Danas ćemo život dati Željo mora zaigratiii
Ajdeeeèeeeeee
Ljubav je kad vjerujes u nesto i kad najmanje imas razloga za to. Zdrav razum ti kaze da ne vidis kako ce oni dobit,sa ovom postavom i sa ovakvim bekovima i lijevim krilom,plus bez Sinana.A srce vjeruje u sigurnu pobijedu. Sretno nam danas nek nam je Allah dragi na pomoci. Jednostavno ovo moramo dobiti nekako.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 9:02 amJa zaista vjerujem ovoj ekipi. Ni najmanje ne sumnjam u pobjedu danas i titulu. Ovo su momci predvodjeni Adzemom koji ce nas veoma obradovati krajem sezone. Volim te Zeljo.
Tako je.barbarez je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 9:37 amLjubav je kad vjerujes u nesto i kad najmanje imas razloga za to. Zdrav razum ti kaze da ne vidis kako ce oni dobit,sa ovom postavom i sa ovakvim bekovima i lijevim krilom,plus bez Sinana.A srce vjeruje u sigurnu pobijedu. Sretno nam danas nek nam je Allah dragi na pomoci. Jednostavno ovo moramo dobiti nekako.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 9:02 amJa zaista vjerujem ovoj ekipi. Ni najmanje ne sumnjam u pobjedu danas i titulu. Ovo su momci predvodjeni Adzemom koji ce nas veoma obradovati krajem sezone. Volim te Zeljo.
Tako je. Stanite uz brata danas i neka grmi molim vas!! SVI!!!!Bosanski lonac je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 9:45 amKoliko su oni na terenu bitni,
toliko smo mi gore na tribinama važni. Ni trenutka pjesma ne treba stajati.
Zaboravimo danas na ne.Eric Cantona je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 9:51 amSamo opušteno. Ima i slijedeća sezona, ako ove ne uspijemo osvojiti titulu.![]()
Ma yebe se njima za nas realno, mozemo mi bit gromoglasni 90 minuta ili 19 njima je to svejedno, prosle godine su imali podrsku ko da u ligi 5 igraju pa nas hladno izdase.Bosanski lonac je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 9:45 amKoliko su oni na terenu bitni,
toliko smo mi gore na tribinama važni. Ni trenutka pjesma ne treba stajati.