pon jun 20, 2016 6:20 pm
Pa ko je rekao da je Dado otjeran?
Dadi je ponudjen sporazumni raskid ugovora koji ce on radije prihvatiti nego posudbu, tj u toj opciji, sa slobodnim papirima ima laksi posao da nadje novu sredinu.
Citajete malo.
Cak mozes i reci da je otjeran jer se ne racuna na njega, tj trener ga ne vidi u timu koji slaze.
Sale@ slazemo se ja i ti, samo sto se meni ne svidja put kojim idemo u sportskom dijelu. Svake polusezone mijenjamo skoro komplet tim i trenera, poceli smo polako i kako ti kazes jeftino a sada smo dosli u opciju zara skupih igraca i trenera. Sto je jos vaznije, jako, jako rizicnih.
Igramo rulet, crveno i crno, trenutno smo ulozili skoro sve i eventualni rezultatski neuspjeh bi nas bacio na koljena, zelio to neko vjerovati ili ne.
Finansijski, koliko god su nas prosla vremena uvalila, prije ove uprave, dosta su nam i donijela para, pa je tako ova uprava mogla iskoristiti neka sredstva koja su obezbijedjena prije njih, a oni sami u sportskom dijelu, samo su veliki potrosaci, opet bar za mene, svidjelo se to nekome ili ne.
Imaju liste dolazaka i odlazaka. Ko je kada bio, debitovao, igrao, ima sve jasno na papiru, crno na bijelu, lako se moze provjerit.
Daj Boze da je ovo taj pravac za izlazak van okvira BiH pl lige. Za mene, amaterizam, rizik, promasaji u sportskom dijelu prelaze svaku granicu razumnog.
Ja to ne shvatam, zelim ali ne uspijevam.
Željeznicar za život cijeli!