Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LeBlue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 12, 2018 12:44 am

Ni ja nikako ne mogu da razumim novinare kad spominju poznavanje domace lige. Isti se argument koristio kad je Prosinecki trebao da preuzme nacionalni tim, a u relativno kratkom period je skontao neke stvari, igrace. Krcmarevic je u pravu, trenirao je i u Kazakstanu, na Kipru. Nemoze se reci da je nasa neki visok kvalitet. Normalno dosta ljudi i podcijenjuju igrace iz domace lige, jer pojedini igraci stvarno imaju kvalitet, ali liga kao liga nije na nivou. Npr Graovac je za mene bolji igrac od Sunjica, tako da ima pojedinih igraca iz lige koji su na nekom internacionalnom nivou. Ako je Krcmarevic strucan relativno brzo ce se stvari ouciti sta treba da cini od ekipe, a za pravu igru sigurno treba vremena. Ovo je ipak domaci teren za njega, jer generalno dolazi iz kluba i sredine koja je dosta radikalnija sto se tice ocekivanja. Treba mu pruziti podrsku svakako i nadati se relativno laganijem zrijebu za evropske utakmice.

cikazubo
Kontakt:

uto jun 12, 2018 12:47 am

bianco blu je napisao/la:
uto jun 12, 2018 12:42 am
bistrikboy je napisao/la:
uto jun 12, 2018 12:34 am
Pogledao sam intervju i moram priznati da je ovaj frajer mangup,mislim vidi se da je gradsko djete fakat. Kad je rekao nije ovo neka liga bilo mi je bas drago. Ono sto mi je onako zaparalo usi jeste da se on bas boji nacionalizma naseg i cini mi se da je i tu dobro informisan sta se sve desavalo.

Vidjecemo koga cemo dovesti i sta mozemo ocekivati,ja se nadam stoperu i lijevom beku,i ako uspijemo ofanzivnog veznog i desno krilo. Sretno treneru!
šta se dešavalo?
Necemo se sad pravit glupi.
Nismo reagovali i zaustavili kada je trebalo, imidz kluba je tada ostecen, al eto nakon psovanja sestre Sehi mene vise nista iznenaditi ne moze, ni ustaska majka Lendricu, niti paljenje zastava, skandiranje Cace itd..

storm_raider
Kontakt:

uto jun 12, 2018 12:49 am

Pogledao video tek sada. Krcmarevic dosta tacan, decidan i jasan. Nema suplje.

Vidjecemo djela.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Timscho
Kontakt:

uto jun 12, 2018 12:53 am

Ovaj Krcmar je jeben lik. Trebamo ga podrzati.
svojim snagama na svojoj zemlji

sejo
Kontakt:

uto jun 12, 2018 12:54 am

Valjda konacno potrefimo sa trenerom

MrkiMedo
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:00 am

nikson je napisao/la:
uto jun 12, 2018 12:06 am
E ne znam, stvarno vise nisam pametan..ova sezona me totalno slomila, na zivcima sam tanak bas...eto ovog krcmarevica sam docekao na noz, Bogi mi je mrzak svakako....pisao sam sve i svasta ovih dana (imao vremena, nema posla) pa bih da se izvinem svima koji su me okarakterisali kao nekog tamo lijevog pljuvaca, opoziciju il sta vec....nisam to niti cu ikad biti al me jednostavno strah posljedica koje bi losa sezona ostavila na nama....valjfa ce biti sve ok...
Sta je, visi petoba u zraku pa prpa ? :D

fcz
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:07 am

Evo i ja pogledah intervju.

Prije svega, Slobo ima potpuno ispravna razmišljanja i stavove. :palacgore:

Britak i elokventan čovjek. Za ostalo ćemo vidjeti, ali je definitivno inteligentan, nakon ovoga vidiš kako su recimo Slavkina i Adina priča zapravo jedan relativno oskudan skup fraza. Za razliku od većine, koji odaju utisak da recituju nešto što baš i nisu najbolje naučili, Slobo mi više zvuči kao recimo Miske ili Amar; onako tečno i "iz glave".

Gore navedeno je po meni jedan od dva ključna faktora za uspjeh s našim igračima - drugi je čelična pesnica. Nadajmo se da i nju ima.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

bianco blu
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:17 am

cikazubo je napisao/la:
Pogledao sam intervju i moram priznati da je ovaj frajer mangup,mislim vidi se da je gradsko djete fakat. Kad je rekao nije ovo neka liga bilo mi je bas drago. Ono sto mi je onako zaparalo usi jeste da se on bas boji nacionalizma naseg i cini mi se da je i tu dobro informisan sta se sve desavalo.

Vidjecemo koga cemo dovesti i sta mozemo ocekivati,ja se nadam stoperu i lijevom beku,i ako uspijemo ofanzivnog veznog i desno krilo. Sretno treneru!
šta se dešavalo?
Nismo reagovali i zaustavili kada je trebalo, imidz kluba je tada ostecen, al eto nakon psovanja sestre Sehi mene vise nista iznenaditi ne moze, ni ustaska majka Lendricu, niti paljenje zastava, skandiranje Cace itd..
zlatni smo kakvih ima

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:22 am

Dobro je pa Slobo nije osjetljiv na uvrede, inace bi bilo zanimljivo protiv Slobode. Slo, Slo, Slobodo....
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:28 am

Jesmo li šampioni?
Nikad naučiti..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nikson
Kontakt:

MrkiMedo je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:00 am
nikson je napisao/la:
uto jun 12, 2018 12:06 am
E ne znam, stvarno vise nisam pametan..ova sezona me totalno slomila, na zivcima sam tanak bas...eto ovog krcmarevica sam docekao na noz, Bogi mi je mrzak svakako....pisao sam sve i svasta ovih dana (imao vremena, nema posla) pa bih da se izvinem svima koji su me okarakterisali kao nekog tamo lijevog pljuvaca, opoziciju il sta vec....nisam to niti cu ikad biti al me jednostavno strah posljedica koje bi losa sezona ostavila na nama....valjfa ce biti sve ok...
Sta je, visi petoba u zraku pa prpa ? :D
Ne vade me u zivotu pare sto je Hervas dao za papire a ne petoba :D
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

LARSSON
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:30 am

Slobodan gospodin

neroazzuro
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:31 am

Joj i mi iz krajnosti u krajnost. Od ogromnog pesimizma bez osnova do, evo sad, optimizma na osnovu jednog intervjua. Šta nam uradiše manekeni i HDZ prćija...
Polako ljudi, teren je jedino mjerilo. Korak po korak.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:36 am

skretnicar je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
Jesmo li šampioni?
Nikad naučiti..
Niko nije ni rekao da jesmo, samo se nadamo najboljem u osnovi ono sto prica da ce pretvoriti u djela...
Bolje nego pricat kako ce otic nakon 2 kola
Prelistaj zadnje stranice i optimizam kao da je Guardiola i to na osnovu 13.minuta klipa.
Ja se fakat pitam kako ljudi sebe uvjeravaju psihički da je to to i na kraju sebi poslože do savršenstva.
Kraljevi intervjua.
A jedan je kralj trofeja.
Neka neko stane u crtu sa njim pa nek priča i na kineskom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:40 am

neroazzuro je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:31 am
Joj i mi iz krajnosti u krajnost. Od ogromnog pesimizma bez osnova do, evo sad, optimizma na osnovu jednog intervjua. Šta nam uradiše manekeni i HDZ prćija...
Polako ljudi, teren je jedino mjerilo. Korak po korak.
To i ja govorim.
Bukvalno gorio forum. Sad suprotnost.

Ako je ona pljuvacka bila za mene optimisticna da ce valjati nesto, sad ovo hvaljenje mi ne ulijeva nadu. Cim se to pohvali, nema hajra :D

Simply Blue
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:42 am

Jedan je kralj, a njega više nema i to odavno..

Lars je ranije pisao, dosta solidne igrače je doveo u Rudar, valjda i kod nas pogodi barem priblizno kao tamo
Neka marokanac bude prvi u nizu
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Charlie Sheen
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:47 am

Teren je mjerilo,Slobodanu zelim svu srecu ovog svijeta, da covjek fino prica i smisleno stoji, takodjer sam cuo pohvale od jednog naseg igraca za njega. Sa Amarom se sjedilo vise puta i nije se uspjelo dogovoriti, boze moj, doce vakat i za Amara ali Zeljo mora dalje bez njega.
Treba saburati, shvatam da smo svi vise osjetljivi na sve i svasta i sta nam se sve desavalo ali ne mora se sve na noz docekivati.

Kospicar
Kontakt:

uto jun 12, 2018 1:54 am

Sloba vrlo jasan, smiren, fakin, flegman.
Sretno pasa!
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Kospa
Kontakt:

uto jun 12, 2018 2:14 am

cikazubo je napisao/la:

šta se dešavalo?
Ovo... kad je nacionalizam i ostala sranja i to pogotovo prema Zeljovcima ali i svima drugima, tu treba imati nulu tolerancije. Ne treba nam savez ni kazne ako mi ovo ne mozemo iskontrolisat i to pogotovo sa zapada. Naravno ako zelimo da budemo normalna sredina gdje ljudi zele doci da rade i igraju...

Ovo je Zeljo i to je jedina nacija koja me interesuje !
... Godine života svoga tebi dao sam...

shzna
Kontakt:

uto jun 12, 2018 2:18 am

Ovaj Mehremic se ni nasmijati ne zna..
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava