dr S
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 17, 2026 11:27 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
uto feb 17, 2026 8:47 pm
Dzezvar je napisao/la:
uto feb 17, 2026 7:35 pm
uto feb 17, 2026 6:35 pm

Sta to znaci, da mu je Brkovic zavrsavao utakmice ili?
To ti kazes...ja nisam to rekao...
Kako samo nicete nevjerovatno.... :rofl:
Isti ste ko i bivsi clan uprave koji je sinoc likovao i komentarisao kako su ovi sve za mjesec razyebali sto su oni uradili
Dobro shvatili smo da ti navijas za Brkovica ali isto tako ja mogu da navijam za Zelju, trenutno ne vidimo
nikakav pomak i to je cinjenica, imao imaginarnog predsjednika skupstine javlja li se bar video linkom ko cera birvaktile ili mu je skupa karta iz Amerike.
Nisam nikao ovdje sam od pocetka ovog foruma samo sto slabije pisem jer ste ga pretvorili u onaj usrani sa gg.
Pa moze se protumaciti i da je mislio na Ivicu dok mu je pomagao i davao savjete i bio je trener....a od kada ga nema...

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 18, 2026 5:24 am

uto feb 17, 2026 8:47 pm
Dzezvar je napisao/la:
uto feb 17, 2026 7:35 pm
uto feb 17, 2026 6:35 pm

Sta to znaci, da mu je Brkovic zavrsavao utakmice ili?
To ti kazes...ja nisam to rekao...
Kako samo nicete nevjerovatno.... :rofl:
Isti ste ko i bivsi clan uprave koji je sinoc likovao i komentarisao kako su ovi sve za mjesec razyebali sto su oni uradili
Dobro shvatili smo da ti navijas za Brkovica ali isto tako ja mogu da navijam za Zelju, trenutno ne vidimo
nikakav pomak i to je cinjenica, imao imaginarnog predsjednika skupstine javlja li se bar video linkom ko cera birvaktile ili mu je skupa karta iz Amerike.
Nisam nikao ovdje sam od pocetka ovog foruma samo sto slabije pisem jer ste ga pretvorili u onaj usrani sa gg.
Ja navijam za svakoga ko doprinosi boljitku kluba a yebem mater svakome ko ga srozava...
Likujes na svaki negativni rezultat svako malo pljucnes...
Zna se jako dobro da su investitorovim ulaskom razbijene mnoge privatne varijante.Udareno je na kasiku ljudima kojima je klub bio bankomat.Udareno je po ljudima koji danas likuju ....a ti si jedan od njih...
Sto se pomaka tice ako tebi nije pomak to sto su izmirene obaveze prema poreskoj te time spasen sporazum sa istom,ako ti nije pomak isplacena zaostala plata,ako ti nije pomak isplacena sva dugovanja prema uposlenicima kluba,ako ti nije pomak zavrsene sve stvari oko licence puno prije roka....onda imas ozbiljan problem u svojoj glavii...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 53 gosta.

Prijava  •  Registracija