da se čovjek naježiAsharaK je napisao/la:Kakav govor![]()

mogu mu se samo sageti

da se čovjek naježiAsharaK je napisao/la:Kakav govor![]()
Ne napadam druze... Nego si osudio likove a nisi minute pogledao kako igraju....boja mora je napisao/la:Šta ti je bolan šta me napadaš. Ja bi više od tebe volio da uzmemo titulu ali na prvu što vidim na transfermarktu ne čine mi se kao neki igračii. Što ne mora značiti ali da su neka pojačanja nisu.delinjo je napisao/la:Jok uzet ce je sa Hodzurdom i Bogijem..
Nisu špekulacije...Hadzijalagic je napisao/la:Prepisuju ljudi spekulacije sa foruma..Hare79 je napisao/la:U današnjem broju jednog dnevnog lista piše da Kostić ne računa više na Bogičevića, Stanića, Hodžurdu, Enisa i Damira Sadikovića i Đermanovića. Za Bogija i Đermanovića je to bilo od ranije poznato, ali za ove ostale prvi put čujem da ne računa na njih.
I Stanic. Nije bio na nivou, slazemo se svi, ali u nekoj rotaciji siguran igrac, znas sta moze uraditi. Eto bolji je ovaj iz Radnika, probojan brz, ide direktno na cuvara, bla bla...teteac8684 je napisao/la:Ovi ostali nabrojani ok, ali za Damira Sadikovića se ne slažem nikako da mu se raskine ugovor...Ali dobro, ljudi su plaćeni za to, imaju svoju procjenu i to je to...Damiru (i ostalim nabrojanim) svako dobro u nastavku karijere...