Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 14, 2018 10:54 am

za koliko je to puno golova vedran kriv ove sezone? jeste juče za jedan. jeste i nesiguran na izletu na visoku, to svi znamo. ali koji je taj "veliki" broj?
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 14, 2018 10:57 am

Protiv celika, u mostaru bar jedan..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LeBlue
Kontakt:

pon maj 14, 2018 10:58 am

Ja se mogu dva sjetiti ovako iz prve, gol protiv krupe, ona prva utakmica poslije pauze i gol protiv zrinjskog zadnja na grbavici. Nije ovo uopste da Vedrana generalno krivim, ali to su te koje se ja sjecam. Ako ima ponuda dobra iz Turske, mislio da bi bilo dobro i za njega da se bolje moze da razvije.

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 14, 2018 11:02 am

Ma iskreno volio bih mu leđa vidjeti..
On je meni danas lošiji nego što je bio na početku.
Sa refleksom mu nema ko parirati sigurno, ali džabe sve to kad ti nisi sa njim nikad načisto da ne zayebe šta.. Pa i odbrana nekad konta on će na loptu i na kraju belaj.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon maj 14, 2018 11:05 am

pa skoro ćemo mu i vidjeti, ako ne sad nekad u sljedećoj sezoni. samo i tu pazite šta želite...

LeBlue
Kontakt:

pon maj 14, 2018 11:05 am

Plava Porodica je napisao/la:
pon maj 14, 2018 11:02 am
Ma iskreno volio bih mu leđa vidjeti..
On je meni danas lošiji nego što je bio na početku.
Sa refleksom mu nema ko parirati sigurno, ali džabe sve to kad ti nisi sa njim nikad načisto da ne zayebe šta.. Pa i odbrana nekad konta on će na loptu i na kraju belaj.
Ako moze naci dobar angazman u Turskoj, a oni soldino placaju, ne bi bilo lose za njega. Jos je u dobrim godinama i ima prostora da napreduje, pametno bi bilo iskoristiti.

ISB87
Kontakt:

pon maj 14, 2018 11:06 am

veca treba otici negdje gdje ce napredovat, gdje ce ga neko naucit te neke stvari. ne radjas se sa tim, sve je stvar vjezbe i pravilnih savjeta.
nadam se da ce otici negdje gdje ce braniti u prvoj, ako ne neka ga kod nas. samo zaposliti nekog trenera golmana.

veca
hadzic graovac kemo besirevic
saban modic
zeric ramovic sehic
zajmovic

zasto da ne probamo ovako nesto? ili cak ovako
veca
graovac kemo velic
zeric saban modic sehic
ramovic
zajmovic zec
MIRZA RASCIC

LeBlue
Kontakt:

pon maj 14, 2018 11:23 am

Mi smo od vremena Hadziahmetovica samo Lendrica prodali i to zato sto je on ipak pokazao velicinu pa produzio ugovor. To me dosta brine, da nismo u stanju vec nekoliko godina nekog igraca privuci, unaprijediti njegovu igru, i prodati ga. Mozda najblizi tome je fakticki Zajmovic koji je paradoksalno sam odbio da ide na posudbu.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 14, 2018 11:27 am

Amar Osim
Mesa Bazdarevic
Nenad Starovlah
Ratko Ninkovic
Hajrudin Dzurbuzovic
Admir Adzem
Edis Mulalic
Almir Memic

svi su slobodni i ako od ovih ljudi ne mozemo sklopiti dobar strucni stab i eventualno pojacati OP nekim imenima ne znam sta onda mozemo.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 14, 2018 11:31 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:Amar Osim
Mesa Bazdarevic
Nenad Starovlah
Ratko Ninkovic
Hajrudin Dzurbuzovic
Admir Adzem
Edis Mulalic
Almir Memic

svi su slobodni i ako od ovih ljudi ne mozemo sklopiti dobar strucni stab i eventualno pojacati OP nekim imenima ne znam sta onda mozemo.
Prvi pik Amar, ako neće onda Meša, ako ni on neće onda Almir Memić (Amarova preporuka/zelja).

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 14, 2018 11:33 am

Veca je odlican golman koji ima svoje nedostatke i na kojim se ne radi duzi period, nazalost. Kriviti njega za poraze je glupo. Jeste kriv za neke golove, ali mnogo vise ih je spasio. Njega bi najbolje bilo prodati sada, i zbog njega samog, a i da mi nesto zaradimo. E sad, problem je naci zamjenu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

reks1
Kontakt:

pon maj 14, 2018 11:35 am

ChWilla je napisao/la:
pon maj 14, 2018 10:54 am
za koliko je to puno golova vedran kriv ove sezone? jeste juče za jedan. jeste i nesiguran na izletu na visoku, to svi znamo. ali koji je taj "veliki" broj?
Ja ne bih ovdje govorio o individualnoj krivici u nekom kvanitativnom smislu .Ali je evidentno koliko je "nesigurnosti "u njegovim istrcavanjima ,pozicioniranju prilikom centarsuteva,a vladavina unutar peterca je vrlo upitna.Inace sjajan linijski golman,sjajnog refleksa.Je li to dovoljno?

ChWilla
Kontakt:

pon maj 14, 2018 11:39 am

nezahvalno je, kao i kod ostalih. naš je špic juče prvu loptu dobio u devedesetoj minuti. teško je pričati o individuama tako.

Pompey
Kontakt:

pon maj 14, 2018 12:11 pm

Znaci nisam pogledao onaj BHT pregled kola ima brat bratu dva mjeseca :lol:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Paranoja
Kontakt:

pon maj 14, 2018 1:03 pm

Nije mi jasno kako raja misli da bi Meša dodatno žrtvovao svoju reputaciju fudbalske legende i bio potencijalna meta na ulici pljuvanja naroda ukoliko ne uspije za neku siću realno za njega nakon 15 hiljada eura mjesečno u repki što je primao, mi mu te dvije plate možemo al ukupno za cijelu godinu cijelu dati i to u najboljem slučaju. Bilo ko da preuzme, mislim da ne može biti gora situacija sa obzirom da je Adžem prešao sa juniora da vodi prvu ekipu i još uvijek ni licencu za trenera nije imao i sve više i više postaje očigledno da nije kapacitet trenera koji može klub do većih uspjeha voditi (sreća je bila što su i klubovi protiv Širokom i Sarajeva bili veoma loši ove sezone pa nam se put u borbi za titulu otvorio do samog kraja.

Realnost nam je trener iz naše ili susjednih liga, i to iz susjednih liga ne neki visoki kalibri trenera, koliko para, toliko muzike. Volio bih da to bude neko sa mudima, koji će smjeti zagalamiti i na naše najbolje igrače i klupirati ih ukoliko je to potrebno, Adžem i Slavko su bili manji autoritet u ekipi od pojedinih igrača, što je nedopustivo.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 14, 2018 1:08 pm

možda ga to loži :D

Vortex
Kontakt:

pon maj 14, 2018 1:09 pm

Paranoja je napisao/la:
pon maj 14, 2018 1:03 pm
Nije mi jasno kako raja misli da bi Meša dodatno žrtvovao svoju reputaciju fudbalske legende i bio potencijalna meta na ulici pljuvanja naroda ukoliko ne uspije za neku siću realno za njega nakon 15 hiljada eura mjesečno u repki što je primao, mi mu te dvije plate možemo al ukupno za cijelu godinu cijelu dati i to u najboljem slučaju. Bilo ko da preuzme, mislim da ne može biti gora situacija sa obzirom da je Adžem prešao sa juniora da vodi prvu ekipu i još uvijek ni licencu za trenera nije imao i sve više i više postaje očigledno da nije kapacitet trenera koji može klub do većih uspjeha voditi (sreća je bila što su i klubovi protiv Širokom i Sarajeva bili veoma loši ove sezone pa nam se put u borbi za titulu otvorio do samog kraja.

Realnost nam je trener iz naše ili susjednih liga, i to iz susjednih liga ne neki visoki kalibri trenera, koliko para, toliko muzike. Volio bih da to bude neko sa mudima, koji će smjeti zagalamiti i na naše najbolje igrače i klupirati ih ukoliko je to potrebno, Adžem i Slavko su bili manji autoritet u ekipi od pojedinih igrača, što je nedopustivo.
Jagodić Vlado i Baka Slišković su slobodni čini mi se.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 14, 2018 1:11 pm

jel derby subota ili nedjelja?
Željezničar ante portas !

Eric Cantona
Kontakt:

pon maj 14, 2018 1:33 pm

AsharaK je napisao/la:
pon maj 14, 2018 1:11 pm
jel derby subota ili nedjelja?
Još se ne zna tačno.

exbabilon
Kontakt:

pon maj 14, 2018 2:00 pm

Sinoc kasno dodjoh pa sam samo preletio postove i dvije stvari su mi zapale za oko.

Sad se masovno pise da nikad gore bekove nismo imali, a kad sam to pisao poslije prve utakmice koju su njih dvojica poceli, mene ovdje napadali, kako ja to tako... Pisao sam vec tad da je Papac skupa s Adzemom napravio uzasan prelazni rok, ali tad se jos nije smijelo na glas protiv Papca. Sad bi mu dosta forumasa rado vidjelo ledja. Ja ne bih.

I jos jedan super post, @Leon je pisao o tom sistemu. Nasa igra nema sistema godinama unazad. Kad bi me neko pitao kako taj Zeljo igra, ja ne bih znao reci. Godinama se igra bez plana, stvari se izvlace na kvalitet pojedinaca i cim nema 2-3 igraca nasa igra trpi. U nasim okvirima kontra primjer je Zrinjski. Plan igre postoji, zna se ko sta tu igra, bio u spicu Handzic, Jovic ili onaj treci mali. Bekovi ravnomjerno dobijaju minutazu, zadnji vezni takodjer. Todorovic ne igra svaku, udje neki Bencun i bude dobar. Zasto? Pa ima neki sistem valjda igre, prepoznatljiv vec, svaki igrac zna sta mu je zadatak. Pojedinacno to nisu nista bolji igraci od nasih, ali 11 na 11 fakat izgledaju bolje, kao tim, par sezona unazad.

I jos nesto. Koliko je bitan Blagojevic vise se vidi kad ga nema na terenu nego kad je tu. Bez njega u prvih 11 nasa sredina terena izgleda ko prosjecna za ovu ligu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.

Prijava