Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Ovo je bila idealna prilika dati nekim igracima sansu. Yebajiga Admire. Stvarno ti ovo nije trebalo. Covjece, nikoga vise ne boli briga za rezultat u ove dvije utakmice. Joj ako uvedu Kajmaka u 60' ubit cu se hahahaha
Da je bar juniore na klupu stavio, da ih uvede kroz izmjene, al' jok Sale Kajkut i Zeba zajedno imaju 100 godina. I kad mi krenu pisat neka Adžema, neka ga k****!
Ovo je bila idealna prilika dati nekim igracima sansu. Yebajiga Admire. Stvarno ti ovo nije trebalo. Covjece, nikoga vise ne boli briga za rezultat u ove dvije utakmice. Joj ako uvedu Kajmaka u 60' ubit cu se hahahaha
Ma sablonski, Kajkut, Hajdarevic i Zeric ce uci. S tim ova zadnja dvojica u 85. minuti.
Hej ne mogu prezalit da Zeric i Modic nisu u prvoj, haj **** onog kloca Mehremica nek igra, al Zera i Andrej
E jest sam se iznervirao ccc basmi bilo drago cuti izmjesan sastav da vidimo na djelu Modica,Zerica, juniore neke al on isti sastav ko da se borimo za titulu ccc..ne vjerujem Bgm
Bogicevic od trijes pet kuka igra, Cubare ni na mapi
Modic ne igra, Zera ne igra, Zakaric igra protiv Sirokog protiv kojeg se uvijek 'proslavi', kontaju tu ce nakucat statistiku da bi se prodao, igra mu opet Ado. Izrotirao je, svaka mu cast
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
E jest sam se iznervirao ccc basmi bilo drago cuti izmjesan sastav da vidimo na djelu Modica,Zerica, juniore neke al on isti sastav ko da se borimo za titulu ccc..ne vjerujem Bgm
Da je ovako izvodio dok smo se borili za titulu, vjerovatno bi i sad se borili kao sto rece @shzna.
Al ovaj ko da je krivo nasadjen i ko da namjerno kontru puca.
Što je najgore, frajer u potpuno nevažnoj utakmici izvodi bolji sastav nego što je bio u odlučujućim utakmicama za titulu. Da su ranije igrali ovi igrači, samo Stevanović umjesto Hadžića i uz rotacije Vranješ - Blagojević i Šabanadžović - Hajdarević, danas bismo se vjerovatno borili za titulu.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...