Joj kod Mirka frizure, kontam otkud Mark Noble sa Lazomamar92 je napisao/la:
Ekipa je spremna! Šsš, lijevi bek i pravi centarfor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Joj kod Mirka frizure, kontam otkud Mark Noble sa Lazomamar92 je napisao/la:
Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 10:30 pmJoj kod Mirka frizure, kontam otkud Mark Noble sa Lazomamar92 je napisao/la:
Ipak iza Zeke Turkovića,Vuksanovića,Huljeva....voltron30 je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 8:05 pmHvala ZZ!! Jedan od najboljih, ako ne i najbolji tehničar u cijeloj ligi poslije rata. Mog'o je mnogo bolju karijeru napraviti, al' nije Zeba htio para...kao što kaže ona pjesma od Pušenja.Meni će ostati u sjećanju ona utakmica reprezentacije na Koševu protiv Hrvatske, kada je pravio budalom Ćorluku, tadašnju mladu zvijezdu Hrvatske i prvotimca Totenhema. Provuče mu Zajko šnjiru, k'o posljednjem levatu.
![]()
Cekaj Storme zar si i ti developer?storm_raider je napisao/la:Gdje god odem, bez Zelje ne idem.
Imate podrav iz Beca:
Fullstack
Brate, ja sam Casual Zeljeznicar, a to nisi stavio.kikirikikospice je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 1:45 amMi smo i menadzeri, i agronomi, i marketing strucnjaci, i psiholozi, i motivatori, i gradjevinari, i kondicioni, i golmanski, i pomocni, i sportski direktori, i pravnici, i ekonomisti, i arhitekte, i opstinari, i meteorolozi, i nutricionisti, i shisha majstori, i instagram eksperti, i graficki dizajneri, i obezbjednenje, i lutvo, i unaprijedjivaci prodaje, i strucnjaci za video zid, i sakupljaci lopti, i IT eksperti, i fotografi, i reziseri, i influenseri, i uprava, i kontrauprava, i insajderi, i outsajderi, i volonteri, i placenici, i pristalice, i protivnici, i novinari, i urednici, i sudije, i delgati, i ultrasi, i kospicari.....
Sve smo nabrojano, samo nismo navijaci....
Mogućnost padavina za vrijeme utakmice oko 20-30% znači nema kišePlava Porodica je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 6:27 amA hoće li se ijedan derbi odigrat po normalnom vremenu..
Ne mogu na istok bem ti kišu.
E ako fasujem kakvu boleštinu..kvalitet je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 8:13 amMogućnost padavina za vrijeme utakmice oko 20-30% znači nema kišePlava Porodica je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 6:27 amA hoće li se ijedan derbi odigrat po normalnom vremenu..
Ne mogu na istok bem ti kišu.![]()
Svakako smo bolesni što ikako idemoPlava Porodica je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 9:00 amE ako fasujem kakvu boleštinu..kvalitet je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 8:13 amMogućnost padavina za vrijeme utakmice oko 20-30% znači nema kišePlava Porodica je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 6:27 amA hoće li se ijedan derbi odigrat po normalnom vremenu..
Ne mogu na istok bem ti kišu.![]()
![]()
Budimo realni, napravio bi on bolju karijeru da takvi igraci prolaze bilo gdje osim u nasoj ligi. Ipak to je igrac koji voli Zelju i u to sam se licno uvjerio. Hvala mu na svemu!voltron30 je napisao/la:Hvala ZZ!! Jedan od najboljih, ako ne i najbolji tehničar u cijeloj ligi poslije rata. Mog'o je mnogo bolju karijeru napraviti, al' nije Zeba htio para...kao što kaže ona pjesma od Pušenja.Meni će ostati u sjećanju ona utakmica reprezentacije na Koševu protiv Hrvatske, kada je pravio budalom Ćorluku, tadašnju mladu zvijezdu Hrvatske i prvotimca Totenhema. Provuče mu Zajko šnjiru, k'o posljednjem levatu.