Odmah da napomenem za investitora sam. Postoji veliki rizik naravno. Zamislite koliki ološ on može navući u klub, jer se on pita i onda se može desiti da i sam pobjegne glavom bez obzira. Evo npr. Mi navijači smo rekli veliko Ne Amaru za sva sve vremena ali on ako hoće da ga vrati na neku funkciju, vratit će ga i onda belaj i njemu i nama, a mi tu ne možemo ništa. Samo se nadam da je dobro informisan i da ga niko neće napraviti budalom na kraju.ublehas je napisao/la: ↑uto dec 23, 2025 2:22 pmIstina. Moze se i to desiti, ali ako ne udje investitor, onda sigurno ostajemo bez Zelje. Ponavljam, ja generalno nisam pristalica investitora, ali meni je ok da Zeljo bude 4-5-6....da ponekad igra Evropu, a ponekad se bori za opstanak.... Meni je bitan Zeljo i ono sta on predstavlja, a ne kakve ce uspjehe imati.amar92 je napisao/la: ↑uto dec 23, 2025 12:53 pmNije problem investitor, ali pod koju cijenu?
Nema kod nas cistog ulaska investitora bez zakona o sportu. Nas ova sad odluka moze kostati Zelje, odnosno da nas za par godina ugase i uzmu svu imovinu.
Ako je vama to ok cijena da bi par godina se neko igrao football managera i dovodio igrace po zelji…
E sad, kao sto sam napisao, bar 90% ljudi ne misli tako, a to vidimo po strasnim frustracijama kada se uveze nekoliko losih rezultata. Nevjerojatno brzo trosimo ljude, i na kraju nece biti nikoga dobronamjernog ko ce se baviti Željom, a to je nama sigurno gašenje