Mulalic Edis
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 25, 2026 11:53 am

Ludvig Leple je napisao/la:
sri feb 25, 2026 9:54 am

Al' si ti jedan bolesnik zadojeni...

Fino ti je Džezvar napisao, pa pročitaj još jednom.
Čime?
Činjenica je da je naša grupa Bošnjačka i da su većina pripadnika muslimani i da ni jedan pripadnik druge vjere i nacije ni na koji način nisu diskriminisani i omalovažavani. Vi koji brkate pojmove Bošnjak i Bosanac i ne razumijete suštinu to je drugi par cipela.
To što bi vi željeli da je možda jednak ili veći broj pravoslavaca/katolika ti je vaš problem. Imaš blizu Mostar i Banja Luku, malo dalje Beograd i Zagreb pa bujrum. Baš bi volio da vidim kako se pripadnici manjina tamo osjećaju.
Zadnja izmjena: Mulalic Edis, dana/u sri feb 25, 2026 11:54 am, ukupno mijenjano 1 put.
Grande dioničko društvo 💪

svabo
Kontakt:

sri feb 25, 2026 11:54 am

Dzezvar je napisao/la:
sri feb 25, 2026 11:15 am
svabo je napisao/la:
sri feb 25, 2026 11:07 am
Dzezvar je napisao/la:
sri feb 25, 2026 10:35 am

Vidi znam na sta aludiras ali to je tvoj problem...
Pored boldiranog procitaj jos jednom ono dalhe napisano.
Ja to ne vidim kao problem, samo pišem racionalno i realno. Ko smatra da ćemo mi pobijediti Slogu i nakon toga osvojiti kup iz mog ugla gledanja je vizionar i svaka mu čast ako tako bude. I dalje tvrdim, na osnovu naših partija, nama je utakmica sezone 07.03. u Doboju.

Ovu drugu temu tvog posta ne bih pretjerano komentarisao, iako sam bliži stavu Manijaka nego pojedinaca ovdje.
A gdje sam ja rekao da cemo pobjedom protuv sloge u jednoj utakmici uzeti kup...ooet kazem znam na sta aludiras...
Ali nam treba pobjed koji bi nam.mogla trasirati put dalje.....
Haj nemoj da ti tražim postove gdje pričaš da vjeruješ da ćemo uzeti kup itd. To je bilo prije ovih novih poraza. Ja aludiram na to da smo katastrofalni i da nam kup uopće ne treba biti u prvom planu, jer ovakvi ga ne možemo uzeti da sami sa sobom igramo.

A da nam treba pobjeda to stoji, ne jedna nego više njih.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

kb80
Kontakt:

sri feb 25, 2026 11:55 am

sisma.smas je napisao/la:
sri feb 25, 2026 11:16 am
kb80 je napisao/la:
sri feb 25, 2026 11:13 am
sri feb 25, 2026 10:47 am
ova rasprava je čist primjer zašto smo u stanju u kojem jesmo.

kad skontate da ovo nije samo sport više, da je ovo kar*nje na nacionalnoj osnovi, a sad evo i na vjerskoj. nema veze ko je većinski, ko nije ali zna se zašto se sve ovo radi.

a vi, koji ne bi miješali to, kao vi ste distancirani, dobri Bosanci (stidite se Bošnjaštva, zato što ste nepismeni, jer vam je Bakir sinonim za bošnjak), dok vam se ori po tribinama na gostovanjima ratko ***** i ostali ratni zločinci, vi ste fini, nije mjesto za to. zato propadamo, zato nemamo ništa više, svi se pitaju umjesto nas.

kad skontaju vaše umobolne glave da zbog ovih termina najviše ispašta Željo jer nema para od ulaznica, nema raje, nema atmosfere.
Sve se zna i sve je jasno, ali pitam se je li ovo način na koji trebamo reagovati. Zar stvarno misliš da će se Vico počešati po glavi ako se ovo desi i da će se zabrinuti, mislim da neće. Samo će još više da iskoriste majmuni tu situaciju i okrenu vodu na svoj mlin, kao što i rade. Dok se oni "zapadnjaci" dižu i ovi rade šta rade, dižu svoje zločince, a svemu tome odoše daleko od nas dok mi praznimo tribinu i kao dižemo glas na taj način, neće to da ide tako ako je bilo ko mislio da hoće...
A za dobre Bosance i bakira i te gluposti necu ni da komentarišem, debilizam i ovo nije mjesto za to
zar ne misliš da kako god da se postavimo, opet ga pušimo?
Mi kao navijači sa tribine da, još gore napravimo kada napravimo takav nekakav korak. Ali mislim da klub može i treba i mora da radi na jačanju našeg imena u Savezu, pa i dalje, što čvrsto vrjerujem da će se i desiti, ali jbg treba vremena za to, a mi baš sada kada nam je to najbitnije i najbolje na kraju za nas, nemamo i hoćemo sve juče, ne ni danas, nego juče. Biće na portalima, biće propraćeno sve to, ali šta, ništa za tri dana idemo isto, kao što je sa puno većim i bitnijim stvarima u ovoj državi, zato moramo biti pametni i samo raditi na jačanju kluba, ali na pravi način, mislim da ovo nije taj način.

Sky1
Kontakt:

sri feb 25, 2026 11:59 am

Veteran1965 je napisao/la:
sri feb 25, 2026 11:42 am
Ovdje još malo nećeš smjeti reći da si pušku nosio i borio se za Bosnu i Hercegovinu.
To i jest poenta, borce su lagali da se bore za Bosnu i Hercegovinu, dok je tkzv Bosnjacka politika sve radila da sebi napravi neobegovat u kome će se pitati par porodica, zato i imamo nekarasnu državu. Ovo nije tema za sportski forum ali ove stvari se moraju znati, jer su uzrok i glavna prepreka ka normalnom BiH društvu.

kb80
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:01 pm

Mulalic Edis je napisao/la:

Čime?
Činjenica je da je naša grupa Bošnjačka i da su većina pripadnika muslimani i da ni jedan pripadnik druge vjere i nacije ni na koji način nisu diskriminisani i omalovažavani. Vi koji brkate pojmove Bošnjak i Bosanac i ne razumijete suštinu to je drugi par cipela.
To što bi vi željeli da je možda jednak ili veći broj pravoslavaca/katolika ti je vaš problem. Imaš blizu Mostar i Banja Luku, malo dalje Beograd i Zagreb pa bujrum. Baš bi volio da vidim kako se pripadnici manjina tamo osjećaju.
Naravno da nije diskriminisan, jer bi odmah mogao da zavariš kapiju, jer se zna šta je i ko je Željezničar i ko je sve stajao iza ovoga kluba od 1921 godine i baš zbog toga nisi u pravu. Imam osjećaj da gledaš našu svetinju od kraja rata, pa do danas, a to ne ide tako prijatelju moj. A opet o tome pravoslavci/katolici, Zagreb, Beograd i kako se tamo neko osjeća puca mi k...c za to, jer sam u svom gradu i na svom mjestu i ne dam da mi klub bude k’o tamo ti koje ti spominješ i s tim ga stavljaš u istu ravan sa tim zločincima koje treba spaliti...

sisma.smas
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:02 pm

Sky1 je napisao/la:
sri feb 25, 2026 11:40 am
sri feb 25, 2026 10:47 am
ova rasprava je čist primjer zašto smo u stanju u kojem jesmo.

kad skontate da ovo nije samo sport više, da je ovo kar*nje na nacionalnoj osnovi, a sad evo i na vjerskoj. nema veze ko je većinski, ko nije ali zna se zašto se sve ovo radi.

a vi, koji ne bi miješali to, kao vi ste distancirani, dobri Bosanci (stidite se Bošnjaštva, zato što ste nepismeni, jer vam je Bakir sinonim za bošnjak), dok vam se ori po tribinama na gostovanjima ratko ***** i ostali ratni zločinci, vi ste fini, nije mjesto za to. zato propadamo, zato nemamo ništa više, svi se pitaju umjesto nas.

kad skontaju vaše umobolne glave da zbog ovih termina najviše ispašta Željo jer nema para od ulaznica, nema raje, nema atmosfere.
Evo kad navodiš Alijinog žutalja. Odmah da ti kažem da su prokleti Izetbegovići jedini krivci zašto nema državne politike, zašto nema Bosanaca i zašto imamo sve druge probleme vezano za ovu temu. Ti bi trebao malo da se informišeš o ovim temama, a ne da se kao papagaji ponavljate. Željo je bosanski klub i takvi su mu navijači svih konfesija i mi smo ponosni na to.
a ti bi trebao da naučiš razliku između nacije i religije. pa tek onda o tome sta nam se dešava. ja sam od takvih koji nam određuju kad ćemo igrati utakmice izgubio oca i amidžu u 10 dana razlike. to da li su Izetbegovići jedini krivci, možemo i o tome ali sumnjam da si kapacitet da o tome diskutuješ.

pozdrav za Dzezvara aka Rebus aka plavo bijeli trans-pitaj glavne hahahahaha

Mulalic Edis
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:03 pm

kb80 je napisao/la:

Čime?
Naravno da nije diskriminisan, jer bi odmah mogao da zavariš kapiju, jer se zna šta je i ko je Željezničar i ko je sve stajao iza ovoga kluba od 1921 godine i baš zbog toga nisi u pravu. Imam osjećaj da gledaš našu svetinju od kraja rata, pa do danas, a to ne ide tako prijatelju moj. A opet o tome pravoslavci/katolici, Zagreb, Beograd i kako se tamo neko osjeća puca mi k...c za to, jer sam u svom gradu i na svom mjestu i ne dam da mi klub bude k’o tamo ti koje ti spominješ i s tim ga stavljaš u istu ravan sa tim zločincima koje treba spaliti...
Fulio si temu direktore.

kb80
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:04 pm

Sky1 je napisao/la:
sri feb 25, 2026 11:59 am
Veteran1965 je napisao/la:
sri feb 25, 2026 11:42 am
Ovdje još malo nećeš smjeti reći da si pušku nosio i borio se za Bosnu i Hercegovinu.
To i jest poenta, borce su lagali da se bore za Bosnu i Hercegovinu, dok je tkzv Bosnjacka politika sve radila da sebi napravi neobegovat u kome će se pitati par porodica, zato i imamo nekarasnu državu. Ovo nije tema za sportski forum ali ove stvari se moraju znati, jer su uzrok i glavna prepreka ka normalnom BiH društvu.
Veteran1965 👍 Ne smijes to više nigdje, ali zato drugi mogu sta hoće, ali sam o zato sto je Sky1 👍 sve u pravu.
Znam ja nas, jbo ti nas

kb80
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:05 pm

kb80 je napisao/la:

Čime?
Fulio si temu direktore.

Naravno da sam fulio za tebe temu, jer ne mozes da vidis dalje od svog nosa i za tebe jesam direktor.
Hvala.

g 1
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:06 pm

Mozda je ovdje tajming jedino los za protest. Niko ne kaze da ne treba iskazati nezadovoljstvo. U kupu gdje jedino imamo nade za europu... A igramo u vrijeme posta vec godinama, nikakva novost. Ne bih nesto rekao da ce vico plakati sto su nam prazne tribine, cak stavise bas ce mu lijepo biti. Areni sport isto, samo jos vise gledalaca za malim ekranom. Ovo mi vise zvuci kao podrska areni, a ne kao protest. U svakom slucaju ko hoce da ide, neka ide. Ja areni pregled necu dati, vec podrsku svom jadnom Zelji.

Mulalic Edis
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:08 pm

kb80 je napisao/la:
kb80 je napisao/la:

Fulio si temu direktore.

Naravno da sam fulio za tebe temu, jer ne mozes da vidis dalje od svog nosa i za tebe jesam direktor.
Hvala.
Ma glup si prije svega da razlučiš dvije stvari.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:10 pm

Ovi sto poste, jos malo ce poceti traziti slobodan dan za post. Sta ga postis kojeg klinca ako nisi spreman na odricanje

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:13 pm

sri feb 25, 2026 12:08 pm
kb80 je napisao/la:

Fulio si temu direktore.

Hvala.
Ma glup si prije svega da razlučiš dvije stvari.
Ma gdje si ti Tesla

sisma.smas
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:14 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
sri feb 25, 2026 12:10 pm
Ovi sto poste, jos malo ce poceti traziti slobodan dan za post. Sta ga postis kojeg klinca ako nisi spreman na odricanje
majstore, ako misliš da je bunt samo zbog ramazanskog posta, onda si plitak iznimno

SamoIstina
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:28 pm

Je li vakat da uputimo sut u okvir gola?

Dino, vjerujemo u tebe.
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:29 pm

Krpicu povedi nas

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:30 pm

Arena sport potpisala ugovor sa svezom o pravu prijenoaa utakmica.Uredno platili cifru.
Savez tu cifru razdijelio na klubove,ovi uzeli iste.
Ne kontam sta je problem ljudi platili i odreduju termine utakmica po njihovoj programskoj semi....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Sky1
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:32 pm

Dzezvar je napisao/la:
Arena sport potpisala ugovor sa svezom o pravu prijenoaa utakmica.Uredno platili cifru.
Ne kontam sta je problem ljudi platili i odreduju termine utakmica po njihovoj programskoj semi....
Pa Bošnjo se nikada ne informiše, prije nego li otvori usta.

Mulalic Edis
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:40 pm

Dzezvar je napisao/la:
Što onda nisu ostavili Zrinjski u 18h po prvobitnoj odluci, nego promjenili na 21h?

igla
Kontakt:

sri feb 25, 2026 12:41 pm

Ovaj forum dozvoljava da se neistomišljenici nazivaju glupanima, zaostalim, dopušta vrijeđanja, a u tom prednjače ovi što su jučer lične karte dobili.

Što se tiče bojkota, slažem se s tekstom koji su napisali, samo isto tako predlažem da nekad poslušaju malo i razmišljanja drugih i starijih kada su u pitanju teme npr direktno nanošenje štete klubu bakljama, pjevanja nepotrebnih pjesama i sl. Ako očekuju podršku, mora biti kooperativnosti, a ne "glup si, tup si, nisi nivo, ne kontaš BRUDA" i sl.

Ljudi koji su u rovovima bili devedesetih i kasnije bili u vodstvu grupe nisu je nazivali bošnjačkom, muslimanskom, nisu forsirali moj mitraljez i sl., a imali su puno pravo obzirom da su bježali od granata i metaka.

Dobro nam je kakvi smo.
Zadnja izmjena: igla, dana/u sri feb 25, 2026 12:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google [Bot], PlavaDobrinja1921 i 69 gostiju.

Prijava  •  Registracija