Ovaj govor treba jednom dnevno preslušatiDR.HOUSE je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=bu13hGpfi84[/video] eto citav govor
Ima li link od tog klipa?Blueworld21 je napisao/la:Pa po ovom klipu sa treninga jutrosnjeg ima jedva 20 igrača dobro je skresao sastav ko ovaj vjetar od neki dan grane po vilsonovom
Meni žao Dade....nadam se da se nećemo pokajati zbog ove odluke. U svakom slučaju podrška treneru.FKZ1921 je napisao/la:Nisu špekulacije...Hadzijalagic je napisao/la:Prepisuju ljudi spekulacije sa foruma..Hare79 je napisao/la:U današnjem broju jednog dnevnog lista piše da Kostić ne računa više na Bogičevića, Stanića, Hodžurdu, Enisa i Damira Sadikovića i Đermanovića. Za Bogija i Đermanovića je to bilo od ranije poznato, ali za ove ostale prvi put čujem da ne računa na njih.
I ne ide Dado na posudbu već mu se, kao i ostalim nabrojanim,raskida ugovor.
Ja mislim da se sprema podloga za sponzora vec pola godine. Transparentno poslovanje, ulaganje u infrastrukturu i sportski segment, mali milion ovih manjih sponzorskih ugovora...iggy2377 je napisao/la:Ovaj govor Misketa mi se cini zamotan u celofan za nesto veliko tj. pripremu za nesto veliko mislim i nadam se da se radi o nekom veoma jakom generalnom sponzoru
ne znam ni zašto njih dvojicu trpati u isti koš. staniću je 27 godina, nesportski živi, znamo koliko i šta može, a poslije povrede to stvarno nije bogzna šta.Neandertalac je napisao/la:I Stanic. Nije bio na nivou, slazemo se svi, ali u nekoj rotaciji siguran igrac, znas sta moze uraditi. Eto bolji je ovaj iz Radnika, probojan brz, ide direktno na cuvara, bla bla...teteac8684 je napisao/la:Ovi ostali nabrojani ok, ali za Damira Sadikovića se ne slažem nikako da mu se raskine ugovor...Ali dobro, ljudi su plaćeni za to, imaju svoju procjenu i to je to...Damiru (i ostalim nabrojanim) svako dobro u nastavku karijere...
Smijesno.
Aferim.
FKZ1921 je napisao/la: Nisu špekulacije...
I ne ide Dado na posudbu već mu se, kao i ostalim nabrojanim,raskida ugovor.
+1Ajzea je napisao/la:Jedino mi je Dade zao od ovih raskida, svi ostali nabrojanimogu ici i neka idu. Ne znaju, i nisu kvalitet za Zeljeznicar.
Dade mi je zao jer sam se uvijek potajno nadao, a i dalje se nadam, da ce konacno zablistati.
Ok, slazemo se, nije bio nesto. Je li ovaj bolji, ovaj novi? Sta mozemo ocekivati?ChWilla je napisao/la:ne znam ni zašto njih dvojicu trpati u isti koš. staniću je 27 godina, nesportski živi, znamo koliko i šta može, a poslije povrede to stvarno nije bogzna šta.Neandertalac je napisao/la:I Stanic. Nije bio na nivou, slazemo se svi, ali u nekoj rotaciji siguran igrac, znas sta moze uraditi. Eto bolji je ovaj iz Radnika, probojan brz, ide direktno na cuvara, bla bla...teteac8684 je napisao/la:Ovi ostali nabrojani ok, ali za Damira Sadikovića se ne slažem nikako da mu se raskine ugovor...Ali dobro, ljudi su plaćeni za to, imaju svoju procjenu i to je to...Damiru (i ostalim nabrojanim) svako dobro u nastavku karijere...
Smijesno.
Aferim.
[video]https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... 654519349/[/video]iggy2377 je napisao/la:Ima li link od tog klipa?Blueworld21 je napisao/la:Pa po ovom klipu sa treninga jutrosnjeg ima jedva 20 igrača dobro je skresao sastav ko ovaj vjetar od neki dan grane po vilsonovom
vidjećemo. na lijevom krilu stvarno ne treba puno da bude bolji od stanića koji je tu bio igrač manje. on je skoro sve što je dobro dao za želju dao na desnom beku. na lijevoj strani - muka gledati isto kao i memiju.Neandertalac je napisao/la: Ok, slazemo se, nije bio nesto. Je li ovaj bolji, ovaj novi? Sta mozemo ocekivati?
A za Dadu, pa stvarno strasno. Minus Zelji kojibse mjeri u desetinama hiljada maraka, cak stotine.
Bila je ponuda, ne puste ga i sada raskid.
Nema ba logike, peicajtr sta hocete.
A ovo za pare, ko treba se uloziti. Pa neka uloze Misimovic i Nikolic a ne sa Zeljinim da se stele. Sta mislite da ih iz svog dzepa placaju.
I nije napad na upravu **** vas ta prica vise, nego ovo sa sportskom dijelom je katastrofa, nebuloze, cirkus...