Mulalic Edis
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 28, 2026 7:55 am

ubaceni element je napisao/la:
sub feb 28, 2026 6:38 am
Moze da mu kaze da dogovor vazi samo ako ne izadje u javnost prije nego se objavi na zvanicnoj stranici kluba. U slucaju da se negdje drugo objavi, na stranici kluba moze se objaviti samo demant.
Pa otkud znaš da ovo Edisovo nije demant?
Grande dioničko društvo 💪

ubaceni element
Kontakt:

sub feb 28, 2026 8:16 am

Mulalic Edis je napisao/la:
Moze da mu kaze da dogovor vazi samo ako ne izadje u javnost prije nego se objavi na zvanicnoj stranici kluba. U slucaju da se negdje drugo objavi, na stranici kluba moze se objaviti samo demant.
Sta ja imam znati, zna Nijaz. Ako nije pustio on ili neko iz kluba u javnost onda jeste druga strana (kako si ti naveo prvi).

Mulalic Edis
Kontakt:

sub feb 28, 2026 8:21 am

sub feb 28, 2026 8:16 am
Mulalic Edis je napisao/la:
Sta ja imam znati, zna Nijaz. Ako nije pustio on ili neko iz kluba u javnost onda jeste druga strana (kako si ti naveo prvi).
Pa to i jest fazon, niko ne zna, klub ništa nije objavio, a svi poletili da pljunu po klubu i da klub nazivaju cirkusantakim ili kako već.

Postali smo odvratni. Svaka odluka, svako dešavanje u i oko kluba odmah se dlaka cjepa na četiri. To su neki epiteti da Bog sačuva. Totalno se izgubio zaštitnički gen koji smo uvijek imali prema klubu. Slabo gdje sam to pročito zadnjih dana. Šta se dešava ne znam, al nije dobro.
Zadnja izmjena: Mulalic Edis, dana/u sub feb 28, 2026 8:24 am, ukupno mijenjano 1 put.
Grande dioničko društvo 💪

ubaceni element
Kontakt:

sub feb 28, 2026 8:23 am

Pa eto, znacemo ubrzo, ukoliko se ispostavi da je Edis novi sef, onda ili jesu curile informacije ili se klub nije postavio tako da nema dogovora ako druga strana pusti informacije. Treca opcija ne postoji.

Dzezvar
Kontakt:

sub feb 28, 2026 8:37 am

svabo je napisao/la:
sub feb 28, 2026 4:43 am
Dzezvar je napisao/la:
pet feb 27, 2026 10:11 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pet feb 27, 2026 10:07 pm
Kakva sprdacina, kako je klub poslozen sada svaka cast.
Sad i da ga nisu planirali moraju ga zvati da se ne brukaju vise hahaahah
Klub nista zvanicno nije objavio .....nema se sta brukati...realno
Realno je da se neće obrukati ako ovaj ne postane naš trener. A ako klub danas objavi da je on trener, a svi portali to još sinoć objavili, e onda se obrukao. Pogotovo što ide priča o nepogrešivom Nijazu i da informacije više ne cure, a on ne zna gdje je šupalj.

Vidjet ćemo, nadam se da su svi portali pogriješili, jer ako nam je ovaj stvarno trener, onda yebaji ga.
Opet ti...puljka sta se ceka
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SamoNapad
Kontakt:

sub feb 28, 2026 10:40 am

Cemu ovolika tenzija oko trenera ko da ce on sada uspostaviti sistem igre za dva dana i bas je bitno ko je sta objavio. Pa ne dovodimo Ancelotija nego nekog ko ima jedan zadatak da ne ispadne iz lige. Trener koji mora ustabiliti ekipu i da im usadi u glavu da je bitno ne gubiti i da je i bod dobar u svakoj situaciji. Jer smo u uzasnom nizu poraza i imamo mentalitet kod navijaca ako necemo pobjediti nek izgubimo (ko **** bod). Mi smo trenutno pravi buckuris ekipa nista ni s cim ,ne mozes odrediti po igracima za kojeg smo sistema igre tako da nam treba neko ko ce izvuci iz igraca najbolje cisto na motivacionoj bazi .

svraka
Kontakt:

sub feb 28, 2026 11:46 am

Mrzitelji pojedinaca i ljudi koji se potajno nadaju neuspjesima Zelje zbog pojedinaca su izasli iz rupa, pa tako da prigovaraju i prozivaju na svaku sitnicu. Uzivajte dok mozete.

Za nas klub, tim i navijace je bitno da se dignemo psihicki, svi redom. Potrebno nam je skidanje, uzimanje bodova da krene. Idu nam tezi protivnici.

Ono sto je do nas je da napunimo stadion i bodrimo igrace na terenu. Zaboravimo koliko su losi bili zadnjih 15 utakmica. Mi moramo gledati naprijed. Psovke zaboraviti, od toga nema nista. Nemojte se takmiciti ko ce socniju psovku uputiti ili ko ce napisati “smjesniji” komentar na fb i skupiti lajkove debila. Samo podrska i podrska nam trenutno treba al svima redom.

U ponedjeljak jedan uz drugog i napuniti tribine Grbavice i pokazati ono sto najbolje znamo.

Ponedjeljak je neradni dan, termin je poslije iftara. Uslovi idealni. Izgovora nema.
Forza 1921!

Oda majstore!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 119 gostiju.

Prijava  •  Registracija