https://slobodni.org/2013/08/24/mi-smo-smoggies/" onclick="window.open(this.href);return false;DerekDuval je napisao/la:Jovane ovo polufinale iz 92 bas i nije ispadanje u klasicnom smislu, tj. nije se desilo na sportskom terenu. Nisam dovoljno star da
se sjecam tog polufinala,ali sam citao sjajnu pricu mislim da je pisao Dezulovic (Mi smo smoggies ili tako nekako). Uglavnom uzvrat se
trebao igrati kada je zapaljen stadion... i u prici smo mozda cak nadoknadili zaostatak, dao Nikic dva gola. Ako ima neko da nije
citao obavezno neka potrazi isplati se...
otkud ti da je povrijedjen? ne iznosi napamet informacije...Hrasno1921' je napisao/la:Ma vucarat ce ga po posudbama dok mu ne istekne ugovor ili dok ne raskinu ugovor na njegovu stetu, ali u Zelju se sigurno nece vratiti, uostalom duze vrijeme je povrijedjen a nije cak ni standardan u drugoligasu, mislim glupo uopste potencirati ovu pricu, jer u startu znam da od toga nema nista ...ChWilla je napisao/la:ne bi sigurno on, ali isto tako sigurno oni nisu zadovoljni viđenim niti su ovo planirali. a turci su to, ko zna kakve klauzule imaju i šta mu mogu složiti...Hrasno1921' je napisao/la:
![]()
U augustu potpisao ugovor, pocetkom drugog dijela sezone ga poslali na posudbu u Karsiaku, i sada opet da se vrati u Zelju a ima ugovor do 2019. i bh. ministarsku placu x4 !?
Obicna glupost i izvala, igraci Ede Kurtagica se nikada ne vracaju u prijasnje klubove
Pa sto je onda prije 2 kola izasao u 6 minuti,a proslo kolo nije bio medju 18 ? !! Nebitan je Kvesic,imamo veceras jako bitnu tekmu !!addyno1 je napisao/la:otkud ti da je povrijedjen? ne iznosi napamet informacije...Hrasno1921' je napisao/la:Ma vucarat ce ga po posudbama dok mu ne istekne ugovor ili dok ne raskinu ugovor na njegovu stetu, ali u Zelju se sigurno nece vratiti, uostalom duze vrijeme je povrijedjen a nije cak ni standardan u drugoligasu, mislim glupo uopste potencirati ovu pricu, jer u startu znam da od toga nema nista ...ChWilla je napisao/la:
ne bi sigurno on, ali isto tako sigurno oni nisu zadovoljni viđenim niti su ovo planirali. a turci su to, ko zna kakve klauzule imaju i šta mu mogu složiti...
Oni svima skinu gace jedino protiv nas zapnu..Elegant je napisao/la:Kako je zalostno gledati ovaj Radnik igraju kao da im zivot zavisi od utakmice, protiv Sarajeva preskacu lopte i dodju se.
Sloboda ispada veceras..diego1921 je napisao/la:Ma **** Radnik,mi ako ispadnemo ne daj Boze ,nama je bitno da Sloboda uzme,svejedno je ko ce u finalu biti !!
baxuz87 je napisao/la:Ne pišu se takve stvari po javnim forumima kad ćete naučit ?!
ja mislim da bi nam radnik bio laksi protivnik u finaluaddyno1 je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.php/hr/nksb-tv
zapeo siroki da dobije i bilo bi dobro da on dobije radnika...za nas