Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Prvo poluvrijeme okej, bolje nego što sam očekivao, a očekivao sam da će voditi Sloga tako da nije neki visok standard očekivanja. Do sad na terenu najbolji Odinaka, kad bi mogao uvezati ovakve partije iz kola u kolo, deff bi dobro hajrovali od njega.
Ljudi nam namjerno otvorili bokove da kao bekani ubacujemo u 16, a njihovi jablani to čiste bez problema. Nikoga nema da direktno kroz sredinu prodje i nesto pokuša. Cak je i Denija gurno više na stranu. Naivni smo ko francuske sobarice.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.
Utakmica zvana AUT -FAUL-PREKID .
Pa ima li ista da ne mozete iskombinovati da nije na srecu ili sto bi nasi treneri rekli tranziciciju. Uzas, dusa boli od igre.
Prošle sezonen uz Al Jabera, Boljevic, Krpic, Radovac i Dangubic najbolji igraci. Ove szone neznalice silje qurac na Radovcu, Krpucu, evo sada i Boljevicu. Sekunde ne sumnjam da bi istu syvar uradili i Al Jaberu i Dangubicu da su ostali.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.
E čuj Kolića zagrijava nije dobio minute do sad i kao sada bi trebao nešto da pokaže. Ko biva hajde pobijedili, izgubili ili neriješeno svejedno je, svakako idemo. E moj Derviši