Dzezvar je napisao/la: ↑uto feb 10, 2026 7:08 am
40 dana je premalo vremena da se atvari u klubu posloze kako treba.Mnogo je tu nerada i zayebancije sa klubom i oko kluba bilo i ima je jos uvijek.
Posla u klubu ima preko glave.Ostaje se svaki dan do kasno u noc da se mnoge stvari rijese a svaki dan izadje minimalno jedan novi problem.
Ljudi u klubu imaju viziju kako to sve treba da izgleda i za nju je potrebno dosta vremena.Realno godine nerada i zayebancije se ne mogu preko noci rijesiti.
Godinama su se ovdje ismijavali kamioni igraca koji su dovodjeni i sada najednom je ro postala normalna stvar pa kada ih prvi put nakon nekoliko godina nema nastaje cik i vriska....
40 igraca imamo na platnom spisku.Raskidanje tih ugovora bi nas kostalo 4 jako ozbiljna igraca na ljeto.Pa sad skontajte...
Za normalno funkcionisanje kluba je potrebno priblizno 500 000 km svaki mjesec tako da nije samo evo para i hajmo ih skrsiti.
Ja razumijem da ima ljudi koji bas i ne mirisu Nijaza i to je njihovo apsolutno pravo ali brate da ovako likujete poslije jednog kiksa je preofirno.A sve upakovani oko lazne brige za klub.
Ja sam juce napisao da je kup nas,jer zaista tako mislim.Jedini put gdje ne ovisimo o rezultatima drugih.....jedini put gdje sa malo utakmica mozemo napraviti neki uspjeh i izaci u europu.
E tu se pojavljuju ovi gore pomenuti ......
Koriste onaj tamo forum da kao mene nesto oblate i prozovu.
Ne dizem ja nikoga posebno pa ni Nijaza ali dajem bezrezrvnu podrsku svakom onom koji radi u odredjenim trenutcima za dobrobit kluba.Tako je bilo ranije tako ce i ostati....
Ciko napisa da osaburate to vam je i moja preporuka.Mnogo lijepih stvari je pred nama.
Kolega
Ti moraš nastaviti da pišeš i iznosiš ovakve stavove svakih 5-6 dana. Shvati da mi nemamo nikakav info ili kontakt s nekim blizu kluba i da nam je strpljenje nikad manje.
Mi smo ti kao @Gavran kad nestane boba a apoteka ne radi. Alarm. Panika...
Sve što je mene interesovalo a zbog čega me je Uprava pod Misimovićem kupila je transparentnost i javno iznošenje svega pa čak i ono "naivno" ali iskreno saopštenje za aktovku i Krupu. Hebiga, čovjek stavio svoje principe ispred kluba a valjda je kao poslovan čovjek trebao znati u kakvo blato ulazi kada je naša liga u pitanju. Nejse.
Rimsko Carstvo je imalo izreku ; - " Da bi narod u jednoj državi bio bogat, zakoni moraju biti pravedni".
Prevedeno na nas ovdje, neka jasno kažu (mada je to nažalost jasno) da je čak i Evropa upitna ove godine.
Igrači su nam psihički na niskom nivou i bezvolja je vidna. Iako imaju platu. Njima samo treba JAKI LIDER NA TERENU. A la Spahić. Da udara ko ne sluša (izvini Emire ako čitaš, ne kažem da si to radio u repki).
Trener je profesionalac. On će izdurati sve ovo. Vjerujem da će i njemu biti lakše kada prinove dobiju pravo nastupa i uigraju se s timom.
Dajte nam barem kakvu gledljivu igru sa vidnim zalaganjem. Neka svi trče u suprotnim pravcima ko muhe bez glave ali samo da vidimo da nešto pokušavaju.
Ti nastavi da pišeš ovakve stvari kao gore iznešeno i smiriće se ovo. Za @cikaradovica ne trebam ni spominjati.
RAJA HOĆE VESELO