čet maj 10, 2018 8:31 am
Nakon prospavane noci samo da na sabahu kazem da j.e.b.e.m dan kada su uveli polar i koristili ga u Mostaru. Zbog polara i tvrdoglavosti naseg trenerskog maga smo zijanili titulu. Odstranjivanje iz ekipe Sinana i Zeca, kao i Sabana i Projica nas je kostalo.
To sada i budala vidi, a Adzem je pokazao da nije trener za Zelju iz vise razloga.
Prvi sam naveo gore, tvrdoglavost i bezobrazluk, drugo je ne ucenje na svojim greskama, imao je permanentnu ublehu prosle godine i nista nije naucio, apsolutno nista, cak je ispao i gori od njega.
Trece, covjek igra samo 4-5-1, nema znanja da uspostavi neki drugi sistem (mada je igrao u 1 utakmici sa sirokim 3-4-3 ili neku varijantu toga).
Nije se pokazao kao pedagog, u trenutku kada se sezona lomi, on umjesto da konsoliduje ekipu, smiri je, on vatru gasi benzinom suspendujuci najbrzeg igraca u ekipi kojeg je hebo u mozak mjesec dana. Ono zagrijavanje protiv radnika od 85 minuta i na kraju ne davanje sanse je cista provokacija i bezobrazluk.
Cetvrto - Kajkut Saša igrac za 15 golova u sezoni, a toliko ih Vojo i Kajkut nisu postigli.
Peto - nije znao skinuti pritisak i nije pokazao apsolutno nikakve karakteristike lidera, vodje, trenera.
Ono u cemu je najbolji u drzavi je rad i uvodjenje mladih igraca i zbog toga bih volio (a pisao sam to i prije tacno godinu dana) da ostane u strucnom stabu kao pomocnik, jer ko god da dodje, nasi biseri ce biti zanemareni (sjetite se izjava celavog kako nemamo kvalitet u juniorima, planirane posudbe Hareta u Slaviju i slicno), a imamo atletikovce kojima moramo dati sansu.
Dakle popricati sa Adzemom, objasniti mu situaciju, da je iskljucivi krivac za gubitak titule ali da bi bilo dobro da ostane zbog mladih, za sefa nije materijal jer nema to liderstvo u sebi, ne zna se nositi sa pritiskom i lako puca.
Hvala mu na Kupu, upisao se u istoriju Zelje, potpuno zasluzeno, ako nista zbog mladosti koju je afirmisao.
Adzeme hvala ti na Kupu i prestanku suse u trajanju od 5 godina, bilo bi mi drago vidjeti te kao pomocnika nekom ozbiljnom treneru tipa Mesa.