Ne vidimo svi isto stvari i naravno igrace. Ono o cemu ti pricas nisu argumenti nego neka tvoja sujeta jer je trener otjerao nekog igraca.mali plavisa je napisao/la:Evo i tebi da ogovorim i da zavrsim i sa ovim forumom kao i sa onim jer ocigledno pojedini misle da su neko i nesto ako stalno piskaraju po istom! Kako pojedini mogu srat po igracima tako isto i ja mogu po treneru!delinjo je napisao/la:ma kad svako moze tipkati na forumu dobijes to....bitno je da se nesto napise a rijetko ko razmisli prije nego napise post....AsharaK je napisao/la:Cudno je kako postade Jesic jer je otjero sv ono sto smo i sami tjerali. Niko nama ne ugodi, ovi momci u federalci nisu mogli nista uraditi o cemu mi pricamo? Dobar vam je igrac jer zna zonglirat i provuc kroz noge?
Don Juan je napisao/la:Sutra ce dino bit prestavljen i odmah poslije toga ide na KupresPlava Porodica je napisao/la:MIRSO ZNA!
LAŽNI INSAJDERI IZGUBILI STE POVJERENJE!
MIRSO ZNA!
Ima i teretana a Boga mi i livade za trčanjaModel1964 je napisao/la:6 dana temelja, cišcenja i luftanjaJaozinho22 je napisao/la:Zera i na FM može desno,čak je bolji nego u sredini....onako samo kažem.
Što se tiče Bevaba sjećam se još na onom forumu da su ga njanjavi prizivali i da su pričali da ga samo oni mogu dovest.
Još taj špic pa da počnemo.... Samo mi čudno kako se to za 6 dana može pripremiti ekipa? Moze li mi neko to od ovih sto su pričali o kondiciji Objasnit.tjela pod predpostavkom da su koliko toliko ok. Poslije u SLO isti tempo + lopta + tekme
Ako bi osnovu vuko duže narušio bi ravnotežu tehnike i fizike. Sam kardio bez težine nije ništa. Nadam se da na Kupresu imaju kakvu teretanu, ako ne nek balvane nosaju okolo
sta je s talijaom kada on dolazi ili je on otpao??storm_raider je napisao/la:Don Juan je napisao/la:Sutra ce dino bit prestavljen i odmah poslije toga ide na KupresPlava Porodica je napisao/la:MIRSO ZNA!
LAŽNI INSAJDERI IZGUBILI STE POVJERENJE!
MIRSO ZNA!![]()
Znaci ne da ga ne zelio u timu vec sam apsolutno protiv. Mukagic, Beganovic, Pozder, Lendric, star, skup, sad se rijesili jesnog takvog, itd itdAjzea je napisao/la:Zavali ga Gera, a nas ga Dado ko slinu otresao.![]()
Stevo bi bio odlican za rezerve, najiskrenije se nadam da ce doci.
ChWilla je napisao/la:vi se zajebajite ali dado je stvarno tad izgledao kao evropski igrač. ako se uzme u obzir ko je bio na drugoj strani sigurno njegove najbolje partije za želju i neke od boljih uopšte nekog našeg igrača iza rata.
Nadam se da ga neće dovesti...fk1921 je napisao/la:Samo ne Stevo Nikolic....
Dijelio bih tvoje misljenje ali u slucaju da igramo sa jednim napadacem. Ovako, potreban ti je jedan iskusan koji je u stanju utakmicu okrenuti u nasu korist. Ne bih se smjeli samo na njih osloniti..Neandertalac je napisao/la:Znaci ne da ga ne zelio u timu vec sam apsolutno protiv. Mukagic, Beganovic, Pozder, Lendric, star, skup, sad se rijesili jesnog takvog, itd itdAjzea je napisao/la:Zavali ga Gera, a nas ga Dado ko slinu otresao.![]()
I ja takodje tvoje da nismo pokriveni, a jesmo. Posebno tu mislim na Beganovica, nekako jedva cekam da ga vidim na njegovoj prirodnoj poziciji.Ajzea je napisao/la:Dijelio bih tvoje misljenje ali u slucaju da igramo sa jednim napadacem. Ovako, potreban ti je jedan iskusan koji je u stanju utakmicu okrenuti u nasu korist. Ne bih se smjeli samo na njih osloniti..Neandertalac je napisao/la:Znaci ne da ga ne zelio u timu vec sam apsolutno protiv. Mukagic, Beganovic, Pozder, Lendric, star, skup, sad se rijesili jesnog takvog, itd itdAjzea je napisao/la:Zavali ga Gera, a nas ga Dado ko slinu otresao.![]()
Djermanovic je sam trazio da ide, nije htio biti rezerva.
BHdragon i fk1921, koga bi vi kao rezervu doveli?