Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 11:20 pm

delinjo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ima li neko duplih slikica ? :ganja: :ganja:
odložio vatru sa njima :ganja:
hahaha a nece mene sunce iz Gracanice ugrijati :ganja:
Od sutra minus u Tuzli, a iskljucili grijanje ...
Minjore, jel skontala da joj fali sta u ciku?
Željezničar ante portas !

Virtu4L

uto apr 19, 2016 11:20 pm

žeeeeeeeeeeeeeeeljooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

uto apr 19, 2016 11:21 pm

Model1964 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Nadam se da sutradan nećemo insistirati da se, po otezanom i klizavom terenu, ušetamo u gol. Šutirati iz svih mogućih i nemogućih pozicija, a ako šta imamo, to su igrači koji znaju dobro šutnuti loptu. Po klizavom terenu, biće jako teško razviti igru, ali frljoka moze ući sigurno.
Ajzea mislio sam da znaš da fljoke obično ulaze :rofl: a kad se šteliš :lol: ništa
Ma golman Slobode u zadnje vrijeme nije u stanju odbraniti ništa što ide u okvir gola, te se nadam da će ga isto raspolozenje drzati što je moguće duze.

delinjo
Kontakt:

uto apr 19, 2016 11:24 pm

nema veze sa temom ali jel neko gledao lakrdiju u Minhenu veceras....**** Jakupovica sta je Werderu onaj sudija uradio :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

godrina
Kontakt:

uto apr 19, 2016 11:27 pm

ja sam bas optimistican sto se tice ove utakmice...prije svega jer znam da nisu bolji od nas.. da smo odigrali bas lose na Grbavici, da su dali golove presretno
to se ne moze ponovit i prolaz jednostavno zavisi od nasih igraca, da li zele da pobijede.. a ne zelim da sumnjam da volju imaju, skontat ce edis nesto u to sam 100% siguran, memija i miroslav ce ih ubiti po krilima :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

sajo10
Kontakt:

uto apr 19, 2016 11:29 pm

LENDRAAAAAAAA 0-1!!
LENDRAAAAAA 0-2!!!!!
Spoiler:
Halalite, pripremam se za sutra akoBogda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mirsad94
Kontakt:

uto apr 19, 2016 11:43 pm

Ma dobijamo sutra aBd sa razlikom koja je dovoljna za prolaz. Ne sumnjam sekunde u Sablju jer je pokazao da moze kada je najteze(derbi), pa tako i sada dace 1000% od sebe, i isto toliko ce izvuci iz igraca te uz dozu srece koja nam je potrebna proci u finale. Kakav ce to biti vjetar u ledja aBd pred derbi. A i ako se ne prodje ne treba ocajavati, zbiti redove ici maximlano i ako nedaj Boze ne uspijemo u nasem cilju ove godine, a uz zalaganje kao do sada, kada znam da je svaki pojedinac dao svoj maximum ja licno necu biti bjesan ni na jednog. Jednostavno prva poluseznone je bila odron i sta se tu moze. Inace oko istocne tribine, treba iskorsiti njen puni potenicijal. To je udarna tribina kada se radi prenos i kada se zavrsi mozda na vrhu duz tribine ostaviti prostor za nekog jakog sponozora koji ce uletiti ogromne novce za to, jer ce bosti u oci naziv te firme tokom cijelog prenosa. Sve do kraja ZELJO nema predaje !!!

ceze
Kontakt:

sri apr 20, 2016 12:38 am

fedeltafrotta je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.
:rofl1: :rofl1: :rofl1:
#ibisvjetlo

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 20, 2016 12:40 am

Minjore je napisao/la:Nego ko ce platiti pivu sutra kad se vratim iz tuzle, tacnije u cetvrtak, moracemo proslaviti finale ;)
Još pitaš?! Gdje ćemo sjest reci ti meni,da nagovjestim vlasnika lokala da se ne mičemo do derbija.. :kafa: :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

sri apr 20, 2016 12:47 am

Plava Porodica je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Nego ko ce platiti pivu sutra kad se vratim iz tuzle, tacnije u cetvrtak, moracemo proslaviti finale ;)
Još pitaš?! Gdje ćemo sjest reci ti meni,da nagovjestim vlasnika lokala da se ne mičemo do derbija.. :kafa: :cigara:
ima li bujruma ? :ganja: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Virtu4L

sri apr 20, 2016 12:48 am

ceze je napisao/la:#ibisvjetlo
:ganja:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

nikson
Kontakt:

sri apr 20, 2016 12:51 am

E protiv slobode seljacke se igra i covjek ne moze zaspat, nema sanse, sta bi bilo u ligu prvaka da udjemo, kolektivno svi na tabletama za spavanje....svani srijedo, svani!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri apr 20, 2016 12:56 am

Idemo u walter brate svakako radi stalno a ima srijedom dobar dernek bude studentica finih :DD:
@delinjo za tebe uvijek ima :pljesak:

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 20, 2016 1:04 am

Minjore je napisao/la:
Idemo u walter brate svakako radi stalno a ima srijedom dobar dernek bude studentica finih :DD:
@delinjo za tebe uvijek ima :pljesak:
Može u četvrtak se selimo u Džil, uživo zikamu a i finih koka ima.
Delinjo,ako si presto cuclat infuziju,bujrum :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSONN
Kontakt:

sri apr 20, 2016 1:21 am

https://www.youtube.com/watch?v=UReHpeR6YuI" onclick="window.open(this.href);return false;

Da vam ne bude tako :ganja:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri apr 20, 2016 1:22 am

Dok vi spavate ja pravim ekipu koju cu suprostaviti za derbi.. Na golu je ovaj momak iskljucivo zbog toga sto mu zena sve brani. Pile na beka jer voli Kramarica. ChWilla na stopera zbog visine. PP na desnog beka jer mu je s te pozicije najbliza kafana. Ajzea zadnji vezni zbog uzora a i mentaliteta. Igru kreiraju FKZ1921 i boccaccio jer su pametni, znaju podvalit dobar tekst. Krila su ova dvojica jer su brzi. Jaozinho za zenama trci pa je u formi, a tm8782 samo kuca-poso-poso-kuca. Asharak u napadu jer je mlad. Trener je Grbavica. Za streamove utakmica zaduzen je Larsson a za montazu Ipe. Ostali su na klupi i na posudbama :DD:
Ne zamjerite mi, moram se necim baviti da brze noc prodje :ganja:
slika

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 20, 2016 1:30 am

Dobro je pa nisam jedini koji o derbiju razmišlja. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
イビチャ・オシム

LARSSONN
Kontakt:

sri apr 20, 2016 1:33 am

9.8 kvota na hendikep 2 razlike sutra

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri apr 20, 2016 1:46 am

Ako sutra yebemo kozoyebe, jesmo li onda i mi kozoyebi? :shock:
@Minjore hahahahahahahahahahahhahahahahaha legendo
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

delinjo
Kontakt:

sri apr 20, 2016 1:58 am

s vama dvojicom bi volio cugati pa makar na aparatima :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava