haha ma moze Brko sveLARS1921 je napisao/la:Jesi li siguran da Amar može odigrati lijevog beka?
Zebin dres sa potpisima samog Zebe, Maradone, Ivice Osima, Beslije, Svrake i Bekricasajo10 je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 6:18 pmKao i mnogi ovdje "mladji" navijaci, Zajko Zeba je definitino igrac kojeg sam najvise gotivio i koji je nekako obiljezio neki moj period. Svaka mu cast na obraz i ponasanje zadnjih godinu dana. Sto nijednom nije pokazao nezadovoljstvo javno i blamirao sebe, klub, trenera itd. Profesionalac i Zeljovac! Sa srecom u trenerskim vodoma, Zajko!
ZZ10!
a jes' se Maradona raširioSWRA_1921 je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 9:08 pmZebin dres sa potpisima samog Zebe, Maradone, Ivice Osima, Beslije, Svrake i Bekricasajo10 je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 6:18 pmKao i mnogi ovdje "mladji" navijaci, Zajko Zeba je definitino igrac kojeg sam najvise gotivio i koji je nekako obiljezio neki moj period. Svaka mu cast na obraz i ponasanje zadnjih godinu dana. Sto nijednom nije pokazao nezadovoljstvo javno i blamirao sebe, klub, trenera itd. Profesionalac i Zeljovac! Sa srecom u trenerskim vodoma, Zajko!
ZZ10!
![]()
Ovo meni vuce na teraviju
Jbte se ima li ista ili lozite nas pacice
I ja gledam