Ma evo rekao je I sef, nisu mogli Dabo I Karamarko vise, pa ni Marin .
Off topic... najtoksicnija sredina u evropi.svabo je napisao/la: ↑uto avg 11, 2026 7:29 pmDa ti olakšam, neće jer je...krampa.milanribar je napisao/la: ↑uto avg 11, 2026 8:30 amVidiš gledo sam utakmicu baš zato što je dao dva gola na pripremama dobrim ekipama, pa reko da ispratim protiv Hajduka koji je za nas svemirski brod. Ovdje se odlično oslobodio čuvara u 90+, leđima okrenut i jel htio dodat il šutat ne znam al je ispalo savršeno.svabo je napisao/la: ↑pon avg 10, 2026 5:55 pm
S obzirom da gotivim Hajduk, gledao sam ovu utakmicu. Nadam se da si i ti gledao, pa imaš ovakav stav. A ako je tvoj stav na osnovu naslova na ovom ublehaškom portalu, onda stvarno ne znam šta da mislim.
Ovaj gol je čista frljoka gdje je Jaganjac htio šutirati pa u svom stilu katastrofalno zahvatio loptu koja je otišla direktno na nogu čovjeku koji je dao gol. Ljudi dajte malo realnosti, kakav Jaganjac i k***i palci.
Bolje da ne trošite energiju ne bi li dokazali da je on raspad od igrača jer sutra će bit frljoka i protiv Dinama pa protiv nekog drugo trećeg i onda će bit pogriješili smo...
Pustite mladog igrača nek igra i griješi, biće vremena da ga popljujete, ja sam pokušavo da ukažem da je bolje prešutit Jaganjcu par loših poteza nego skandirat Krpiću i tražit da on igra pred kraj karijere al eto, valjda većina zna bolje...
Vise je Sosic kriv nego Karamarko. Karamarko vuce loptu, Sosic ima kilometar prostora da se ubaci on ceka i bukvalno blokira Karamarkovu kretnjufcz je napisao/la:Vecini ekipe nemas sta prigovoriti, skroz su solidno odigrali. Ibrisimovic je odlican, Cunha zajeban, Huskovic jako konkretan i definitivno ima njuh za gol.
Cetalji nam ukrali jedan gol, Karamarko njima poklonio jedan glupim mahalskim potezom.
Ako nastavimo napredovati nadam se da nece biti problema oko opstanka ali izgubili smo dva vazna boda. I to bespotrebno.
P.S. Abdulahovic je nula od golmana, imao je sasvim dovoljno sansi da nas uvjeri u suprotno.