Vjerojatno da kada se zakon promjeni i kada budemo spremni da se ni za šta ne pitamo. Mi hoćemo da neko daje pare a da mi pametujemo jbg. ne ide.AsharaK je napisao/la: ↑uto jun 30, 2026 8:25 pmPa veci bi ponor bio sa ovom ublehom koja je planirala da dignr hipotekarni kredit, jel mozemo ikako naci normalnog investitora, eto bar da se ne dopisuje sa navijacima za pocetaksouth side je napisao/la: ↑uto jun 30, 2026 8:24 pmTek sad ide ponor iz kojeg cemo se tesko vise izvuci. E moj Željo.
🤍
🤍
🤍
Ama ljudi dragi nije u tome fazon, lik je debil, pa gledaj mu ponasanja. Odma sam rekao da je Ceric broj 2.Refa1921 je napisao/la: ↑uto jun 30, 2026 8:27 pmVjerojatno da kada se zakon promjeni i kada budemo spremni da se ni za šta ne pitamo. Mi hoćemo da neko daje pare a da mi pametujemo jbg. ne ide.AsharaK je napisao/la: ↑uto jun 30, 2026 8:25 pmPa veci bi ponor bio sa ovom ublehom koja je planirala da dignr hipotekarni kredit, jel mozemo ikako naci normalnog investitora, eto bar da se ne dopisuje sa navijacima za pocetaksouth side je napisao/la: ↑uto jun 30, 2026 8:24 pmTek sad ide ponor iz kojeg cemo se tesko vise izvuci. E moj Željo.
Ali eto hvala Bogu da je i otišao, više se barem neće slušati o tome da li je ubleha ili ne.
Koga sada dovesti tj ko da nam bude uprava kada smo evo sve probali i kuntu i pantu smo imali u upravi i ništa. Ljudi u skupštini su ili bez vizije ili rade po nekoj direktivi da se ovom klubu ne omogući napredak.AsharaK je napisao/la: ↑uto jun 30, 2026 8:29 pmAma ljudi dragi nije u tome fazon, lik je debil, pa gledaj mu ponasanja. Odma sam rekao da je Ceric broj 2.
Onda su jos veci debili ovi sto su ga izabraliAsharaK je napisao/la: ↑uto jun 30, 2026 8:29 pmAma ljudi dragi nije u tome fazon, lik je debil, pa gledaj mu ponasanja. Odma sam rekao da je Ceric broj 2.
Ako preživi, po svemu sudeći ne možemo ni ovaj kadar koji nije dostojan federalne finansirati.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jun 30, 2026 8:40 pmI jos jedna godina gdje ce Zeljo preziviti od navijaca, ako i sad bude toga.