Ludvig Leple
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 17, 2026 2:53 pm

Sheldon je napisao/la:
uto feb 17, 2026 2:50 pm
Veteran1965 je napisao/la:
uto feb 17, 2026 2:42 pm
Prozivanje Osima je isto kao kad bi nabavio danas golfa 3, jer znaš, imao sam ga nekad, odličan, kupio trebe na njega, malo troši ne kvari se, jeftino održavanje....nidje veze...
Slavisa je zato bugatti veyron. Shvatate li ljudi da je ovo sinoc vjerovatno najveca bruka u posljednjih 25+ godina?
A i ti se javiš samo kad je bruka...

Sheldon
Kontakt:

uto feb 17, 2026 2:54 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
Sheldon je napisao/la:
Prozivanje Osima je isto kao kad bi nabavio danas golfa 3, jer znaš, imao sam ga nekad, odličan, kupio trebe na njega, malo troši ne kvari se, jeftino održavanje....nidje veze...
Slavisa je zato bugatti veyron. Shvatate li ljudi da je ovo sinoc vjerovatno najveca bruka u posljednjih 25+ godina?
To je moja stvar kad se ja javljam. Brini se o sebi.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

pestabudimpesta
Kontakt:

uto feb 17, 2026 2:58 pm

Nazalost ostalo su golf dvojke
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

EvoMe
Kontakt:

uto feb 17, 2026 3:00 pm

Sheldon je napisao/la:
Sheldona poznajem licno, i siguran sam da je jedan od najvecih fanatika ovog kluba. Pomagao je funkcionisanje kluba u prethodnim godinama, sto licno preko biznisa, sto preko poznanstava i veza. Zbog toga, a i zbog gostovanja sirom BIH, Europe i Ex-Yu, zbog hiljada pogledanih utakmica smatram da ima potpuno pravo da ovo od sinoc nazove pravim imenom - jednom od najvecih poslijeratnih bruka

Sky1
Kontakt:

uto feb 17, 2026 3:02 pm

EvoMe je napisao/la:
Sheldon je napisao/la:

Sheldona poznajem licno, i siguran sam da je jedan od najvecih fanatika ovog kluba. Pomagao je funkcionisanje kluba u prethodnim godinama, sto licno preko biznisa, sto preko poznanstava i veza. Zbog toga, a i zbog gostovanja sirom BIH, Europe i Ex-Yu, zbog hiljada pogledanih utakmica smatram da ima potpuno pravo da ovo od sinoc nazove pravim imenom - jednom od najvecih poslijeratnih bruka
Sheldon, ako ima biznis i više pd 19 godina, ja sam lično Elon Musk.

EvoMe
Kontakt:

uto feb 17, 2026 3:08 pm

Sky1 je napisao/la:
uto feb 17, 2026 3:02 pm
EvoMe je napisao/la:

Sheldon, ako ima biznis i više pd 19 godina, ja sam lično Elon Musk.
Grdno se varas druze, ali misli kako hoces. Da nas je vise kao on, ne bi ovako bilo :palacgore:

Bozidar Radosevic
Kontakt:
Status: Online

uto feb 17, 2026 3:08 pm

Ljudi koji prizivaju Amara su isti oni koji su svrsavali na Adzema. Shvatite covjeka je vrijeme pregazilo, nije napredovao nije se prilagodio niti edukovao danasjem fudbalu. Otac mu je fino rekao zadnji put kad je dolazio:” Ja ne znam sta ovo njemu treba”. I tu sva prica treba da zavrsi s Amarom.

@skenderija
Humanitarni broj je posljedica Balica i njegovih marifetluka.

ublehas
Kontakt:

uto feb 17, 2026 3:11 pm

jug21 je napisao/la:
uto feb 17, 2026 2:12 pm
ublehas je napisao/la:
uto feb 17, 2026 1:31 pm
jug21 je napisao/la:
uto feb 17, 2026 1:07 pm

Malo li je borba za titulu,punjenje uhljupa i polufinale kupa,sa duplo jeftinijim rosterom....
Prije toga, nas uhljupi natrpali 0:3...na Grbavici. Zadnjih 8 tekmi mandata 3 boda, i poraz u kupu od TC.....Nema, ludilo.

Da se razumijemo, Amar je bio majstor, ali ga je vrijeme davno prgazilo kao trenra.
O njegovom vođenju kluba je suvišno pričeti, jer smo svaki put poslije njegovog odlaska bili blizu gašenja.
Ma ja ba zato su ovo sve trenerčine.....
Pa bio si 2009 ugašen,pa ga je neki čiko napravio šampionom za kratko vrijeme.....
Svi istu mantru pišete,jesu vam mozak isprali....
Bitno je da tebi nije ispran mozak :palacgore:
Kao što sam napisao, bio je odličan trener, ali njegovo vrijeme je davno prošlo.

Zadnji klub koji je vodio je Velež 2022 i od tamo su ga nabili nogom za polusezonu, prema tome pustite se tih istorijskih ličnosti.

KLIS
Kontakt:

uto feb 17, 2026 3:16 pm

Kad vidim da se opet doziva AO, jasno mi je da ništa nije za Bošnjake, ni država ni klub. Pomirio sam se s tim da nikada ni u čemu nećemo napredovati.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

cikoradovic
Kontakt:

uto feb 17, 2026 3:19 pm

Više puta sam rekao ako bi više ikada došlo do promjene trenera mi našu sreću trebamo potražiti u susjedstvu odnosno kod Hrvata jer su to najbolji treneri u regionu. Slovenci i Srbijanci ne dolaze u obzir više jer svaki koji je došao u našu ligu pao je kao sa neba. Ne mogu se oteti dojmu da Hrvati puno više prate našu ligu i da su puno više upućeniji u naše stanje nego Srbijanci. Ove naše jajare ne dolaze u obzir jer nema trenera da valja. Što valja to i radi.

Samo je pravo pitanje ko će i da li će iko ozbiljan doći u ovom trenutku? Ja mislim da je to nemoguća misija. Svaki koji vidi 9 bez pobjede pobjeći će glavom bez obzira ma šta god mu nudili i kakve pare mu nudili. Ja nemam dilemu Renduliću bi dao svo vrijeme ovog svijeta. Pod njim je Zrinjski izgledao puno bolje nego pod Jakirom barem meni. Istraživajući malo vidio sam da je skoro dobio posao u Emiratima ali nema nigdje zvanične potvrde toga bar ja nisam našao. On bi mi bio prva opcija. Naravno ako izuzmemo Bjelicu. Ako smo spremni da platimo 35k evrića + stručni štab što se mene tiče može i on. Od ostalih Bišćan, Tomić, Tomas?, Prelec?, Šegrt, Toplak? i tako.

SamoIstina
Kontakt:

uto feb 17, 2026 3:20 pm

Ako klub pregovara raskide sa odredjenim igracima, a trener stavi te iste igrace u prvih 11, kako to shvatiti? Imamo mi dovoljno igraca na platnom spisku da se moze raskinuti jos ugovora. Bolje se odreci ta dva pojacanja koja trebaju doci i raskinuti ugovore sa igracima na koje se ne racuna, nego gurati sa ovima do kraja sezone. Ako bas nije moguce, onda ih zakucati za tribine i odvojiti od ekipe.

Na primjer, Erick je stranac kojem ugovor istice u maju i sigurno nece dobiti novi. Na njegovoj poziciji konkurencija su Hodzic i Pejic, pored kojih nema sanse da ce igrati. Koga moze cuditi da on izgleda bezvoljno i izgubljeno na terenu? Nije u stanju da izvede korner kako treba. To je sasvim normalno i ocekivano, ono sto je nenormalno je stavljati ga da igra. Nije on jedini primjer.

Stojanovic apsolutno nista nije odradio kako treba. Na pripremama smo licili na nesto, ali mi nemamo cestite sanse ili suta na go protiv dva fenjerasa. Nema nikakvu kontrolu nad svlacionicom, pravi takticke greske, potcjenjuje protivnike, izvodi debilne sastave, grijesi sa izmjenama. Nije se snasao i moramo se rastajati dok nije kasno.
cikoradovic je napisao/la:
uto feb 17, 2026 3:19 pm
Samo je pravo pitanje ko će i da li će iko ozbiljan doći u ovom trenutku? Ja mislim da je to nemoguća misija. Svaki koji vidi 9 bez pobjede pobjeći će glavom bez obzira ma šta god mu nudili i kakve pare mu nudili. Ja nemam dilemu Renduliću bi dao svo vrijeme ovog svijeta. Pod njim je Zrinjski izgledao puno bolje nego pod Jakirom barem meni. Istraživajući malo vidio sam da je skoro dobio posao u Emiratima ali nema nigdje zvanične potvrde toga bar ja nisam našao. On bi mi bio prva opcija. Naravno ako izuzmemo Bjelicu. Ako smo spremni da platimo 35k evrića + stručni štab što se mene tiče može i on. Od ostalih Bišćan, Tomić, Tomas?, Prelec?, Šegrt, Toplak? i tako.
O tome mozemo na ljeto. Sad se treba okrenuti realnim rjesenjima. Nijedan od ith ljudi nije budala da preuzme ovako devastiranu ekipu koja nema pobjede mjesecima. Bolje je cak i Dini dati da vodi do kraja sezone nego ostavljati Stojanovica ili se kockati sa prosjecnim imenima.
Zadnja izmjena: SamoIstina, dana/u uto feb 17, 2026 3:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto feb 17, 2026 3:23 pm

Ako je istina ovo da jedni drugima trebe karaju obojicu izbaciti da su Messi i Neymar licno a ne ispodprosjecni golman i krilo

milanribar
Kontakt:

uto feb 17, 2026 3:34 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
uto feb 17, 2026 3:23 pm
Ako je istina ovo da jedni drugima trebe karaju obojicu izbaciti da su Messi i Neymar licno a ne ispodprosjecni golman i krilo
Ko su likovi? Ako će to narušavat atmosferu u ekipi onda smo stvarno u kanalu.

cikoradovic
Kontakt:

uto feb 17, 2026 3:42 pm

SamoIstina je napisao/la:
O tome mozemo na ljeto. Sad se treba okrenuti realnim rjesenjima. Nijedan od ith ljudi nije budala da preuzme ovako devastiranu ekipu koja nema pobjede mjesecima. Bolje je cak i Dini dati da vodi do kraja sezone nego ostavljati Stojanovica ili se kockati sa prosjecnim imenima.
Ko? Mene je strah čak i Dini dati ekipu. Bgm. Ako ti kao pomoćnik ne vidiš neke probleme koje mi sa foruma vidimo onda je i ta opcija upitna a nije 5-6 kola nego još 15-20 plus kup. Sreća ili nesreća je što Feja ode u Slogu opet. Gdje je i šta radi Simo Krunić? Meša? Velić? Janković? Ako pričamo o realnim imenima to bi bilo to a i tu bi dobili pola odbijenica. Ne bih im bio u koži. Šta god da uradiš greška je.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

uto feb 17, 2026 4:00 pm

Ima li kakav hodza dobar, mislim da nas jedino to moze izvadit.

SamoIstina
Kontakt:

uto feb 17, 2026 4:06 pm

cikoradovic je napisao/la:
uto feb 17, 2026 3:42 pm
SamoIstina je napisao/la:
Ko? Mene je strah čak i Dini dati ekipu. Bgm. Ako ti kao pomoćnik ne vidiš neke probleme koje mi sa foruma vidimo onda je i ta opcija upitna a nije 5-6 kola nego još 15-20 plus kup. Sreća ili nesreća je što Feja ode u Slogu opet. Gdje je i šta radi Simo Krunić? Meša? Velić? Janković? Ako pričamo o realnim imenima to bi bilo to a i tu bi dobili pola odbijenica. Ne bih im bio u koži. Šta god da uradiš greška je.
Znamo sigurno sta jeste greska: ostavljanje Stojanovica na klupi.

Ne znam sta Dino vidi i koliko uopste utice na odluke sefa. Znam da smo lutali prije par godina sa trenerima poput Basica, Akrapovica, Al-Tuwaijra, pa je na kraju Dino spasio stvar sa jednostavnim manevrima poput stavljanja naseg najboljeg igraca, Al Jabera, u igru.

Recept je jednostavan, a naznake toga su se vidjele i na pripremama. Tvrdo, 4231 i necemo se sramotiti. Sada ce to biti puno lakse sa pojacanom ekipom. Nasao se Stojanovic da eksperimentise sa formacijama i i sastavima i trenira strogocu nad timom koji je ruiniran u svakom smislu, koji nikoga iz istog ranga nije u stanju da pobijedi, koji trpi trenutno necije prijasnje talove i veliki broj igraca koji su i sami svjesni da za njih nece biti mjesta za par mjeseci.

Ako je cistka, onda je cistka. Na pola ne ide. Ako ne mozes da raskines ugovore sa svima sa kojima bi htio da ih raskines, onda odvoji te igrace od ekipe i na tribine lagano. Sta god radio, nemoj samo da ti igraju.

Nama sada najvise moze pomoci neko ko poznaje veoma dobro i ligu i klub, ko ce relaksirati atmosferu u svlacionici, pustiti najboljima da igraju na pozicijama na kojima igraju citav zivot, praviti ekipu oko novih momaka koji su dosli i mladjih igraca kojih se ne odricemo, te privesti sezonu kraju mirno. Od kupa i Europe vjerovatno nema nista, tako da mozemo izgurati do ljeta i sa Dinom, a i dobiti dovoljno na vremenu da dovedemo pravog strucnjaka.

Sve sto sam napisao na stranu, ako mislimo biti ikakav faktor u bh. fudbalu iducih godina, uopste ne smije biti predmet diskusije ostanak na klupi covjeka kojeg posljednjeplasirana ekipa lige izdominira i nabije 0-3 na domacem terenu. To nije trener za Zeljeznicar, takvima se otkaz u tunelu urucuje.
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.

Dzezvar
Kontakt:

uto feb 17, 2026 4:14 pm

Brkicu kao trenera je napravio zna se ko....dok je taj neko bio blizu i brkica je nizao uspjehe odkako tog nekoga nema nema ni Brkice kao trenera....pao qrcu za usi...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

GodinamaTu
Kontakt:

uto feb 17, 2026 4:20 pm

Ovi sto budu na zapadu jestel vidjeli sinoc nase Legende mozda da prate Zelju tipa Osim, Edis, Adzem, Alihodzic i sl.?
Mi trebamo na ljeto sve ko je duze od 2g u klubu otjerat ,od cistacice do Pekica pa do ovih sto ne odrzavaju stadion.
Sanine svima otkaz daj nam nove ljude profesionalce u svom poslu ja kad vidim Gusu jos uvjek na klupi znam da nema napretka kad bi nam Jamal i Vinicius dosli

GodinamaTu
Kontakt:

uto feb 17, 2026 4:25 pm

Dzezvar je napisao/la:
Brkicu kao trenera je napravio zna se ko....dok je taj neko bio blizu i brkica je nizao uspjehe odkako tog nekoga nema nema ni Brkice kao trenera....pao qrcu za usi...
Lik nas je ostavio ko kera, tuneli i godisnji odmori usred sezone i sad ga neko priziva a da ne spominjem kamate zavaljivanje u dugove. Bio je u velezu jel se proslavio, ne znam ni sto ga uopste spominjemo.

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto feb 17, 2026 4:36 pm

GodinamaTu je napisao/la:
uto feb 17, 2026 4:25 pm
Dzezvar je napisao/la:
Lik nas je ostavio ko kera, tuneli i godisnji odmori usred sezone i sad ga neko priziva a da ne spominjem kamate zavaljivanje u dugove. Bio je u velezu jel se proslavio, ne znam ni sto ga uopste spominjemo.
Jer izlijecu idolopoklonici nakon svakog kiksa i isto pricaju. Cvaju po postu dobijaju

Trenutno korisnika/ca: Bozidar Radosevic, South i 63 gosta.

Prijava  •  Registracija