Ni onaj iz Arsenala nije bio loš na pripremama a mlad. Jedino ako je kuršlus neki u glavi.
Malo kad smo mi koga otjeraliublehas je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 1:07 pmJel me sad zajebavas? Kakva sutnja i slijepo podrzavanje? Pa u 10 godina smo otjerali 15ak garnitura. E jesmo ih podrzali. Nadam se da mene nikad niko nece tako podrzvati.salle86 je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 12:57 pmJa mislim upravo da smo mi u govnima zbog šutnje i slijepog podržavanja onih koji su u klubu, bez da išta ili vrlo malo znamo šta rade. Pa kad odu a isplivaju sva govna, onda se mi kao dignemo da kukamo i pljujemo...tad je kasno.ublehas je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 11:32 am
Ja nisam nista siguran, ali znam da smo do sada promijenili 15 garnitura u zadnjih 10ak godina. Znaci vecinom različitih ljudi. Neki ponove jos jednom, i to je to.
Ja fakat nisam čuo da neko hoce da se bakce sa Zeljom. Zato i kazem, ako znas nekog, predloži. Mi i jesmo u govnima zbog te politike samo neka idu "ovi", ima ko hoce.
Ako ikad išta se može, može se makar tražiti transparentnost i pošten rad, makar ispali iz lige. Ja vjerujem da smo mi toliko postali "ravnodušni" da bi i to nekako prihvatili lakše. Nego kurčenje bez osnove koje uvijek kasnije kad odu ti, dođe na naplatu
🤍
🤍
🤍

realno zna....