Aferim mu ako je tako. Ja iskreno nisam primijetio.
U nastavku sezone najvažnije je obezbjediti opstanak barem tri kola prije kraja jer ovi igrači u stanju su odvesti nas u federalnu. A Evropu neka igraju bolji od nas a ima ih podosta.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 10:45 pmSosic sa pravom moze da se ponasa na terenu kako se ponasao kada mu se zvizdalo. Frajer jedini u ovoj ekipi je imao muda i to je pokretalo i mali broj drugih igraca koji su uz njega izgledali kao da muda imaju. Prelazni rok bara, a toliko pozicija nam skripi. Ako izborimo evropu ravno tituli u ovoj sezoni.
Milošević je jedini bio nabrijan danas i otkako je ušao kao nešto smo i odigrali.SanMan je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 11:29 pmKlasična greška trenera -
ako je sam smislio ovu prvu postavu - veze nema sa fudbalom
ako mu je neko sufliro nek ga odmah otjera
Sam je kroz pripreme forsiro Prkopa i Miloševića (i to je super bilo - imali smo po 3/4 pasa kroz sredinu) - i to su trenutno kod nas jedina dva prava "fudbalera"
Ovo ostalo igra hlopte, neki bolje, neki nikako
Cvetanovski, Nastić, Alić, Vini mogu proči - ostalo niđe veze
Trener od ovih najboljih sedam TROJICU ostavlja na klupi
Ko li mu je samo rekao da će mu Radovac i Krpić donijeti pobjedu (tri godine nisu nikog pobjedli) - da su Prokop i Milošević igrali od prve garant drugi rezultat
Mnogima ovdje ne treba svjetlo.nikson je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 9:38 pmPrenijet cemo gazdi da odsad treniraju po mraku, lampe nek stave na glavu i tako trce.Occasionally je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 7:27 pmSad smo privatna firma. Vodi nas gazda. Svoje pare uložio u Željezničar.cikoradovic je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 7:19 pmAko je tačno da balerine imaju trening u kasne sate na stadionu onda naklon do poda. Koliko je danas trener pogriješio toliko je i do igrača bilo. Niko kurcem nije mrdnuo da barem probaju do boda doći.
Privatnici ne vole da gube novac. Ako ga i gube od radnika uzme da namiri. Ako je radnik uzrokovao štetu.
Ovo danas. Gubi li gazda novac sa ovakvim cirkusom od igre. Uključno i iigrači i SŠ ?
Hoče li gazda nekome danas opaliti po džepu ?
Izgleda da neće. Balerine lafo trčkaraju po glavnom sad a struju od reflektora će Željo platiti.

Poezija kako igra nogom. Protiv veleza prva 3 pasa svaki salje u aut na 20 metara od gola i iz jednog korner, pa penal i gol dobismo. Ko da je na horsu branio. Ono sam prvi put u zivotu vidio. Ko sto sam prvi put u zivotu vidio da golman u svoju stranu, skoro po sredini, dobija sa 40 metara gol iz mjesta (rudar), il da izlazni centarsut ubaci sebi u gol (posusje 3:2).cikoradovic je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 10:47 pmAferim mu ako je tako. Ja iskreno nisam primijetio.
11.2.2016. - 25.6.2024.
11.2.2016. - 25.6.2024.
Nije problem izgubiti utakmicu problem je način na koji se to desilo. Da smo mi šta odigrali pa nas Posušje nadigralo i dobilo ne bi niko riječi rekao. U prvom poluvremenu se vidjelo da su oni zreli za dvice samo da smo sa normalnim sastavom izašli Deni, Dominik, Alić, Nastić na štoperu i 4231 dobili bi ih sigurno. Sami pali sami se ubili.
Dobro je kad su ljudi primijetili. Ja nisam. Odnosno ja tvrdim da nema pojma igrati nogom. Svaka lopta upućena štoperima jučer bila je na granici da se oklizne i da protivnički napadač u punom trku pokupi loptu i sjuri se u gol. Svaki put nekako frljavo stane i onu loptu nekako frljavo pošalje jer se vidi da nema pojma. On je Veca2. Nemamo se šta raspravljati. Stao na gol u neočekivanom momentu, bio klupa, kasnije počeo braniti u prvom timu, početničke greške, onda dizanje forme, vrhunac sa Hasagićem i ona top sezona, poziv u repku, onda stagnacija i rad sa Gušom, pad u formi nastavlja se sa branjenjem zicera ali i sa primanjem tzv. krompirčina jedan od tih je slobodnjak Mohedana, neizvijesnost, hoće li krenuti na loptu, neće, ispada mu lopta, prima gol ili pravi penal. I tu je gdje je. Zreo za klupe već nekoliko mjeseci. Sa Hasagićem je dosegnuo maksimum i preko toga ne može da ga trenira Neuer lično. Branimo ga jer je naše dijete i nadamo se da ćemo ga nekad prodati a zapravo nećemo nikada. Sve ponude što je imao (on lično, ne klub) bile su uvjetovane čistim papirima jer niko ne želi da pradi obeštećenje za njega. Sumnjam da će produžiti jer je realno prosječan golman i fali mu visine a da je zaslužio gledajući ovu sezonu - nije. Bolje se spremati za ljeto i pokušati sa nekim drugim licima. Ćosić je idealan. Rješava ti problem zaštićenog godište posebno kad Muharem bude dostupan jer će 99% igrati ispred ove četvorice hadalja. Da, Ćosić, pa čak i sa tom jednom jedinom utakmicom je pokazao da treba pokušati. Isto tako treba pokušati sa Dragovićem, Kororom, fucking Gojakom, ako već nismo doveli još pojačanja i ako ovi ne valjaju onda probaj barem nešto novo pa da vidimo na šta će izaći.Sheldon je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 12:21 amPoezija kako igra nogom. Protiv veleza prva 3 pasa svaki salje u aut na 20 metara od gola i iz jednog korner, pa penal i gol dobismo. Ko da je na horsu branio. Ono sam prvi put u zivotu vidio. Ko sto sam prvi put u zivotu vidio da golman u svoju stranu, skoro po sredini, dobija sa 40 metara gol iz mjesta (rudar), il da izlazni centarsut ubaci sebi u gol (posusje 3:2).
Tu sam, i dalje smatram da je najmanje zlo od ostalih. Sad možemo diskutovati zašto ne pričamo o kvalitetu i o tome koliko je dobar nego pričam(o) o tome kako je najmanje zlo. Danas je bio solidan ali i kao i obično ono njegovo prosječno nedovoljno dobro da igra u Želji koji želi nešto više kao i 90% ostalih igrača ali je tu i neko mora igrati.. Par dobrih reakcija i dosta grešaka. U svakom slučaju bolji od Osmanovića za kojeg se vidjelo da je totalno isključen. Ja stvarno ne znam šta je tim igračima? Osmanović na pripremama veoma dobro, Odinaka top a danas se pogubili totalno.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 10:50 pmGdje su oni što govore da je Seedorf dobar? Čovjek je poslije Kopra pokazao sav svoj raskoš debilnosti i neznanja.
Evo sada te molim za jedan iskren odgovor, a upućen si. Hoće li biti još odlazaka i dolazaka?cikoradovic je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 12:47 amTu sam, i dalje smatram da je najmanje zlo od ostalih. Sad možemo diskutovati zašto ne pričamo o kvalitetu i o tome koliko je dobar nego pričam(o) o tome kako je najmanje zlo. Danas je bio solidan ali i kao i obično ono njegovo prosječno nedovoljno dobro da igra u Želji koji želi nešto više kao i 90% ostalih igrača ali je tu i neko mora igrati.. Par dobrih reakcija i dosta grešaka. U svakom slučaju bolji od Osmanovića za kojeg se vidjelo da je totalno isključen. Ja stvarno ne znam šta je tim igračima? Osmanović na pripremama veoma dobro, Odinaka top a danas se pogubili totalno.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 10:50 pmGdje su oni što govore da je Seedorf dobar? Čovjek je poslije Kopra pokazao sav svoj raskoš debilnosti i neznanja.
Dolazak(a) bi trebalo biti još. Najmanje jedno bi trebalo. Štoper. Ostalo ti ne mogu da garantujem. Možda bude i jedno krilo. Nešto dodatno mimo toga teško. Ako bi bilo raskida možda bi se našlo negdje mjesto da se pojačamo tamo gdje smo tanki. Raskida još nema jer je Šukalo najobičnije pitarsko smeće. Ostale koji trebaju da raskinu niko i ne spominje. Holanđani su prioritetni radi visokih primanja.