar jedan igrac koji je doveden a da sam zadovoljan. Evo, imaju dvojica da sam prezadovoljan za sada.

Zeljo AP
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:48 pm

Ajzea je napisao/la:
Zeljo AP je napisao/la:Godinama likovi kukaju kako nemamo sirinu u ekipi,sad sta ce nam Stevo,lik u top 5 napadaca u historiji ove lige :zeljeznicar1:
Bravo !
Stevo je odlican, hvala Bogu pa smo ga doveli. Neki dan me neko upita ima li bar jedan igrac koji je doveden a da sam zadovoljan. Evo, imaju dvojica da sam prezadovoljan za sada.
Ma ovdje su ljudi ocigledno imali iluzije u vidu imena tipa Stilic,Zec,Ibraimi,Spahic...pa im se ovo cini slabo

LARSSON
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:50 pm

http://picosong.com/xeB2/" target="_blank

eto šta kaže Ćenan

Grbavica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:50 pm

Iskreno ne znam ko realan, ozbiljan i normalan je mogao očekivati Zeca, Salihovića, Štilića i igrače sličnog kvaliteta i slične cijene.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:51 pm

A sad kao novinarima ne smeta sto je Stevo igrao za Obilić a kad je Vukmanović trebao biti trener onda su na sva zvona zvonili..Ocito smatraju da od Steve necemo imati puno korisiti.. :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

nookey
Kontakt:

čet jun 23, 2016 2:51 pm

Ajzea je napisao/la:
Bravo !
Vidi sad ovo, zatvorila se Krupa na Grbavici 80. minut, uvedeš Stevu...
Napad... Stevo lijevo, Pozder i Lendra gore i Miro desno a iza Bekrić i Blagoje, pa haj ne daj go eto :klanjase2:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.

Prijava