Kad mozemo ocekivati ono nesto s kauca...
Jel poslije 00:00

Kad mozemo ocekivati ono nesto s kauca...
Ja na prvu kontao da se Adzem napuhao haha
Mozda malo glupo sa moje strane da komentarisem kad sam skroz malo vidio, ali meni Dzindo nekako ima najveci potencijal od nasih iz odbrane.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:26 pmDzindo prije svih omladinaca. Iako je bio povrijedjen, nadam se da nece ostaviti traga.boja mora je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:18 pmZnači trenutno
..................Fejzić............................................
....Stevanović,,,,,Osmanković.....Velić,,,,,,Beširević,,,,,,,
............Šanhadžović.............Hajdarević.......................
..........................Vranješ...........................................
..Zec................Krpić,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Zajmović,,
Klupa : Dujmović, Hadžić, Bogičević, Blagojević, Dacić, Žerić, Mujagić
pogledajte kako je 1921tv dosao do nove radne snage... fake casting
Ja kontam adžema neko fotošopiro
Istog sam misljenja.LeBlue je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:37 pmMozda malo glupo sa moje strane da komentarisem kad sam skroz malo vidio, ali meni Dzindo nekako ima najveci potencijal od nasih iz odbrane.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:26 pmDzindo prije svih omladinaca. Iako je bio povrijedjen, nadam se da nece ostaviti traga.boja mora je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:18 pmZnači trenutno
..................Fejzić............................................
....Stevanović,,,,,Osmanković.....Velić,,,,,,Beširević,,,,,,,
............Šanhadžović.............Hajdarević.......................
..........................Vranješ...........................................
..Zec................Krpić,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Zajmović,,
Klupa : Dujmović, Hadžić, Bogičević, Blagojević, Dacić, Žerić, Mujagić
Nide veze, stoji to sve al' sjecam se ko jucer kad je raja pisala po forumu da se u njima vidi zar i zelja neka dok kod nas vidis samo mlakonje na terenu koje nit imaju mentaliteta nit ga zele.cikazubo je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 8:37 pmKakav ba pobjednicki mentalitet, ako cemo tom logikom kad ce oni nas mlatnut na Grbavici 4-0 ?
Na Grbavici dali kriminalan go u zadnjoj tekmi, o cemu pricas, frajer rukometas u nasem sesnaestercu, svi igraci stali koliko je ocito bilo, ali Mujic pusta go.
Sasa Kajkut u Bijeljini ?
Utakmica protiv 8 juniora u Krupi ?
2 penala protiv GOSKa ?
Sampionski mentalitet, nema sta !
I onda pogledaš Žeru iza. Rad i trud se uvijek vide.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:05 pm
Saban izraste u ozbiljnog igraca, a bio je malen, mrsav. Sad evo veci i jaci od Cele izgleda.
Ovo je njegova sezona, teren novi.
Zvijer
Spoiler:
Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 10:05 pmI onda pogledaš Žeru iza, Šaban za pola godine fizicki napredovao kao ovaj u zadnje 2 sezone. Rad i trud se uvijek vide.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:05 pm
Saban izraste u ozbiljnog igraca, a bio je malen, mrsav. Sad evo veci i jaci od Cele izgleda.
Ovo je njegova sezona, teren novi.
Zvijer
Spoiler:
Što nije bio Šehić danas ? Eldar..