Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

neroazzuro
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 21, 2018 10:11 pm

Vjerujel još neko da je ovo moguće izvuć do kraja? Uz neku pobjedu nad zrinjskim i eventualno pobjede u sirokom nad pitarima. Nije nemoguce u nekom ludom scenariju.

mirsad94
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 21, 2018 10:13 pm

Grbavica je napisao/la:
sub apr 21, 2018 10:07 pm
mirsad94 je napisao/la:Nisam zelio ovo reci ali moram .. Kada su omladinci potpisivali ugovor , kada je dosta njih popisalo covjek mi kaze da mu je Adzem licno trazio 20000 da potpise ugovor sa njegovim malim i bude blizu tima, ja ga padaoh ko zadnjek debila i posvadja se sa njim sto me laze u oci da toga u zelji nema, i dalje vjerujem da me slagao , ALI KAD VIDIM DA JEBENOG MEHREMICA OVOLIKO DRZI U IGRI, DA VISE VAZEMALJCI NA PLUTONU VIDE DA JE FRAJER ODRON SVIH ODRONA a trenercina ga drzi i forsira konstatno onda mi svakakve crne misli padaju na pamet, pa i ovo da je moguce da ima nekih muljaza. Odstupi neznalice dajte Odu da bar taj popisani kup uzmemo , dok i njega ovaj nije prokockao.
Fuj! Kako te nije stid futo futavi. Ako ovo nije za bana ja ne znam sta je.
Ne vrijedjaj me ba , prvo procitaj sta sam napisao pa onda napisi nesto . Procitaj jos jedanput sta pise pa se izvini . Na Zelju nikad nebi pljunio to neka bi mi bilo zadnje u zivotu nisi skontao poentu , a to je da ne mogu da vjerujem da onakvog Mehremica drzi da igra svaku utakmicu, da je to van svake pameti . Ali bitno je pljuniti na nekoga i ako ne mozes da skontas poentu onoga sto se napisalo.
Zadnja izmjena: mirsad94, dana/u sub apr 21, 2018 10:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

fcz
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:14 pm

sahmat je napisao/la:
sub apr 21, 2018 10:09 pm
Bravo Admire, sve zasluge idu nasem treneru, što se ovo dešava već treća sezona u nizu? Zato što treneri nemaju muda ni Petrovic ni Mulalic. 14 igrača da igraju 4 utakmice? Fale vam muda gospodo. Titulu smo izgubili, a kup je daj šta daš. Nadam se da će Adžem iz poštovanja prema nama, dati ostavku.
Stevanović, Graovac, Veca, Kemo, Hajdarević, Šabanadzović, Zajmović, Ramović ovi i kao oni trebaju da igraju, koji će da ginu. Da igraju srcem.
LUZERIMA NIJE MJESTO U ŽELJI !!!!
Ubiparip, Žerić, Bogičević, Hadzić, Mehremić, Vranješ, Blagojević, Zakarić, Kajkut, Zeba, a pogotovo ADMIRU ADŽEMU NAJVEĆEM LUZERU !!!
Uz muda fali i klikera. Ne mora taj lik biti akademik, ali mora biti inteligentan a sva trojica nabrojanih su teski glupani.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:14 pm

alombardo je napisao/la:
Koliko mi je bilo krivo kada amar nije izabran za selektora a ...... Dobro sve ce izaci na vidjelo
Sta je rec'?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

igla
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:15 pm

neroazzuro je napisao/la:
Vjerujel još neko da je ovo moguće izvuć do kraja? Uz neku pobjedu nad zrinjskim i eventualno pobjede u sirokom nad pitarima. Nije nemoguce u nekom ludom scenariju.
Mi samo neke kombinacije vrtimo, računamo ko će gdje izaći s kojim sastavom, a mi nikako da počnemo igrati.

storm_raider
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:16 pm

bianco blu je napisao/la:
sub apr 21, 2018 7:21 pm
GRADI ŽELJO, *EBO REZULTATE
Hoces li doci na novi Jug?

Nikako mi nisu jasni ovakvi komentari. Naravno da Zeljo treba da gradi, i popravlja ono to je njegovo. Nije to bas vezano sa rezultatima, sportski segment ima najbolje uslove u drzavi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 21, 2018 10:18 pm

mirsad94 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
sub apr 21, 2018 10:07 pm
mirsad94 je napisao/la:Nisam zelio ovo reci ali moram .. Kada su omladinci potpisivali ugovor , kada je dosta njih popisalo covjek mi kaze da mu je Adzem licno trazio 20000 da potpise ugovor sa njegovim malim i bude blizu tima, ja ga padaoh ko zadnjek debila i posvadja se sa njim sto me laze u oci da toga u zelji nema, i dalje vjerujem da me slagao , ALI KAD VIDIM DA JEBENOG MEHREMICA OVOLIKO DRZI U IGRI, DA VISE VAZEMALJCI NA PLUTONU VIDE DA JE FRAJER ODRON SVIH ODRONA a trenercina ga drzi i forsira konstatno onda mi svakakve crne misli padaju na pamet, pa i ovo da je moguce da ima nekih muljaza. Odstupi neznalice dajte Odu da bar taj popisani kup uzmemo , dok i njega ovaj nije prokockao.
Fuj! Kako te nije stid futo futavi. Ako ovo nije za bana ja ne znam sta je.
Ne vrijedjaj me ba , prvo procitaj sta sam napisao pa onda napisi nesto . Procitaj jos jedanput sta pise pa se izvini .
Fuj
Ne trebaju nama dusmani pored "nasih"
@storme ima li reakcije na ovo ili svaka susa moze pljuvati i lagati na bilo koga iz kluba?
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u sub apr 21, 2018 10:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:18 pm

Minjore je napisao/la:
I KAZE CIKA STORM IGRAMO DOBRO :lol: :lol: :lol:
Kaze "cika storm" ispod i da je to ironija, ali to valjda nisi vidio. Ne treba biti neki mozak i napisati da igramo uzasno. Ne shvatam tu malicioznu potrebu ismijavanja, pogotovo prilikom ne shvatanja konteksta. I molim te nemoj CAPS koristiti.

ChWilla
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:19 pm

fcz je napisao/la:
sub apr 21, 2018 10:06 pm
Predsjednice, direktore, upravo... Bog dragi zna koliko sam uz vas od pocetka, koliko sam bio sretan i ponosan sto moj klub vode pismeni i sposobni ljudi.

Ali pobogu, poslovni ste ljudi, znate sve o prioritetima, strategijama, kurcima, palcima... Preorganizujte se malo i redefinisite prioritete, za ime Boga. Znam, odredili ste jedan pravac i drzite ga se; ali zar je nekakva zamisljena prvobitna strategija zapisana u svetim knjigama pa se od nje ne smije odstupiti? Ako treba prolongirati ostvarivanje nekih ciljeva da bi se sanirao, realno, krah na sportskom planu, uradite to. Svi mi zelimo super stadion, ali vidite li da je on sve prazniji?!? Vidite li da mnogi ljudi koji ZIVE uz Zeljeznicar vise nemaju snage da gledaju kako se nas velikan sramoti? To je najveci poraz, veci i od loseg terena i od evropskih utakmica na lavoru i od praznog mjesta na dresu. Place mi se kad vidim kako ljudi za koje znam da su Zeljovci nad Zeljovcima gube moral. Znate li da su to stvari u kojima ne vaze kruti i hladni principi biznisa? Ima tu nesto malo vise od egzaktnog, emocije su jebena stvar. To kad se jednom izgubi...

Vjerovatno ce me sad neki okarakterisati kao protivnika uprave, zujovca, amarovca, antilobotomca, supka kojem kasni Misketova petoba... Ali zaboli me qrac. Sve sto hocu je da Zeljo bude najtrofejniji i najjaci, a da Grbavica bude puna sretnih, nasmijanih ljudi. Bas kao nekad.
pa nema takvog svjesnog opredjeljenja. nije nikad ni bilo, niti bi ti imao dva miliona više za ekipu da ne praviš i stadion. niti je to, nažalost, garancija da bi tad bio šampion, kad vidimo kako idu stvari, kad mi i ovako imamo najbolju ekipu na papiru. to su sve ljudi navijači kojima je sad isto tako teško. ja bih u jednoj i po rečenici rekao - da "guraju" neće, a nisu uspjeli da budemo bolji toliko da to ne treba. neko će reći levati, budale...ja nemam obraza iako sam sto puta napisao da za "guranje" bar više jesam nego što nisam.
gradi željo boli te *****

Amidza
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:21 pm

Adzem nije otjeran na vrijeme, kad se jos nesto moglo probati. Mozda i ne bi uspjelo, ali barem bi sanse bile vece. Titulu smo zijanili, sad ga ostavi. Imas vremena do kraja sezone da trazis dobrog trenera i da shvatis sta i kako hoces. Kad je zapoceo, onda nek iznese ovo do kraja, i neka primi do kraja Sulentinu kurcinu koju je sam on ukrutio, niko drugi. Zasto da to neko radi za njega? Koja bi bila poenta toga? Ovdje dobrih trenera nema, stranci ne mogu i ne zele, pa mozes samo probati neko regionalno ime da nahvatas. Nasi seoski treneri preferiraju fudbal s kraja 20 stoljeca i ne trebaju nam.

Ponavljam, nije otjeran na vrijeme i sad ga tjerati je besmisleno. Kao sto ga je besmisleno zamijeniti nekim ovdasnjim maloumnikom koji nije u stanju da sastavi 2 prosto-prosirene recenice a la Marinovic, Joldic (halali Omere), Mulalic, Sablic, peti, deseti, ili ko se sve vec priziva. Taj Marinovic kojeg spominjete se uvalio u reprezentaciju i bez Beusove, Coviceve i Sulentine logistike bi karinu osvojio, a ne titulu. Ovdje takve logistike nema i nece bit. Ne gledajte nista ovdasnje trenere. Ako mi ovdje zelimo da funkcionisemo po nekom "europskom" modelu, onda nam ne mogu ti seoski 4-2-3-1 treneri. koji ne mogu bez logistike, pomoci.

Mi mozemo samo navijacki zaliti sto nije sve uradjeno da se docepamo titule, to jest sto on nije otjeran kad je trebalo, pa da se nesto proba, na zovegu i na neku halabuku, a i to bi bilo kratkorocno rjesenje i ocajnicki pokusaj. Mi smo u slobodnom padu vec duze vrijeme. Trebalo ga se nogirati poslije Sirokog, najkasnije poslije derbija, da bi se imao cemu nadati - nismo, popusili smo. I to je, u neku ruku, bio rizik, ali rizik koji se, sad vidimo, nije isplatio. Boze moj. Mozda ne bi ni taj drugi, ta tzv sok terapija. Ko zna. Dovidjenja do iduce godine. Bilo bi krajnje licemjerno tjerati ga sad, kao sto bi bilo krajnje licemjerno dati mu podrsku pa ga nabiti nogom nakon Europe ili dan prije iduce sezone, sto me ne bi cudilo da se desi. Ne treba zavaljivati njegovog nasljednika, kao sto je Adzem - kakav je god - zavaljen, jer je Petrovicu otkaz dat u retardiranom momentu.

Adzem ako ima obraza sam ce se povuci na kraju sezone. Pun mi je ***** trenera koj vrijedjaju inteligenciju jadnika koji ovo prate i tvrdoglavo guraju svoje maloumne zamisli, iz jedne nenormalne kombinacije straha i neznanja. On grijesi, ne vidi da grijesi, nastavlja da grijesi, i jos pravi sve koji prate ovaj klub budalama. Meni se to gadi. Zrinjski steli, da. Kupuju, da. Da nisu kupovali mi bi imali vise bodova i sa ovim porazom nego oni, da. Odlucili smo se da hocemo posteno - odlicno, slazem se, ne bih ni ja drugacije. E pa onda se ne smije biti picka i neznalica. Ne mozes priustiti, jednostavno. Ne mozes dati sebi fore. Pa dan te **** ja da sam igrac ili clan SS i da vidim one tekstove od jucer (a znam da je do njih doslo, do sve i jednog), ja bih IZGRIZAO onu plastiku, lomio je golim rukama, jer mi neko fakticki u oci govori da sam namjesto, da nisam pobijedio posteno. Pravi me budalom. Igrati kao kastriran nakon svega toga moze samo nekarakter. Ovo vazi i za SS i za igrace. Pickaluk je zarazan.

Sto se kupa tice, bilo bi ga fino osvojiti da malo skinemo maler. Bez titule i kad vec imas obezbijedjenu Europu, kup je nesto kao utjesna nagrada, ali eto, neka trofeja. Treba probati na to, pa sta Bog da, mada iskreno sam poprilicno ravnodusan sto se toga tice u ovom trenutku.

Mozda sam trebao sacekati da prenoci, pa vas onda ispeglati s nekim duzim postom, ali eto. Malo sam se ohladio, ali jos sam u afektu. Ja Zelju volim i voljecu, i opet cu svaki iducu utakmicu kalkulisati, nervirati se, i nadati se do zadnjeg zvizduka, jer ne mogu protiv sebe.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

igla
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:22 pm

Nemamo šampionskog šefa stručnog štaba, mogu i meni titrat muda, ali ako ne znam da budem šef jebeš ga.

I da, ako smo klub koji može osvojiti trofej ako je trener čovjek koji želi biti trener samo ako može raditi šta hoće bukvalno, npr otići na godišnji odmor na početku sezone, ajmo srušit grbavicu, poravnat, ugasit klub i otvorit radnih mjesta.

PratimsamoPlave

sub apr 21, 2018 10:23 pm

storm_raider je napisao/la:

Nikako mi nisu jasni ovakvi komentari. Naravno da Zeljo treba da gradi, i popravlja ono to je njegovo. Nije to bas vezano sa rezultatima, sportski segment ima najbolje uslove u drzavi.
Trebao si ga davno banovat i jos par njih. Dosta igraci sto su nas izjebali , jos ovo da trpimo.
Nije lobotomija,ali bas konj,neorijatelj moras biti i ovo pisat.
Oni su tamo kao branili Adzema sve u nadanju losim rezultatima , da bi mogli pljuvar koga nego upravu. Slicne stvari se i ovde desavaju.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

neroazzuro
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:25 pm

.
Zadnja izmjena: neroazzuro, dana/u sub apr 21, 2018 10:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.

alombardo
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:26 pm

Perfidne picke

ChWilla
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:26 pm

ja sam se sa "guranjem" susreo rano u životu i rano prevalio u glavi da nekad moraš "pogurati" i da bi imao pravedne, jednake izglede. mi smo sad otprilike u toj situaciji. i ne treba biti neki genijalac za to, to se potcjenjuje i precjenjuje u isto vrijeme. mi k'o društvo ne napredujemo zato jer je lako, a ne teško "pogurati" i "završiti".

da smo mi bolji 50%, ne bi nas bilo briga. ali nismo. i prošle godine ti jedan gol odluči. znamo kakav...
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:27 pm

@mirsad94, to nije istina sto si napisao i neko te je dobro slagao. Molim te da vise ne pises te stvari. Nema veze sa zdravim razumom i neka taj "navijac" provjeri svoje izvore. Ovdje necemo dopustiti te stvari.

Jako mi smeta ovo pretjerivanje. Prije pola godine su mnogi pisali da bi halalili titulu 5 godina, samo da se Jug napravi, a prosle godine isto i za Istok. Nadjite neku mjeru majku mu. Niti bi iko od nas "halalio" 5 godina bez titule zbog Juga, niti sada treba pisati "uprava napolje", "samo ti Zeljo gradi" ili "gradjevinski klub Zeljeznicar".

Kada nesto volis onda ne uslovljavas, a mi ovdje valjda svi volimo Zelju. Hocu i ja titulu, zaboravio sam kako ju je proslaviti vise majku mu, ali dok god ima nade, navijacu svim silama.

Nadjimo svi neku mjeru majku mu, zato nam padovi i jesu ovako bolni, jer letimo iznenada, a nismo spremni.

neroazzuro
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:28 pm

Ama šta ćete dobiti Adzemovom smjenom??? Pa deset trenera smo promijenili na isti način.

storm_raider
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:28 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
sub apr 21, 2018 10:23 pm

Trebao si ga davno banovat i jos par njih. Dosta igraci sto su nas izjebali , jos ovo da trpimo.
Nije lobotomija,ali bas konj,neorijatelj moras biti i ovo pisat.
Oni su tamo kao branili Adzema sve u nadanju losim rezultatima , da bi mogli pljuvar koga nego upravu. Slicne stvari se i ovde desavaju.
Sve su to navijaci naseg Zelje i umjesto da osudjujemo, trebamo dizati savjest o vrijednostima kluba. Ne zelim da dozvolim da lako gubimo navijace ovdje na forumu, svi su jednako bitni, a razocarani smo svi.

E, sada. Ima li iko ovdje da vjeruje i dalje u titulu ili u Kup?

Vezano za igru danas: odron, veliko razocarenje. Nije nam Krupa kriva, niti Zrinjski ako ih je premirao. Sami smo krivi sebi.

zeljeznicka21

sub apr 21, 2018 10:32 pm

ja ne mogu da vjerujem da ljudi ovdje psuju igracima i govore da su pic.ke, ima i do njih, ali hajmo malo realno...

Adžema su u zadnje tri utakmice nadmudrili i Sablić i Musemić i Starčević, i mislim da je to trenersko nadmudrivanje vise od pola utakmice, nekada i individualni kvalitet moze presuditi kao recimo protiv slobode

okej, Mehremić je fakat katastrofa, treba ga s noge na nogu, ali sta prigovoriti Graovcu koji ne igra na svojoj poziciji, Vranješu koji bukvalno igra napadac, Ubiparipu koji nije ni lazna devetka nego neka izmisljena pozicija, nikad ga nema u napadu, samo se izvlaci, vjerujem da je to dio Adžemove taktike, sta prigovoriti danas Zakariću kojeg je Starčević udvojio i skroz eliminisao iz igre, naravno Adžem nije imao odgovor na to, sta reci Bogičeviću ili Hajdareviću koji igraju 6 utakmicu u 3 dana a prvi je prestar, a drugi previse fizicki slab da bi to izdrzali, Osmankovic i Blagoje donekle i odigrali dobro, sta reci Zajmoviću koji je tokom citave karijere odigro jedno 5 prvoligaskih utakmica, ne mozemo od njega ocekivati prevagu za titulu iako je realno sasvim solidan

jednsotavno Adžem je sve usrao, ja minimalno prigovaram igracima u vezi ovoga, i potpuno prebacujem krivicu na njega, iz gore nabrojanih razloga...a jos dodatno nema rotacije ekipe, Anel nije nikako u takmicarskoj formi opet zbog Adžema, Zajmović i Zakara nemaju uopste konkurenciju, mogu igrat kako im je kur.cu cejf, Projića je ubio u pojam itd itd.

AMAR OSIM
Zadnja izmjena: zeljeznicka21, dana/u sub apr 21, 2018 10:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

mirsad94
Kontakt:

sub apr 21, 2018 10:32 pm

sub apr 21, 2018 10:27 pm
@mirsad94, to nije istina sto si napisao i neko te je dobro slagao. Molim te da vise ne pises te stvari. Nema veze sa zdravim razumom i neka taj "navijac" provjeri svoje izvore. Ovdje necemo dopustiti te stvari.

Jako mi smeta ovo pretjerivanje. Prije pola godine su mnogi pisali da bi halalili titulu 5 godina, samo da se Jug napravi, a prosle godine isto i za Istok. Nadjite neku mjeru majku mu. Niti bi iko od nas "halalio" 5 godina bez titule zbog Juga, niti sada treba pisati "uprava napolje", "samo ti Zeljo gradi" ili "gradjevinski klub Zeljeznicar".

Kada nesto volis onda ne uslovljavas, a mi ovdje valjda svi volimo Zelju. Hocu i ja titulu, zaboravio sam kako ju je proslaviti vise majku mu, ali dok god ima nade, navijacu svim silama.

Nadjimo svi neku mjeru majku mu, zato nam padovi i jesu ovako bolni, jer letimo iznenada, a nismo spremni.
Do mene je , izvinjavam se. Nisam imao namjeru uraditi to sto vi kontate da jesam. Ako bi pljunuo po Zelji neka mi to zadnje u zivotu bude .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava