Jel prvo F pa onda 5, il da zajedno drzimfk1921 je napisao/la:E sutra ce da bude interesantan danvalja klikat F5 po cijeli dan

Jel prvo F pa onda 5, il da zajedno drzimfk1921 je napisao/la:E sutra ce da bude interesantan danvalja klikat F5 po cijeli dan
Rekli su da će objaviti ubrzo, a do tada..cikazubo je napisao/la:Ima li negdje onog klipa Misketovog govora ?
Ma raja ako ne postite, napravite sebi kaficu ili otidjite do obliznjih kafica, iskoristite dan, a infomacije same dodjufanaticZeljin je napisao/la:Jel prvo F pa onda 5, il da zajedno drzimfk1921 je napisao/la:E sutra ce da bude interesantan danvalja klikat F5 po cijeli dan
To sam pregledao par puta, narocito dio gdje govori MisimovicHurmasica je napisao/la:Rekli su da će objaviti ubrzo, a do tada..cikazubo je napisao/la:Ima li negdje onog klipa Misketovog govora ?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=jQD2gjH3vRQ[/video]
Koje novine posalji na privatnu porukuHare79 je napisao/la:U današnjem broju jednog dnevnog lista piše da Kostić ne računa više na Bogičevića, Stanića, Hodžurdu, Enisa i Damira Sadikovića i Đermanovića. Za Bogija i Đermanovića je to bilo od ranije poznato, ali za ove ostale prvi put čujem da ne računa na njih.
Po meni ocekivano, samo sto je moje misljenje da je Djermanovic u predhodnoj sezoni nepravedno zapostavljen tj. da ima sta da pokaze, Stanic jeste Zeljovac ali izgleda da vise ne ide.Bogičevića, Stanića, Hodžurdu, Enisa i Damira Sadikovića i Đermanovića.
Je li bio Kostić prisutan?boccaccio je napisao/la:Slažem se da je puno ljudi izostalo ovaj put. Na prvoj skupstini je broj bio fenomenalan,a sada je bio daleko manji broj ljudi. Znalo se mjesec dana ranije. Svakako da je i čast i obaveza,za mene je tolika čast da sam prvi put sa skupštine otišao maltene pravo na operaciju. Bio sam toliko loše da sam mislio dan prije da nema šanse da budem prisutan. Takav nikakav sam sjedio 4 sata i mislio da li ću moći izdržati da ne padnem tamo pred svima. Eto,tako ja to vidim. Čast, obaveza, ponos,pa ako treba do zadnjih granica. Ali ako si izabran da budeš dio priče i ako si nominovan od strane mnogih ljudi da budeš tu, onda znaš sta ti je dužnost ,onda prepoznas kakva je to čast i zaista je to tako.Rodom s mejtaša je napisao/la:Puno je da fali 16 ljudi. Mislim da po novom statutu se mogu odstraniti oni koji ne dolaze, samo ne znam koliko nedolazaka je u pitanju. Biti u skupštini je velika čast i obaveza i samo smrt i bolest mogu biti opravdanje. Termin održavanja se je znao odavno.
Da li je Kostić bio prisutan?
Prepisuju ljudi spekulacije sa foruma..Hare79 je napisao/la:U današnjem broju jednog dnevnog lista piše da Kostić ne računa više na Bogičevića, Stanića, Hodžurdu, Enisa i Damira Sadikovića i Đermanovića. Za Bogija i Đermanovića je to bilo od ranije poznato, ali za ove ostale prvi put čujem da ne računa na njih.
Čudno mi da bi se odrekao Damira...Hadzijalagic je napisao/la:Prepisuju ljudi spekulacije sa foruma..Hare79 je napisao/la:U današnjem broju jednog dnevnog lista piše da Kostić ne računa više na Bogičevića, Stanića, Hodžurdu, Enisa i Damira Sadikovića i Đermanovića. Za Bogija i Đermanovića je to bilo od ranije poznato, ali za ove ostale prvi put čujem da ne računa na njih.
Istina je ne moraš uslikavati. S tim da će Dado na posudbu vjerovatno. Ima još ovih sa posudbe što im se zahvalio.LARS1921 je napisao/la:Ako je neko kupio novine nek uslika da i mi pročitamo
NijeRodom s mejtaša je napisao/la:Je li bio Kostić prisutan?boccaccio je napisao/la:Slažem se da je puno ljudi izostalo ovaj put. Na prvoj skupstini je broj bio fenomenalan,a sada je bio daleko manji broj ljudi. Znalo se mjesec dana ranije. Svakako da je i čast i obaveza,za mene je tolika čast da sam prvi put sa skupštine otišao maltene pravo na operaciju. Bio sam toliko loše da sam mislio dan prije da nema šanse da budem prisutan. Takav nikakav sam sjedio 4 sata i mislio da li ću moći izdržati da ne padnem tamo pred svima. Eto,tako ja to vidim. Čast, obaveza, ponos,pa ako treba do zadnjih granica. Ali ako si izabran da budeš dio priče i ako si nominovan od strane mnogih ljudi da budeš tu, onda znaš sta ti je dužnost ,onda prepoznas kakva je to čast i zaista je to tako.Rodom s mejtaša je napisao/la:Puno je da fali 16 ljudi. Mislim da po novom statutu se mogu odstraniti oni koji ne dolaze, samo ne znam koliko nedolazaka je u pitanju. Biti u skupštini je velika čast i obaveza i samo smrt i bolest mogu biti opravdanje. Termin održavanja se je znao odavno.
Da li je Kostić bio prisutan?