avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 05, 2026 4:30 pm

Prica o tamo nekoj kanalizaciji je zesca ubleha za naivne.

Pa valjda su toliko pametni a i morali su prije izrade projekta imati/izvaditi Katastar podzemnih instalacija. Cak i da nije ycrtano, prije projekta se skenira teren, a za takve, neycrtane kanalizacije, se izvrsi snimanje aparatima namjenjenim za tu svrhu.

Sve mi vise ovo lici na jednu od niza kradja, kradja budzetskog novca. Na kraju vrlo lako moze da bude nema dovoljno sredstava, radovi se obustavljaju do daljnjeg. Naravno, da to niko ne zeli, ali ovim ublehama nista ne vjerujem.

P.S.
Zadnjih pola godine slysamo istu pricu. Temelji reflektora nisu ycrtani, kanalizaciona cijev i dodijeljen je jos jedan milion, rokovi nisu probijeni i nece biti, a zadnjih godinu i kusur fasada sjevera - ganjamo gradjevinsku.

Iznenada, rokovi probijeni. Isto kao da svoje misli saopstavaju autisticnim osobama. Da Bog sacuva.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

MATORI
Kontakt:

pet jun 05, 2026 4:41 pm

kvalitet je napisao/la:
pet jun 05, 2026 3:46 pm
Prvi sam koji će popljuvati sve i jednog političara u državi. Međutim…

Preslušao sam presicu. Sve što su rekli ima smisla. Znali smo da je višestruko teže napraviti jug u odnosu na istok. Ali ovi problemi s kanalizacijom, ako su zaista ovakvi, moraju se riješiti. Ne znači nam ništa nekoliko mjeseci, ako ćemo dobiti vrhunsku tribinu. Vjerujem da će se kasnije vrlo brzo krenuti u rekonstrukciju zapadne tribine.
Bravo!

Sve info koje su saopstene su istinite i problemi su bili mnogo veci nego sto je receno.
Znam, jer mi je kolega ukljucen mjesecima oko PREprojektovanja i izmijestanja kanalizacije.
...
Ali vazno je s.rati!
Da dodam jos....problemi iznad travnatog terena za trening tj iza Zapada u onoj šumi su još veći...kad se nekad tu bude nesto gradilo bit ce jos vece "selo veselo"
Ko ne vjeruje neka dodje (privatno) do Pekica i priupita ga o tome tj kakve ON ima probleme kad "udare" jake kiše.
...
Kome je i ovo objasnjenje nedovoljno - jbg onda!

avlami97
Kontakt:

pet jun 05, 2026 5:29 pm

O toj kanalizacionoj cijevi znamo pola godine. Nije nikakva novost.

Kazem samo da je ta kanalizacija ubleha za losu pripremu projekta i sam ulazak u realizaciju. Oni vec par mjeseci govore da se mora izmjestiti kanalizacija i da je dobijen jos 1 milion za te svrhe. Pa sto to do sada nisu uradili? Nisu juce pronasli tu cijev, a nama je saopstavaju n-ti put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salle86
Kontakt:

pet jun 05, 2026 6:28 pm

Sve je to AKO...
Meni da bi sve imalo smisla, moraju prvo odraditi što je do njih, tj. firma izvođač radova.
A ne 4 čovjeka čitavo vrijeme na radovima, tim načinom ne bi ploču za 6x7 kuću izlili a ne tribinu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 50 gostiju.

Prijava  •  Registracija