gavran je napisao/la:23:45Dr. Kostic je napisao/la:U koliko sati Lars ionako kontam da pratimo otvaranje olimpijade?

gavran je napisao/la:23:45Dr. Kostic je napisao/la:U koliko sati Lars ionako kontam da pratimo otvaranje olimpijade?
baxuz87 je napisao/la:Kazu ovi iz 1921 hoce da biju Larsa jer im krade posao.
solinas je napisao/la:Barem nisam u Tuzli i ne popujem iz hladovine pic. .ka ti materina.Komunista je napisao/la:Znam da si nervozan jer je u Beču sezona odvoza masivnog otpada, ali uzivanje je gledati kako ti, iz daljine, popujes o posjeti. Lijep pozdrav, ako zans sta je tosolinas je napisao/la:Post je poslao komunista koji je na tvojoj listi ignoriranih.
Hvala drugu za pp,pa kada mi je vec rekao samo da kazem drugu komunisti da kada sam se ja pekao na 40 stepeni i bilo nas 20 na tribini jos je kalaje sutao po slavinovicima.
Ti ces mi reci koliko utakmica odgledam majku ti yebem seljacku.![]()
Niko, niko, samo Sloboda
Imam puno pravo bio sam na tribini kada se neki od vas nisu ni rodili.
Stani pred mene i reci mi sta u Lice sestru ti yebem.muda vam do poda na forumu majku vam balavu.mrs u pm.
solinas je napisao/la:Cuj sta cemo da ti radimo haha to nesmijes sam hahaKomunista je napisao/la:Zaboli me za Banovice. Opsovao mi je sestru i majku, sto jedino imam, a nisam spominjao njegovu porodicu sekundu. Ali sada cu da ga ispostujem kada dodje u Tuzlu. . Znam forum je, ali cu da ga **** zbog toga. Sad me banuj, zaboli me. Solinas, joj kada dodjes sta ćemo da ti radimoNKMramor je napisao/la:Nastavite raspravu o utakmici. Neko će u Banoviće da pomogne izgradnju termoelektrane kad' dođe Aco...![]()
![]()
Niko, niko, samo Sloboda
Pa hajde yebem ti sve odrobijacu te.yebes mi najmilije ako ti necu metak u celo spucat.
Cijeli forum zna ko sam yebem ti sve hajde bujrum.
vjeruj mi da ne znam na šta mislišPlava Porodica je napisao/la:Bagrcavi jesi ti obrisao post o druzenju pa ne stigoh procitat,ili me jebe tapatalk ,prvi put sam ga skinuo?
Sent from my LG-K350 using Tapatalk