Daj nek rade magnetnu odmah, bitnije nam je da ovaj bude zdrav od ova 3 boda .
Ara donosi bodove na ozbiljnost snagu i trku , nemoj da smo proklete sreće da opet se neko povrijedi duže .
Hodžić je mašina..Jak u duelu..Ne boji se preuzeti loptu..Kako sam istrča kod prvog gola bez pardona..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ovo nam je trebalo još kad bi u utorak okrenuli i prošli dalje već protiv Borca bi imali onu staru atmosferu i ludnicu na Grbavici..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
U ovom doboju, prije rata, je bilo dosta 'gospode'. Sta je ovo sad? Ko sve igra premijer ligu i sa kim mi dijelimo drzavu. Nek Savo vidi kakva su im "braca" sa ove strane drine.
Brz oporavak. Bravo za pobjedu! Dignut ce to Savo.
Kada budemo kompletni i psihicki na nivou druga ce prica biti.
Nisu to buraz nikakve mrve ni pehovi nego gruba igra i pogibeljni startovi ove stoke seljacke. Dva prebitna igraca su nam tesko povrijedili, a ni kartona.
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.