Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 20, 2016 5:21 pm

Taman da malo ubijem vrijeme od utakmice da odgledam Široki-Radnik, počeo je prenos na njihovoj stranici.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:27 pm

DerekDuval je napisao/la:Jovane ovo polufinale iz 92 bas i nije ispadanje u klasicnom smislu, tj. nije se desilo na sportskom terenu. Nisam dovoljno star da
se sjecam tog polufinala,ali sam citao sjajnu pricu mislim da je pisao Dezulovic (Mi smo smoggies ili tako nekako). Uglavnom uzvrat se
trebao igrati kada je zapaljen stadion... i u prici smo mozda cak nadoknadili zaostatak, dao Nikic dva gola. Ako ima neko da nije
citao obavezno neka potrazi isplati se...
https://slobodni.org/2013/08/24/mi-smo-smoggies/" onclick="window.open(this.href);return false;

To je ta priča :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

addyno1
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:28 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
:lol:

U augustu potpisao ugovor, pocetkom drugog dijela sezone ga poslali na posudbu u Karsiaku, i sada opet da se vrati u Zelju a ima ugovor do 2019. i bh. ministarsku placu x4 !?
Obicna glupost i izvala, igraci Ede Kurtagica se nikada ne vracaju u prijasnje klubove ;)
ne bi sigurno on, ali isto tako sigurno oni nisu zadovoljni viđenim niti su ovo planirali. a turci su to, ko zna kakve klauzule imaju i šta mu mogu složiti...
Ma vucarat ce ga po posudbama dok mu ne istekne ugovor ili dok ne raskinu ugovor na njegovu stetu, ali u Zelju se sigurno nece vratiti, uostalom duze vrijeme je povrijedjen a nije cak ni standardan u drugoligasu, mislim glupo uopste potencirati ovu pricu, jer u startu znam da od toga nema nista ...
otkud ti da je povrijedjen? ne iznosi napamet informacije...

Hrasno1921'

sri apr 20, 2016 5:37 pm

:cigara:

Povrijedio se momak na utakmici protiv Denizlispora prije dva dana, prije toga igrao par utakmica i ako se nije 100% oporavio od povrede iz februara i utakmice protiv Gazientepa, mozda mislis da ne pratim Tursku ligu, ali pratim itekako, jos sam uz to s Kvesom veliki drug, tako da ga pratim i znam kada igra a kada ne ...
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

diego1921
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:38 pm

addyno1 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
ne bi sigurno on, ali isto tako sigurno oni nisu zadovoljni viđenim niti su ovo planirali. a turci su to, ko zna kakve klauzule imaju i šta mu mogu složiti...
Ma vucarat ce ga po posudbama dok mu ne istekne ugovor ili dok ne raskinu ugovor na njegovu stetu, ali u Zelju se sigurno nece vratiti, uostalom duze vrijeme je povrijedjen a nije cak ni standardan u drugoligasu, mislim glupo uopste potencirati ovu pricu, jer u startu znam da od toga nema nista ...
otkud ti da je povrijedjen? ne iznosi napamet informacije...
Pa sto je onda prije 2 kola izasao u 6 minuti,a proslo kolo nije bio medju 18 ? !! Nebitan je Kvesic,imamo veceras jako bitnu tekmu !!

addyno1
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:41 pm

http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.php/hr/nksb-tv" onclick="window.open(this.href);return false;

zapeo siroki da dobije i bilo bi dobro da on dobije radnika...za nas

Okolele
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:44 pm

:zeljeznicar1:

phpBB [video]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:46 pm

Kako je zalostno gledati ovaj Radnik igraju kao da im zivot zavisi od utakmice, protiv Sarajeva preskacu lopte i dodju se.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nikson
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:46 pm

Procitah davno ovu pricu, tj kad je tek objavljena i zaplakah, a evo procitag je opet i opet zaplakah. A Boga mi citat ce je svi moji buduci narastaji, nek shvate i znaju sta je Zeljo, i sta je ljubav prema Zelji!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Okolele
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:47 pm

Elegant je napisao/la:Kako je zalostno gledati ovaj Radnik igraju kao da im zivot zavisi od utakmice, protiv Sarajeva preskacu lopte i dodju se.
Oni svima skinu gace jedino protiv nas zapnu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

diego1921
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:48 pm

Ma **** Radnik,mi ako ispadnemo ne daj Boze ,nama je bitno da Sloboda uzme,svejedno je ko ce u finalu biti !!
Jel ovo Bjelica sudi ?
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u sri apr 20, 2016 5:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Okolele
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:51 pm

diego1921 je napisao/la:Ma **** Radnik,mi ako ispadnemo ne daj Boze ,nama je bitno da Sloboda uzme,svejedno je ko ce u finalu biti !!
Sloboda ispada veceras.. :shisha:

Hrasno1921'

sri apr 20, 2016 5:53 pm

Manijaci Zivinice i Srebrenik vec u Tuzli ... :pljesak:

Slutim ...

phpBB [video]

Okolele
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:56 pm

Siroki 1:0

Tryg
Kontakt:

sri apr 20, 2016 5:57 pm

Bravo za bracu iz TK-a, voli vas brat!

Sjever evrope je isto spreman za Zelju, NAPRIJED PLAVI!!!
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

baxuz87
Kontakt:

sri apr 20, 2016 6:01 pm

Ne pišu se takve stvari po javnim forumima kad ćete naučit ?!
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Hrasno1921'

sri apr 20, 2016 6:06 pm

baxuz87 je napisao/la:Ne pišu se takve stvari po javnim forumima kad ćete naučit ?!
:shisha:

Zelis da budes ultras? :mrgreen:

Manijaci iz Zivinica i Srebrenika vec na stadionu gdje ih je sprovela policija, nisam napisao sjede u kaficu tu i tu i ispijaju kaficu do pocetka tekme, ima nas ovdje i malo starijih koji smo prosli sve te fazone i fore, tako da nema potrebe da "intervenises" :pljesak:

Kapiten
Kontakt:

sri apr 20, 2016 6:09 pm

addyno1 je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.php/hr/nksb-tv

zapeo siroki da dobije i bilo bi dobro da on dobije radnika...za nas
ja mislim da bi nam radnik bio laksi protivnik u finalu
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Okolele
Kontakt:

sri apr 20, 2016 6:18 pm

Hahah Bjelice..Siroki u kontri haman da krenu prema golu,lik svira kraj poluvremena..

baxuz87
Kontakt:

sri apr 20, 2016 6:18 pm

Imam ogromnu želju da budem ultra, možeš li me naučiti? Molim te?

Prošli put piše momak referat dokle smo, koliko nas ima, kojim putem idemo.. pa šta vam je više, ako imate baš želju, bujrum na org pa pišite, a ne ovdje.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava