salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 13, 2026 12:06 pm

Nama je ovaj prelazni neko dovodio igrače preko FM'26 ...nema drugo objašnjenje. Pa tamo vidio talenat, daj ga...a kad dođe kasno je već, tu skontaš da nema kila a kamo li znanja...ili znanja možda bi i imao ali volja u minusu.
Jel moguće da klub ne može naći jednog čovjeka koji će ako treba pogledati youtube da vidi kakav je taj igrač, da se ne dovodi i kunto i panto
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

pon apr 13, 2026 1:55 pm

salle86 je napisao/la:
pon apr 13, 2026 12:06 pm
Nama je ovaj prelazni neko dovodio igrače preko FM'26 ...nema drugo objašnjenje. Pa tamo vidio talenat, daj ga...a kad dođe kasno je već, tu skontaš da nema kila a kamo li znanja...ili znanja možda bi i imao ali volja u minusu.
Jel moguće da klub ne može naći jednog čovjeka koji će ako treba pogledati youtube da vidi kakav je taj igrač, da se ne dovodi i kunto i panto
Onda ih je dobro odabrao....Bicakcic,Pejic,Prokop......Galchev..
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salle86
Kontakt:

pon apr 13, 2026 2:50 pm

Prokop fula teška, što pokazuje minutaža
Pejić ok
Bičakčić se dozvao
Galćev igra jer nema rezervu, Raščić mali mu konkurencija
Potanko bgm
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

milanribar
Kontakt:

pon apr 13, 2026 2:58 pm

salle86 je napisao/la:
pon apr 13, 2026 2:50 pm
Prokop fula teška, što pokazuje minutaža
Pejić ok
Bičakčić se dozvao
Galćev igra jer nema rezervu, Raščić mali mu konkurencija
Potanko bgm
Pa ako su 3 od 5 igrača dobri to nije loš prelazni rok, to je solidno. Isto košto je bio solidan prelazni rok kad su dovedeni Alić, Šošić, Cvetanovski itd.
Nama je osnovni problem što nikad napadača nismo doveli i tu se patimo. Pored toga što nas kradu na pravdi Boga svaku drugu utakmicu.

SamoNapad
Kontakt:

pon apr 13, 2026 3:06 pm

Ne moze se reci ni za jednog igraca da je promasaj kad su tu 2 mjeseca ljudi. Mi smo ko pitari daj sve i odmah i sve sto useru bivsi fakturisemo trenutnim. Svi novi igraci ti dosli prije 2 mjeseca neki i kasnije uz to promijenili 2 trenera u tom periodu i tesko je ocekivati da budu odmah na nivou. Odinaka kad je dosao bio je predmet sprdancije pa i Vinicius pa sad nam valjaju. U nasu ligu necs doci igrac koji ce odmah zabiti 5 golova i 5 asitencija imati , ovdje igracima traje duze adaptacija i zato nema smisla dovoditi 10 igraca svakog prelaznog roka ( doduse nekad se i to mora ali nije pozeljno).
Ovi igraci koji su dosli nisu problem , problem je sto nismo doveli igrace u ofanzivne linije a nismo ih mogli ni dovesti sad u zimskom roku. Prokop ima kvalitet sto je najbitnije e sad je do njega da se nametne ili kako treneru treba u kojim trenutcima .
Huskovic ima problem sto nije U21 a nema iskustvo igranja utakmica u nasoj ligi (plus pritisak borbe za opstanak) .Savo nije doveo ove igrace i mozda njemu ne odgovaraju za ono sto on zeli ali krpi i donosi bodove sa onim sto ima.

Lumen
Kontakt:

pon apr 13, 2026 4:18 pm

Occasionally je napisao/la:
ned apr 12, 2026 11:56 am
Ko je ono od kolega ovdje bio golman ili je blizak tome.
Volio bih vidjeti komentar za Abdulahovića.

Nije da se govori protiv Muftića vec samo imati u fokusu jučerašnju utakmicu i golmana.
Meni je qarina bio (ni Mufta nije mnogo bolji ali je bolji)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.

Prijava  •  Registracija