Necemo se sad pravit glupi.bianco blu je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:42 amšta se dešavalo?bistrikboy je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:34 amPogledao sam intervju i moram priznati da je ovaj frajer mangup,mislim vidi se da je gradsko djete fakat. Kad je rekao nije ovo neka liga bilo mi je bas drago. Ono sto mi je onako zaparalo usi jeste da se on bas boji nacionalizma naseg i cini mi se da je i tu dobro informisan sta se sve desavalo.
Vidjecemo koga cemo dovesti i sta mozemo ocekivati,ja se nadam stoperu i lijevom beku,i ako uspijemo ofanzivnog veznog i desno krilo. Sretno treneru!
Sta je, visi petoba u zraku pa prpa ?nikson je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:06 amE ne znam, stvarno vise nisam pametan..ova sezona me totalno slomila, na zivcima sam tanak bas...eto ovog krcmarevica sam docekao na noz, Bogi mi je mrzak svakako....pisao sam sve i svasta ovih dana (imao vremena, nema posla) pa bih da se izvinem svima koji su me okarakterisali kao nekog tamo lijevog pljuvaca, opoziciju il sta vec....nisam to niti cu ikad biti al me jednostavno strah posljedica koje bi losa sezona ostavila na nama....valjfa ce biti sve ok...
zlatni smo kakvih imacikazubo je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:47 amNecemo se sad pravit glupi.bianco blu je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:42 amšta se dešavalo?bistrikboy je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:34 amPogledao sam intervju i moram priznati da je ovaj frajer mangup,mislim vidi se da je gradsko djete fakat. Kad je rekao nije ovo neka liga bilo mi je bas drago. Ono sto mi je onako zaparalo usi jeste da se on bas boji nacionalizma naseg i cini mi se da je i tu dobro informisan sta se sve desavalo.
Vidjecemo koga cemo dovesti i sta mozemo ocekivati,ja se nadam stoperu i lijevom beku,i ako uspijemo ofanzivnog veznog i desno krilo. Sretno treneru!
Nismo reagovali i zaustavili kada je trebalo, imidz kluba je tada ostecen, al eto nakon psovanja sestre Sehi mene vise nista iznenaditi ne moze, ni ustaska majka Lendricu, niti paljenje zastava, skandiranje Cace itd..
Ne vade me u zivotu pare sto je Hervas dao za papire a ne petobaMrkiMedo je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:00 amSta je, visi petoba u zraku pa prpa ?nikson je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:06 amE ne znam, stvarno vise nisam pametan..ova sezona me totalno slomila, na zivcima sam tanak bas...eto ovog krcmarevica sam docekao na noz, Bogi mi je mrzak svakako....pisao sam sve i svasta ovih dana (imao vremena, nema posla) pa bih da se izvinem svima koji su me okarakterisali kao nekog tamo lijevog pljuvaca, opoziciju il sta vec....nisam to niti cu ikad biti al me jednostavno strah posljedica koje bi losa sezona ostavila na nama....valjfa ce biti sve ok...![]()
Prelistaj zadnje stranice i optimizam kao da je Guardiola i to na osnovu 13.minuta klipa.skretnicar je napisao/la:Niko nije ni rekao da jesmo, samo se nadamo najboljem u osnovi ono sto prica da ce pretvoriti u djela...
Bolje nego pricat kako ce otic nakon 2 kola
To i ja govorim.neroazzuro je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:31 amJoj i mi iz krajnosti u krajnost. Od ogromnog pesimizma bez osnova do, evo sad, optimizma na osnovu jednog intervjua. Šta nam uradiše manekeni i HDZ prćija...
Polako ljudi, teren je jedino mjerilo. Korak po korak.
Ovo... kad je nacionalizam i ostala sranja i to pogotovo prema Zeljovcima ali i svima drugima, tu treba imati nulu tolerancije. Ne treba nam savez ni kazne ako mi ovo ne mozemo iskontrolisat i to pogotovo sa zapada. Naravno ako zelimo da budemo normalna sredina gdje ljudi zele doci da rade i igraju...cikazubo je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:47 amNecemo se sad pravit glupi.bianco blu je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:42 amšta se dešavalo?bistrikboy je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:34 amPogledao sam intervju i moram priznati da je ovaj frajer mangup,mislim vidi se da je gradsko djete fakat. Kad je rekao nije ovo neka liga bilo mi je bas drago. Ono sto mi je onako zaparalo usi jeste da se on bas boji nacionalizma naseg i cini mi se da je i tu dobro informisan sta se sve desavalo.
Nismo reagovali i zaustavili kada je trebalo, imidz kluba je tada ostecen, al eto nakon psovanja sestre Sehi mene vise nista iznenaditi ne moze, ni ustaska majka Lendricu, niti paljenje zastava, skandiranje Cace itd..