Zamisli kondicija u Sloveniji, krugove oko drzave trcefk1921 je napisao/la:Kupres kondicija, Slovenija taktikaElegant je napisao/la:Hoce li ih to Milos slomiti na Kupresu, a u Sloveniju na zavrsne.

Zamisli kondicija u Sloveniji, krugove oko drzave trcefk1921 je napisao/la:Kupres kondicija, Slovenija taktikaElegant je napisao/la:Hoce li ih to Milos slomiti na Kupresu, a u Sloveniju na zavrsne.
+1sajo10 je napisao/la:Ja mislim da pricam za sve nas koji ne zivimo u BiH ili u Sarajevo kako je lijepo kada mozemo da procitamo vase izjave sa treninga i kako je to izgledalo. Iako je to sve subjektivno opet dobijemo poprilicno korektnu sliku s treninga naseg Zelje. Hvala vam!
Taktika i fizika se mogu nadoknaditi, sto je dobro, ocekujem jednu sasvim novu ekipu na jesenModel1964 je napisao/la:Evo malo doušnickih informacija iz dežele![]()
Nisam mogao ni sanjati da cu ko udoda Derviša Sušića ispitivati Slovence o Želji![]()
Ja se malo hinjski uvalio kod prijatelja i kolege od Ljeljka. Znao od prije da su dobri pa ono, kafica, kako djeca kako švalerka
![]()
Pa malo o nogometu dok nisam okolo kole došo do Želje. Navukao sam
ga da mi kaže šta mu je Ljeljak reko.
Skontali da nam je liga spora, vecina stopera u ligi ko Bogi, vezni igraci nemaju kuveta. Cilj, namjera je ubrzati igru što se da više, ko kad LP ubrzaš, na neznam više koliko obrtajaVeznjaci nece moci pratiti, stoperi ce ispadati ko iz kobija za Hrid
Zato valjda na teninzima insistira na dva dodira i okomiti na go. Puno polažu na Sefera i njegovo vracanje svježine ekipi jer ce Kupres biti ko za drugog rata
Tehnicno i imagitivno su naši vrh, takticno i fizicno truba. OP je jako slabo radio da individualnom umještanju pojedinca u kolekti i njegovom usmjeravanju.Neki mladi stoper
(Osmankovic, nisam siguran ako smijem ovo napisati) ako bude radio, stoper svjetskih kvaliteta. Izuzeto inteligentan, što ga može ispaliti u orbitu ali i ukopati.
Sada mišljenje ovog njegovog kolege.
Stalna promjena ritma, trka i samo trka. Ko bude meljo i peglo štokrlja. Preambiciozni su da bi dozvolili luksuzda podbace. Zbog ega i zbog para. Posebno zbog imena u SLO. Na pocetku bice jako teško... ako i kad odcepi
Larson ce objavit klip, snjimao sam koliko sam mogao, ako uspijete sta vidjeti dobro jehardwell je napisao/la:+1sajo10 je napisao/la:Ja mislim da pricam za sve nas koji ne zivimo u BiH ili u Sarajevo kako je lijepo kada mozemo da procitamo vase izjave sa treninga i kako je to izgledalo. Iako je to sve subjektivno opet dobijemo poprilicno korektnu sliku s treninga naseg Zelje. Hvala vam!
Ko ode na trening slobodno nek ostavi dojmove. Mi van Sarajeva rado čitamo
Opet sljedeći put kad odem ću napisati nikakav problem.hardwell je napisao/la:+1sajo10 je napisao/la:Ja mislim da pricam za sve nas koji ne zivimo u BiH ili u Sarajevo kako je lijepo kada mozemo da procitamo vase izjave sa treninga i kako je to izgledalo. Iako je to sve subjektivno opet dobijemo poprilicno korektnu sliku s treninga naseg Zelje. Hvala vam!
Pa zato valjda i Janezi testiraju travu i podlogu da se popravi koliko se da. Dadam se da cemo biti pcele koje napadaju međedaexbabilon je napisao/la:Svi klubovi i reprezentacije nam igraju sporo, zaostali u nekom vremenu prije 20-ak godina. Velika mi je zelja da mi pocnemo igrati brze, vise trcati, manje meljati loptu, ali za to treba i infrastruktura, bolji tereni...
Izdvojio bih ovaj post, ovo je sustina onoga o cemu i ja pricam a vezano je za poziciju sportskog direktora.FKZ1921 je napisao/la:Stvari oko sportskog segmenta nisu ni izbliza jednostavne kako se mozda cini...U svim drugim segmentima kluba(finansije,radno-pravni segment,infrastruktura...)stvari su definisane pravnim aktima,sto drzavnim sto klupskim,postoje propisane procedure...Treba poznavati zakon i procedure i imati opredjeljenje upravljackih struktura da se isti postuju i rijesili ste dosta toga.
U strucnom,sportskom segmentu nemate regulativa,propisa,zakona...Tu vam treba definisana strategija kluba,trebaju vam ljudi koji imaju talenat,afinitet,znanje,iskustvo...uz sve nabrojano,ti ljudi moraju imati izrazene menadzerske sposobnosti i pozitivne karakterne osobine.
Vrlo zahtjevno... Nimalo jednostavni kriteriji. I ne trebamo se zanositi da ce se ubrzo naci osoba ili vise njih koji ce zadovoljiti ove kriterije.
Vjerovatno je procjena da jebolje da to do daljnjeg rade ljudi koji su i do sad radili uz unaprjedjenje u vidu skauta i uz aktivnije ucesce sefa strucnog staba. Ali i to sa sefom ss je mac sa dvije ostrice...uvijek. U kojoj mjeri mu pustiti da diktira te stvari a da ti se ne dogadja situacija kao ovih posljednjih pet,sest mjeseci...
Uvijek je problem kontinuiteta. Zbog toga bi bilo presudno vazno da se sa novim sefom ss posreci,da se u narednoj sezoni napravi napredak u igri i postigne zadovoljavajuci rezultat. Da se na taj nacin unaprijede preduslovi za dalje...za naredne sezone.
Neovisno od toga sto su i clan uprave i sef ss,na predstavljnju sefa, eksplicitno najavili titulu,ja mislim da je u sljedecoj sezoni najbitnije da se vidi evidentan napredak u igri i da se izbori evropa. To bi znacilo da su napravljeni dobri potezi,stvorani dobri temelji i da ne bi trebalo ponovo sve iz temelja...
Od sada slušajte mene a ne nekog Šveda koji se ufuro da je funkcijaPlava Porodica je napisao/la:Opet sljedeći put kad odem ću napisati nikakav problem.hardwell je napisao/la:+1sajo10 je napisao/la:Ja mislim da pricam za sve nas koji ne zivimo u BiH ili u Sarajevo kako je lijepo kada mozemo da procitamo vase izjave sa treninga i kako je to izgledalo. Iako je to sve subjektivno opet dobijemo poprilicno korektnu sliku s treninga naseg Zelje. Hvala vam!
Još jednom da pohvalim fenomenalnog Dadu,ja još ne vjerujem šta smo sve danas ispisali o njemu,a bukvalno nam se popiša po faci.Još samo da koju utakmicu odigra.
Još jednom i da pohvalim Žerića,kao perka,lagan na lopti,osjećaj za igrom i trenutkom kada poslati lopti fenomenalan,takođe i on kao i Bekrić su stalno ulazili u sredinu sa krila,baš kao što @model maloprije spomenu.
I još Kemu Osmankovića.Kostić ćemu sigurno,alo sigurno davati mnogo šansi,a zaslužio je momak,živi beton.On će biti jedan od najboljih štopera što sko proizveli u zadnjih par godina.Samo ne diži se u zvijezde Kemo,ostani na zemlji,slušaj trenera i upijaj,pokušaj ispraviti greške,i da te povrede zaobiđu biće od tebe vrhunski štoper.
Tu ce do izrazaja doci Spanac, to jeste njegova igra, brz precizan pas, ubrzanje igre, razigravanje a posebno igra u tranziciji.exbabilon je napisao/la:Svi klubovi i reprezentacije nam igraju sporo, zaostali u nekom vremenu prije 20-ak godina. Velika mi je zelja da mi pocnemo igrati brze, vise trcati, manje meljati loptu, ali za to treba i infrastruktura, bolji tereni...
Sve to stoji,u svemu se slažem.Samo sam prenio sa moje strane sliku kakav je danas bio.Neandertalac je napisao/la:Tu ce do izrazaja doci Spanac, to jeste njegova igra, brz precizan pas, ubrzanje igre, razigravanje a posebno igra u tranziciji.exbabilon je napisao/la:Svi klubovi i reprezentacije nam igraju sporo, zaostali u nekom vremenu prije 20-ak godina. Velika mi je zelja da mi pocnemo igrati brze, vise trcati, manje meljati loptu, ali za to treba i infrastruktura, bolji tereni...
Licno, od njega najvise ocekujem, gledam na njega kao na modernu verziju Zebe, brzu i pokretljiviju bez poteza viska.
Za raju sto izvjestava, dajte mu vremena, ne sudite po prvim treninzima tek covjek sletio. Malo dok se uklopi, upozna, malo dok nabije snage. I sekund posla da se navikne na nase krkane ali vjerujem da ni on nije cvjecka, nije druga spanska bas kurs baleta.
Za ovu ligu kondicija je pola posla, samo da Kostic ne pregori u taktici i izboru prvih 11.fk1921 je napisao/la:Kupres kondicija, Slovenija taktikaElegant je napisao/la:Hoce li ih to Milos slomiti na Kupresu, a u Sloveniju na zavrsne.
+1Neandertalac je napisao/la:Tu ce do izrazaja doci Spanac, to jeste njegova igra, brz precizan pas, ubrzanje igre, razigravanje a posebno igra u tranziciji.exbabilon je napisao/la:Svi klubovi i reprezentacije nam igraju sporo, zaostali u nekom vremenu prije 20-ak godina. Velika mi je zelja da mi pocnemo igrati brze, vise trcati, manje meljati loptu, ali za to treba i infrastruktura, bolji tereni...
Licno, od njega najvise ocekujem, gledam na njega kao na modernu verziju Zebe, brzu i pokretljiviju bez poteza viska.
Za raju sto izvjestava, dajte mu vremena, ne sudite po prvim treninzima tek covjek sletio. Malo dok se uklopi, upozna, malo dok nabije snage. I sekund posla da se navikne na nase krkane ali vjerujem da ni on nije cvjecka, nije druga spanska bas kurs baleta.