Što me nasmija , onako slatkoGrbavica je napisao/la:Ovo što oni igraju na treningu je prebrzo za naše lige... Još ako BHT bude prenosio, pa mi nijedan gol nećemo vidjeti
Grbavica je napisao/la:Ovo što oni igraju na treningu je prebrzo za naše lige... Još ako BHT bude prenosio, pa mi nijedan gol nećemo vidjeti
Znam sve,čitao sam juče o tome.baxuz87 je napisao/la:Predviđen je prostor na trbuhu za prostor GS (ako naravno dobijemo takvog), inače kreativni rad momaka zaduženih za to (veliki Željovci) je nažalost bio ograničen zbog pozicije Diadorinog grba i u toj liniji se morao i postaviti grb Kluba. Pa je prema tome ostalo dvije trećine dresa na raspolaganju. Pozadina 'krila' je ta koja priča priču za sebe, pročitali ste na stranici.Plava Porodica je napisao/la:Nema mjesta za generalnog na dresu jeb.iga @Elegant
Naravno, o ukusima se ne raspravlja pa stoga imaju tri varijante. Meni se lično prvi sviđa najviše.
Ma prkno bi moje oni ovako u Lukavici igrali. Nakon drugog dodavanja bi loptu progutala zemlja, te bi ista zavrsila negdje u jezgri ispod litosfere.Grbavica je napisao/la:Ovo što oni igraju na treningu je prebrzo za naše lige... Još ako BHT bude prenosio, pa mi nijedan gol nećemo vidjeti
Ako mi drug laze, lazem i ja. Da sam bio ja bih ih istjerao.Adnan_Guso je napisao/la:Vozdra raja novi sam na forumu,pratim ga vec duze vrijeme nisam se mislio registrovat,ali me ma to natjerala laž da su Dzenis i Mujaga danas bili na šiši.Zasto se ruzna slika stvara o momcima,kad pogrjese trebamo ih uslikat,ali zasto da lazemo ovdje na forumu.
Pozdrav druže i dobrodošaoAdnan_Guso je napisao/la:Vozdra raja novi sam na forumu,pratim ga vec duze vrijeme nisam se mislio registrovat,ali me ma to natjerala laž da su Dzenis i Mujaga danas bili na šiši.Zasto se ruzna slika stvara o momcima,kad pogrjese trebamo ih uslikat,ali zasto da lazemo ovdje na forumu.
Hvala SWRA.Na kratko sam ovdje uz milion obaveza pa sam na ovaj nacin mislio malo ubrzati ali u svakom slucaju naci cu nacin da im to prenesem.SWRA_1921 je napisao/la:Plavi orkestar, imas e-mail kluba.
Sad nam jos reci jesi li Dzenis il Mujaga pa fino bacimo suplju.Adnan_Guso je napisao/la:Vozdra raja novi sam na forumu,pratim ga vec duze vrijeme nisam se mislio registrovat,ali me ma to natjerala laž da su Dzenis i Mujaga danas bili na šiši.Zasto se ruzna slika stvara o momcima,kad pogrjese trebamo ih uslikat,ali zasto da lazemo ovdje na forumu.
Najmanje je bitno ko sam ja al momci su danas bili u Palmi na kafiexbabilon je napisao/la:Sad nam jos reci jesi li Dzenis il Mujaga pa fino bacimo suplju.Adnan_Guso je napisao/la:Vozdra raja novi sam na forumu,pratim ga vec duze vrijeme nisam se mislio registrovat,ali me ma to natjerala laž da su Dzenis i Mujaga danas bili na šiši.Zasto se ruzna slika stvara o momcima,kad pogrjese trebamo ih uslikat,ali zasto da lazemo ovdje na forumu.
Adnan je DZenis a Guso je Mujagaexbabilon je napisao/la:Sad nam jos reci jesi li Dzenis il Mujaga pa fino bacimo suplju.Adnan_Guso je napisao/la:Vozdra raja novi sam na forumu,pratim ga vec duze vrijeme nisam se mislio registrovat,ali me ma to natjerala laž da su Dzenis i Mujaga danas bili na šiši.Zasto se ruzna slika stvara o momcima,kad pogrjese trebamo ih uslikat,ali zasto da lazemo ovdje na forumu.
Hvala....AsharaK je napisao/la:Pozdrav druže i dobrodošaoAdnan_Guso je napisao/la:Vozdra raja novi sam na forumu,pratim ga vec duze vrijeme nisam se mislio registrovat,ali me ma to natjerala laž da su Dzenis i Mujaga danas bili na šiši.Zasto se ruzna slika stvara o momcima,kad pogrjese trebamo ih uslikat,ali zasto da lazemo ovdje na forumu.![]()
Reci drugu da laže.rodrigo87 je napisao/la:Ako mi drug laze, lazem i ja. Da sam bio ja bih ih istjerao.Adnan_Guso je napisao/la:Vozdra raja novi sam na forumu,pratim ga vec duze vrijeme nisam se mislio registrovat,ali me ma to natjerala laž da su Dzenis i Mujaga danas bili na šiši.Zasto se ruzna slika stvara o momcima,kad pogrjese trebamo ih uslikat,ali zasto da lazemo ovdje na forumu.
Mi to za njihovo dobro oca miAdnan_Guso je napisao/la:Najmanje je bitno ko sam ja al momci su danas bili u Palmi na kafiexbabilon je napisao/la:Sad nam jos reci jesi li Dzenis il Mujaga pa fino bacimo suplju.Adnan_Guso je napisao/la:Vozdra raja novi sam na forumu,pratim ga vec duze vrijeme nisam se mislio registrovat,ali me ma to natjerala laž da su Dzenis i Mujaga danas bili na šiši.Zasto se ruzna slika stvara o momcima,kad pogrjese trebamo ih uslikat,ali zasto da lazemo ovdje na forumu.